Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ANAFISAL Paticik FIFA 09 Turnuva Topici

Anelor

Öne çıkan mesajlar

benim oyudnan soğuma sebebim belli. vingthor öyle diyince dedim bari gsye döneyim.juventus geldi yendim.chelsea geldi yendim.inter geldi yendim ama sevinç sırasında çekti kabloyu sayılmadı. hayır zaten gs ile yenicem diye maksimum konsantrasyonla oynuyorum ve 4-5 maç yapınca pestilin çıkıyo bir de bu adamlar paso abuk subuk işlerle senin galibiyetini yok sayıyo.
Sosyal ağlarda paylaş

konsantre olursam oynayamıyorum nedense. 16lık seri yakaladım dünden beri win serisi farkında diilim aa ne kadar yapabilecem falan dedim 4-0 yendiğim adama 3-2 yenildim lan

birkaç yenilgi alınca kapatıyorum böle zaman geçiyo açıyorum yine normal oynuyorum iyi falan ama uzun süre arka arkaya maç yaparsam pas atamayacak hale geliyorum lan
Sosyal ağlarda paylaş

fps ztn yalan :)

ama uncharted la gelen bi tps action/adventure sevgim var.o tarz oyunları oynuyorum

bu arada ben gayet fanatik pesci olarak hep pesi savunuodum

ama bi şamp ligi maçlarını falan izlerse insan.üstne fifa oynarsa her harektin aynı oldugunu ve oyunun gerçekten başarılı oldugunu görecektir :)
Sosyal ağlarda paylaş

fifada sacmaliyor arada ayrica ps e en cok fps oyunlari cikiyor bariz bi sekilde ve acaip oynaniyor 10 oyunun 6-7 si fps rahat ben sahsen fpsciyim
hangi takim olucagimada karar veremedim daha ama bugun vingthor la inanilmaz keyifli bi mac yaptik 4 yildizli takimlarla oyun sanki hayvan adamlar olmadan daha az sacmaliyor daha gercekci daha bi futbol oluyor
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...