sbora Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Son zamanlarda izlediğim en güzel F1 yarışıydı. Darısı diğer yarışların başına...
Vodan Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Bırak NTV sunucularının laflarını şimdik =) Montoya kadar köylü çocuğu görmedim ya bi insan bukadarmı hırslı olur zaten 1 tur geriden geliyosun adamın kıçına yapışmaya ne gerek war arayı açık tutsa adam gibi devam edicek yoluna.[signature][hline] V ò d à n | ICQ : # 651567
sbora Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 İyi oldu iyi zaten oldum olası sevemedim Schumacher'i >:. Montoya ve Button en gözde sürücülerim :D
Logan Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 oh be! sonunda schumacher'den bi başkası 1. oldu kaç yarıştır zevki kaçmıştı formula'nın. biraz pistin marifeti gerçi hiç geçiş yok, kaza yapmaya müsait, inşallah renault'un çıkışı sürer. alonso'da kaza yapmasaydı güzel olcaktı duble ama ralf :hrr: yol vermedi abisine yaransın diye. hız kesmedi o kadar mavi bayrak sallanmasına rağmen..
sbora Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Evet yarışta bi kaç defa gördüm bu tip olayları. Nedense Schumacher kürtünü gördülermi hemen yol veriyolar diğerlerini 10 saat bekletiyolar Bu arada 2007'de gelicek olan kurallarla yarışlar daha bi zevkli olucak gibime geliyor. Eğer izleyen varsa Eurosport'ta motorsport weekend oluyo ve bi sürü yarış gösteriyor. Bunların arasında Reunault un araçlarıylan yapılan formula tarzı bi yarış var ve yarışta bi favori olayı yok çünkü araçlarda F1 deki gibi antipatinaj sistemi zart zurt yok... Herkez her an yoldan çıkabiliyor yada kaza yapabiliyor [Bu mesaj sbora tarafından 23 Mayıs 2004 17:48 tarihinde değiştirilmiştir]
bLaQ Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 kazada montoya'nın hiçbi suçu yoktu. Şumi anladı sıçıcanı sağdan kaçan montoyayı da alıyım bari yanıma dedi olmadı :)[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki -
sbora Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Benim gördüğüm kadarıyla Schumacher in ön sol lastik kilitlenince araba sola açıp yavaşlıyor, Montoya'da çarpmamak için sağa kırıyor sonra Schumacher geçmesin diye sağ a kırıyo ve Montoyanın lastiğine çarpıyo ve güm :D Schumacher pite gidince etrafı tekmeliyodu galiba sinirden sonra pit elemanları kameramanları çıkardı dışarı :) edit : kullandiginiz laflara lutfen dikkat ediniz. /zeg [Bu mesaj Zegna tarafından 25 Mayıs 2004 21:25 tarihinde değiştirilmiştir]
Vodan Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 zaten montoya 1 tur geriden geliyo geçsede bişey olmaz ki geçmesi yasaktı o anda montoyanın herne olursa olsun yawaşlayıp yol vermesi gerekirdi kurallara göre konuşun beyler keyfi deil bunlar. Schuminin lastiğine bişey sıkışmış gibime geldi benimde fakat belkide çıkarılabilirdi montoya girmeseydi biraz ilerde.[signature][hline] V ò d à n | ICQ : # 651567
fedaykin Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 sbora yazdıklarına dikkat et. Sözlerini seçerken faşizan tavırlar sergilememeye çalış.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz"
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 button'ı ben keşfetmiştim. benetton a ben önerdim bak şimdi nerlerde.artis oldu slm vermiyo[signature][hline]i love this game!
Divin Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Montoya angutunu yarışlardan men etmek lazım, 1 tur evvel kaza olan yerde sc nin arkasında gidilirken gidip hiç bi arabanın güvenliğini tehlikeye atacak davranışlarda bulunamazsın, senna'nın öldüğü kazada aynı böyle kenarında tampon yavaşlatıcı olmayan beton duvara çatpma sonucu olmuştu. Hiç bi suçun olmasa bile o kadar dar bi alanda önündekinin kaçacağı yeri daraltıp, taciz edemezsin. Biraz centilmen olsun artık o hıyarda...
Divin Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Ayrıca yarış bence takvimdeki en sıkıcı yarışlardan biri, schumi öndeyken de diğer yarışlarda aynı çekişme arka taraflarda yaşanıyo. Ne zaman schumi yarışdışı kalıp, ilgi arkaya dönüyor bizim önyargılı ntv yorumcumuz yarışlara zevk geldi diyor. Anlamıyorum bu düşmanlığı abi schumi de aynı arabada barichello da... Farkı görün artık olay arabada değil..
Arkansis Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 NTV sunucuları zaten ayrı bir facia sürekli saçma sapan konuşuyorlar önlerindeki ekranlardaki bilgileri söylüyorlar , arabaları yanlış tayin ediyorlar , 1 2 teknik bilgi dışında hiç aydınlatamıyorlar. Yarışın o bölümünü izlemedim schumi nin ön tekerleğini kopuk halde gösterdi yarıştan sonra o kadar.[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Yarışta Ocean's Twelve filmi için Jaguar'ın iki otomobilinin önüne her biri 250 bin dolar değerinde olan düğme büyüklüğünde iki elmas yerleştirilmiş, Formula 1'de ilk sezonu olan Christian Klien ilk turda bariyere bindirince elmas kaybolmuş.Elmaslar yüksek risk derecesi nedeniyle sigortalanmamış, patlamış.
Catscratch Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Safety Car piste girdikten sonra birbirini geçmek yasak. Tehlikeli gitmekte yasak. Arkadan takip ediosun normal trafik kuralları geçerli. Çarptığın zaman direk suçlusun. Ayrıca mavi bayrak gördüğün anda frene basıp yol vermek zorundasın. Dar olsada düzlüklerde 2 f1 aracı yanyana gider.[signature][hline]This Cat Scratches Free.
Vodan Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 250 bin dolar bşiey deil ya formulacılara koymaz[signature][hline] V ò d à n | ICQ : # 651567
Öne çıkan mesajlar