Red Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 udinese yi denedim vingtora karşı.ama defansı cok kotu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 udinese defansı net yakalıyodu beni. defansı iyi diye aramayın ya sevdiğiniz biri oynuyosa oynanıyor takımla tanımadığın kadroyla oynanamıyor en azından benim için öle. milan oynarken şekoyla oynuyorum mesela hep ve nasıl oluyosa oyunda kötü olmasına rağmen onla atıyorum hep golleri. herta berlinde voronin var. voronin seviciyim yoksa onun dışında rezalet bir takım. heleki benim sadece çelsiyle oynadığımı düşünürsek 2-3 aydır alıştım yani acayip a.cole ve bosingwaya. herta berlinde SAĞ SOL BEK yok. direk yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 normalde 4 yıldızlı takımım gs ama gilen almıs malesef :) tanıdık topcu olmayınca oynanayamıyorum.ispanya ligindekilerle oynayayim biraz bu aksam 4 maç falan yaptık gol atamadım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 son kararım newcastle dan yana.diğer ligde newcastle im :) bu arada vingtor uyukluodum ps başında.oyunu kapadım sora gördüm msgını :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 LAN BEN UDINESEYIM YAKARIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Akşam 20.30 gibi oynucam fifa. isteyen varsa oynayalım turnuva maçlarını barcayla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 10 kişi kalmışın 2-0 yeniliosun. iman gücüyle 3-2 selam vingtor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 UU NE DEDI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 allahin izniyle 4 yildizli ligi kuriyim mi yoksa suanki lige reset falan mi atayim ne diyonuz amin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 ya bana farketmez.masq falan oynamıyor almayalım onu bi dahaki lige :) ligde top topu 3-5 kişi var 3 üyle maç yapamadım yani.gilean masq ve sputzke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 gilean ligde yok. o diilde geçen gün 5 maç falan yenemedin red. bugünde 2-2'yiz ne artizzssszsslik yapıyosun olm. İNDİR O SİXAXİSİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 abi 5 gundur falan internetim yoktu legandery AI sina kalmistim 3.cu gun fifanin cdsini elime aldim artik kirmak icin sonra verdigim paraya aciyip koydum kutusuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 oyle boktan bi oyun yani aslinda su oyunda sinirlendigim kadar hicbi oyunda sinirlenmemisimdir resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 deli eden noktaları varda pes oynadığım zamanda bu ne ya falan yapıyorum artık. fifadan sonra pesin hiçbir zevki yok. anelor otur bir maç seyret ondan sonra fifa oyna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 hic mac izlememistim bu onerinle izledim dunyam fifaya bakis acim degisti fdsfdsf abi boktan bi oyun hakkaten boktan pes daha boktan o ayri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 lan niye totondan anlıyosun. maç seyretme üzerine oynayınca oyundaki birçok hata olarak gördüğün şey hata olmaktan çıkıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 aaa pardon lan neyse ben shooterciyim arkadas pes mes fifa zart zurt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Vingthor said: gilean ligde yok. o diilde geçen gün 5 maç falan yenemedin red. bugünde 2-2'yiz ne artizzssszsslik yapıyosun olm. İNDİR O SİXAXİSİ 40 tane takım deiştirdim yendin o ara :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 juveyle oynarkende eşitiz olm 5 maçta 2-2 bide beraberlik yine. (L2+sağ analogu sağa çekerek ŞİŞŞŞŞ diyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 yok ona lafım :) ama 5 maç üst üste ezdiğin dönem takım arayışı içindeydim :) neyse ben 1 hafta falan yokum.haftaya işallah :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Benim fikir yine değişti yahu,şuanda Porto Alegre diyorum sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 ligi ne zaman kurak onu soleyin siz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 e kuralım abi madem milletin şuanki ligi de oynadığı yok zaten pek. ben sen red ving takılıyo genel olarak, masq de arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 red'in pıreşıs newcastle'ı küme düştü lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 löl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar