Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ANAFISAL Paticik FIFA 09 Turnuva Topici

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
benim oyudnan soğuma sebebim belli. vingthor öyle diyince dedim bari gsye döneyim.juventus geldi yendim.chelsea geldi yendim.inter geldi yendim ama sevinç sırasında çekti kabloyu sayılmadı. hayır zaten gs ile yenicem diye maksimum konsantrasyonla oynuyorum ve 4-5 maç yapınca pestilin çıkıyo bir de bu adamlar paso abuk subuk işlerle senin galibiyetini yok sayıyo.
Mesaj tarihi:
konsantre olursam oynayamıyorum nedense. 16lık seri yakaladım dünden beri win serisi farkında diilim aa ne kadar yapabilecem falan dedim 4-0 yendiğim adama 3-2 yenildim lan

birkaç yenilgi alınca kapatıyorum böle zaman geçiyo açıyorum yine normal oynuyorum iyi falan ama uzun süre arka arkaya maç yaparsam pas atamayacak hale geliyorum lan
Mesaj tarihi:
oha ben hangi takım olcam ayıptır :)

bu arada @anelor

yahu okuldan geliyorum oglen 1-2

zaman geçmiyor oturuyorum.geceleride uyuyamadıgımdan devam.

bir sürü oyunum var.ama ps benim için futbol gibi birşey.eskiden pes delisiydik şimdi fifa oldu
Mesaj tarihi:
fps ztn yalan :)

ama uncharted la gelen bi tps action/adventure sevgim var.o tarz oyunları oynuyorum

bu arada ben gayet fanatik pesci olarak hep pesi savunuodum

ama bi şamp ligi maçlarını falan izlerse insan.üstne fifa oynarsa her harektin aynı oldugunu ve oyunun gerçekten başarılı oldugunu görecektir :)
Mesaj tarihi:
fifada sacmaliyor arada ayrica ps e en cok fps oyunlari cikiyor bariz bi sekilde ve acaip oynaniyor 10 oyunun 6-7 si fps rahat ben sahsen fpsciyim
hangi takim olucagimada karar veremedim daha ama bugun vingthor la inanilmaz keyifli bi mac yaptik 4 yildizli takimlarla oyun sanki hayvan adamlar olmadan daha az sacmaliyor daha gercekci daha bi futbol oluyor
Mesaj tarihi:
harbi bugünkü maç çok başarılıydı. emildim anelor tarafından. bu arada olm senin 'istediğim adamı seçmiyor' olayının bir çözümü var ki auto-select mi ne onu kıs controller ayarlarından. yoksa oyun sana kendi kafasına adam seçtiriyor
Mesaj tarihi:
abi hayir mesela simdi adam kosuyo senin topla r1 e basiyorum onun yakinindakini secmek icin gidip cok alakasiz bi adam seciyor kafayi yediriyor sora o yanindakini secince o adam pat diye duruyor falan
Mesaj tarihi:
o adam seçme olayına alışamamışın o zaman.acil durumlarda sağ analogu kullan adam seçerken.seçiceğin adamın tarafına dogru yönlendir.ben öyle yapıorum
Mesaj tarihi:
o kadar lig lig dedik yalan mı edicez şimdi bunu :(
bu biteydi de öyle başlayaydık be ? herkes baydıysa tamam zati benim için de bi heyecanı kalmadı ligin ama yazıktır be :P
hangi takımlar 4 yıldızlı bilmediğimden bi bakmam lazım oyundan, eğer kesinleşirse olay söyleyeyim ben de
Mesaj tarihi:
evet ya o kadar maç yaptık yalan olmasın bu lig. bunun şampiyonu red oluyor masq'a kaybettiğim maçlar beni bitirdi anelorla bir maç berabere kalmasaydım bir derece güveniyodum yine kendimede yok yani red alacak bunu

artık bir sonrakine voronin+pantelic ile denicez artık eheh
Mesaj tarihi:
ben sampdoria olacak da bende live var takim normalde 4 yildizli ama ayi gibi olduklari icin bu aralar 4.5 yildizli live la ondan onla bunla oynarken 4 yildizli diye kullanmiyom
  • Yeni Oluştur...