Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Genelde polisiye sevmem ben. Death Note'u bile sıkıla sıkıla izlemiştim bazı yerlerinde (ikinci yarı direk baymıştı), ama bu sardı. Karakterler sağlam, oyuncular iyi, mizah var, ne olup bittiğini anlayabiliyorum (Agatha Teyze gibi son sayfaya kadar garip garip bakmıyorsunuz). Geçen 5. bölüm yayınlandı. IMDB Wiki RSS torrent linki. Sezonun sadece 10 bölüm olması çok kötü ama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 10 bolum kotu gorunsede normal, ilk sezon daha. bu arada guzel dizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 indirdim ilk bölümü, bakalım nasılmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 6. bölüm çıktı bugün, çok güzel gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 polisiyeye bakmam daha diyodum ama nathan fillion varmış. bi göz atıcaz artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 ben izleyemem bunu. Nathan Fillion'u Firefly disinda bir dizide gorunce canim sikiliyor, fenalik basiyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Yok, yakışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 aahhaha castle karakteri mükemmel olmuş hele ilk bölümün son sahnesindeki hali.... çok eğlenceli bir dizi olacak gibi ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 İndirelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 başroldeki hatunu pek beğenmedim. nathan fillion dışında pek bişey yok gibi dizide. müzik kullanımı, senaryosu, karakterler filan dandik geldi bana. iki bölüm daha bakıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 10. bölüm sonrası hakkında hiç bir bilgi yok. Böyle cliffhanger ile bitirmesinler sezonu ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Son bölüm epey eğlenceliydi. Twist üzerine twist. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 güzel diziymiş bende başladım izlemeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 arka sokaklar da iyidir http://www.imdb.com/title/tt0845088/ şu anda 3. sezonunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 ahaha bende bi ton msj vardı bu konuya nerde onlar, konu mu silindi diye düşünmüştüm. http://forum.paticik.com/read.php?11,4096571 murda da aynısı varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar