Popeye Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 level 18 dwarf spoil skilliyle en temiz nerelerde para kazanır ? dwarf olanlar ne öldürdü bıdı bıdı bıdı..[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! Zed, 20 Mayıs 2004 02:52 tarihinde demiş ki: ekşi sözlük bone. küfürlü chat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heardalis Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 bir ark vardı onunla genelde mythril madenin bir katında (tam hatırlamıyorum ) golem ve skeleton hall vardı genelde orda takıldık . yada harita da mythril madenin üstünde 2 çeşit golem var onlar da baya ii loot bırakıyorlar .[signature][hline]The AmokRunner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Takilberime Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Dark elven village in orda goblin thiefler var onlarla kasabilirsin bol miktarda Coal sahibi de olursun.. 20 densonra eger Scavenger olursan Elven Ruins de kasip iron manyagi da olabilirsin.. ehhee [Bu mesaj Takilberime tarafından 25 Mayıs 2004 14:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stream Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Talking Island Elven Ruins 2 wererat 2 golemin oldugu bir oda var bir partner bulup o odadan cikma derim. wereratlar en iyi iron dusuren mobdu sanirim. open betada az kesmedik.[signature][hline]LineageII Avatar: Nick: Ogoed | Race-Class: Orc-Monk Server: Erica | Level: 30 Starwars Galaxies Avatar(retired): Nick: Dodo | Race: Human Galaxy: Eclipse | Profession: Bounty Hunter "Dodo of #tr.gaming" / tg|cs`Dodo @ irc.quakenet.org a.k.a streamer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Valla ben dwarfı bırakmadan once Darkstone golem kestim bol bol habire iron dusuruyorlar Mthril madenlrinde bir spot var orada 4 tane golem var tahta bir rampa ustunde onu bul bence ,recipe de dusuyor. baya iyi para bırakiyorlar. ayrıca Gemstone beast ta kestim bol bol 5 iron 5 varnish e bir steel yapiyorduk, Steel recipe si de garum werewolflardan yada orklardan dusmustu galiba. (hatırlamiyorum be.dusmustu.Kain de 3k ya gidiyor valla steel senin orada bilmiyorum ama iyi para yapiyor gene.[signature][hline]Nemo me impune lacessit.-Karşılığını ödemeden kimse bana zarar veremez. Utinam tam facile vera invenire possem quam falsa convincere.-Keşke neyin doğru olduğunu da , yanlışı farkettiğim kadar kolay bulabilsem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar