Mal Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 nesli tükenmek üzere olan hayvanlar için hala bir şeyler yapabiliriz. avrupa liderlerinin copenhagda verecekleri karar bu açıdan büyük önem taşıyor. olumlu bir karar çıkarsa nuhun gemisi efsanesinde olduğu gibi yok olma tehditiyle karşı karşıya kalan bu hayvanları koruma altına alabileceğiz. pliiiz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ToksiN Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 tevratta ne diyor? you shall not kill burda öldürme var, olmaz.. diceksin anlar onlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 google translate turkceden ingilizceye ceviri konusunda oldukca iyi. onu deneyebilirsin ama araya buyuk harf ve noktalama isaretleri falan serpistirmen lazim biraz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 çeviri programlarına göre daha iyi google translate ama genede saçmalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 neyse msn listemin çevirmeni online oldu, o çeviriyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 çeviriyi yazıyım ingilizcemiz gelişsin. We can still do something for the animals under threat of extinction. The decisions that the European leaders will make at Copenhagen is quite important in this regard. A positive outcome will create an opportunity to protect these animals that are in danger of extinction just like Noah's Arc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 saol Mal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 bişe değil :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 mal :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Mala bakın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 evet ben malım (:P) iyi bişey bu bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Edit: Çevrilmiş zaten bugün bi mallık var üzerimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 edit: okudum. uzun cümle daha yakın benim dediğime. gönderdim ama. sağol uğraştığın için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Rica ederim. Yukardakini sonradan gördüm bazı yerlerin aynı olduğunu farkedince gülünç görünmesin diye sildim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar