BoDrUmLu Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 abicim sevgilimle sorunum yok :D Sdc normal kız arkadaşlarım da olsun istiyorum.. Hep erkek sıkmıyor mu :D Yanlış mıyım :D[signature][hline][b]Asitin üstüne baz döktüm; maksat PH oLsun..
elma Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 said: zlorwf, 18 Mayıs 2004 19:27 tarihinde demiş ki: Kızlarla konuşmayın, bırakın onlar konuşsun=) Valla benim sevgilim başkalarına göre geveze sayılabilecek biri ama iyi oluyor, sürekli birşeyler anlatıyor fln=) Hiç sıkıntı çekmiyorsun konu aççam diye.. aman be kardeşim o da fazla geveze ya. istemem öle bişi ben .p[signature][hline]the life is a long and endless game, the matter is how to play
elma Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 ayrıca zlorwf dediğin cümle sen sus ta gözlerin konussun gibi bişi olmuş. takdir ettim bu benzerlii[signature][hline]the life is a long and endless game, the matter is how to play
zlorwf Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Aşk, hatalarını görmemi engelliyor be elma=) Böyle konuşurken hayran hayran bakıyorum.. Olsada baksam şimdi =([signature][hline] She's smiling like heaven is down on earth Aşk ve pilav böceği
elma Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 aşık gençlik, vals yapar, kız arkadaşlarıyla sinemaya gider. ohh ne güsel walla. zwolf benim için de eğlen :)[signature][hline]the life is a long and endless game, the matter is how to play
zlorwf Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Olur elma yeterki sen iste[signature][hline] She's smiling like heaven is down on earth Aşk ve pilav böceği
Batilc Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 arasıra bakıyorum yeşilliklerden geçerken sağa sola duygulanıyorum, bakıyorum boş salıncağa, aklıma filmler geliyo diyorum acaba bende mi sorun var? ben mi mükemmeliyetçiyim yoksa kızlarda mı bozukluk... arkadaş anlatıyo geçengün otobüste şu kız asıldı, şu kız elini elime koydu, şu kız okul üniformamı gorunce üzüldü şu kız böle şu kız şöle niçin bana olmuyo bunlar? hadi diyorum sırf çıkmışolmak için birisini bulayım, yine bulamıyorum zeka olayını katarsak zaten hayatımın kızı olur ki o yılda ayda 1 cıkar... kız arklar diyo ilerde götürcen diye "sktr" diyorum nereye, daha ne kadar ilerisi? diyolar kıçın taş gibi diye anlamıyorum.. ananın bacının yakını gorur gormez "oooo yahışıhlıı" diyolar onlarda "sktrn" demek geliyo icimden... anlmaıyorum hala bende mi sorun var yoksa onlarda mı? ben mi begenmiyorum onlar mı? ben mi konusmaya cesaret edemiyorum onlar mı? ben mi sapım onlar mı? ps: şiir gibi oldu, aslında mısralar yetmez istediklerimi anlatmaya lakin bu boyle kalacak[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts Yeniden Baslasak , Patates mi yesek? Delirtmeyin Beni
Batilc Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 şöyle ki benim hoşlandıklarımdan karşı bişi gelmiyo çünkü ben harekete geçene kadar ya kapılmış oluyo yada bana karşı duyguları olmuyo, yada benim en olmaz diye düşündüklerim bana geliyo "ya bi sktrn ya" niye şöyle zekayı geçtim, güzellerinden gelmez...güzelbi tane vardı hem de zeki, onla ilişki koptu, tekrar görüştüğümde 2183 tane kişiyle çıkmış ve o an da bi sevgilisi vardı... başka bi güzelve zeki ve metalci var, onun da teli yok ne zamandır nete de girmiyo, hiç konuşamıyorum, ühühü nedir benim bu cektiğim ya en iyisi saplık diyorum, hem ekonomikman, hemde ruhen refah... aşka gelince sarılacagın, romantik ortamlarda ölpecegin birisi olmaması ise dezavantajı(ya ruh halimden kelimenin yazılışını unuttum, böyleydsi dimi disadvantagenin turkcesi)[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts Yeniden Baslasak , Patates mi yesek? Delirtmeyin Beni
555 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 said: elma, 18 Mayıs 2004 19:38 tarihinde demiş ki: said: zlorwf, 18 Mayıs 2004 19:27 tarihinde demiş ki: Kızlarla konuşmayın, bırakın onlar konuşsun=) Valla benim sevgilim başkalarına göre geveze sayılabilecek biri ama iyi oluyor, sürekli birşeyler anlatıyor fln=) Hiç sıkıntı çekmiyorsun konu aççam diye.. aman be kardeşim o da fazla geveze ya. istemem öle bişi ben .p bende seni istemem ztn. sen geveze görmemişsin (earendil diom yani)[signature][hline]we are the youth of the nation TEŞHİRCİ TİKKY TUĞÇEGÜL
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 said: DonCorleone, 17 Mayıs 2004 22:46 tarihinde demiş ki: sevgili bulan topic açıo yaw 3.msjdan noktayı koymuşun be abi.. :P[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE)
Sinank Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Bak nuki arkadaşım biribimizi çok iyi tanıyoruz. Seni gidi (88x+2x)/x=90 doğumlu arkadaşım(çaktırmayın bende öyleyim LGS ye çalışmaktan kafayı yedim herhalde ehuehuehuehuhe) Şu an LGS ye çalışmaktan buna fırsat bulamıyorsun ama denmiş LGS Türkçe soru bankasında Anasına bak kızını al(öğlerini falan bi şi soruyordu) ama neyse o söze göre genetik bi şi olacak(çekinik ehuehuehuhe) akraba olduklarına göre (çaktırma diğeri anası değil yoksa anasımı(iğrenç oldu :) ) doğrudur. Neyse daha önünde 24x + 3kök3 + 2üzeri6 -200=34 yılın var başkasını bulursun onları unutursun. Ama dikkat et bulduğun kişi onlarla akraba olmasın ehuehuehuehuhe
rona Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 bu çocuk aşık olmuş *!teşhise bakar*[signature][hline]FENERBAHÇE CUMHURİYETİ Nüfus: 26.000.000 Başkent:Kadıköy Rakım:6 ******
Pyro Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 said: Sinank, 25 Mayıs 2004 18:04 tarihinde demiş ki: Bak nuki arkadaşım biribimizi çok iyi tanıyoruz. Seni gidi (88x+2x)/x=90 doğumlu arkadaşım(çaktırmayın bende öyleyim LGS ye çalışmaktan kafayı yedim herhalde ehuehuehuehuhe) Şu an LGS ye çalışmaktan buna fırsat bulamıyorsun ama denmiş LGS Türkçe soru bankasında Anasına bak kızını al(öğlerini falan bi şi soruyordu) ama neyse o söze göre genetik bi şi olacak(çekinik ehuehuehuhe) akraba olduklarına göre (çaktırma diğeri anası değil yoksa anasımı(iğrenç oldu :) ) doğrudur. Neyse daha önünde 24x + 3kök3 + 2üzeri6 -200=34 yılın var başkasını bulursun onları unutursun. Ama dikkat et bulduğun kişi onlarla akraba olmasın ehuehuehuehuhe lgs ye girene kdr seni bu forumlardan afaroz ediyorum =P bu nedir olm bishi anlashılmıyor yoksa ben mat calıshtımda geldım anlamıyom =P[signature][hline]|Pyro| karpuz, 20 Mayıs 2004 20:47 tarihinde demiş ki: bazen şey olur böyle eve giderken "ya biri beni sniperla izliyosa vurmak üzereyse" diye hoplaya zıplaya koşarım eve ki vuramasın ateş etse bile :)
fortinbras Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 daha önce hiçbir kız topiğine mesaj atmadım çünkü gerek yoktu ama buna atacağım... bu kız olaylarını abartıyorsunuz ben de küçükken yani 5-6 sene once böyle düşünürdüm ne konuşcam kızla yok kız böyle kız şöyle sonra 20li yaşlara geldinizde ise ee bana ne ya ne konuşursa konuşsun diyorsunuz takılıyorsunuz bu umursamazlık aslında beni birçok fırsattan etmiştir ve uzun bir süredir de hiçbir ilişkim olmamıştır ama buna rağmen kızlarla konuşurken zorluk çekmem zorluk çektiğim yerdeyse çeker giderim hiç uğraşmam zaten konuşcak bişi bulamadığın bir kızla hiç uğraşmaman gerekir neyse bunları daha sonra yaşayacağın deneyimlerle öğrenirsin zaten... onun dışında kızın sana eski erkek arkadaşlarından bahsediyorsa bu şu an için sana önemli gelmeyebilir ama bu 20 yaş üstü Türk Erkeklerinin yüzde 90 ı için kıza bir tokat atıp terketme nedenidir o yüzden kızın erkek arkadaşlarından çok fazla bahsetmesine izin vermemelisin bence... daha başka ne diyim boş işler bu kız işleri kızları üstün varlıklar olarak görmemek gerekli ne kadar bunu ben de başaramasam da hala bunu başaran insan zaten ondan sonra artık böyle topicler açma gereği duymaz... neyse size kolay gelsin... [Bu mesaj fortinbras tarafından 25 Mayıs 2004 21:42 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar