Anelor Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 emdim ne lan ahuah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 benim oyudnan soğuma sebebim belli. vingthor öyle diyince dedim bari gsye döneyim.juventus geldi yendim.chelsea geldi yendim.inter geldi yendim ama sevinç sırasında çekti kabloyu sayılmadı. hayır zaten gs ile yenicem diye maksimum konsantrasyonla oynuyorum ve 4-5 maç yapınca pestilin çıkıyo bir de bu adamlar paso abuk subuk işlerle senin galibiyetini yok sayıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 konsantre olursam oynayamıyorum nedense. 16lık seri yakaladım dünden beri win serisi farkında diilim aa ne kadar yapabilecem falan dedim 4-0 yendiğim adama 3-2 yenildim lan birkaç yenilgi alınca kapatıyorum böle zaman geçiyo açıyorum yine normal oynuyorum iyi falan ama uzun süre arka arkaya maç yaparsam pas atamayacak hale geliyorum lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Ligi resetliyip 4 yildizli takimlardan yeni bi lig yapmaya ne dersiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Masquerade said: bence 4 yıldız ve altı takımlar ile oynayalım. ibo, drogba, ronaldo ile düz koşup atmaktansa, daha bir futbol oynamaya çalışalım psg, m.city, bremen gibi takımlarla. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 tamam ben gsyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 herta berlin! voronin gücünü yaşatacağım voronin will rule Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 oha ben hangi takım olcam ayıptır :) bu arada @anelor yahu okuldan geliyorum oglen 1-2 zaman geçmiyor oturuyorum.geceleride uyuyamadıgımdan devam. bir sürü oyunum var.ama ps benim için futbol gibi birşey.eskiden pes delisiydik şimdi fifa oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 ps3=fifa zaten başka bi açıklaması yok. pste fpsye karşıyım zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 fps ztn yalan :) ama uncharted la gelen bi tps action/adventure sevgim var.o tarz oyunları oynuyorum bu arada ben gayet fanatik pesci olarak hep pesi savunuodum ama bi şamp ligi maçlarını falan izlerse insan.üstne fifa oynarsa her harektin aynı oldugunu ve oyunun gerçekten başarılı oldugunu görecektir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 fifada sacmaliyor arada ayrica ps e en cok fps oyunlari cikiyor bariz bi sekilde ve acaip oynaniyor 10 oyunun 6-7 si fps rahat ben sahsen fpsciyim hangi takim olucagimada karar veremedim daha ama bugun vingthor la inanilmaz keyifli bi mac yaptik 4 yildizli takimlarla oyun sanki hayvan adamlar olmadan daha az sacmaliyor daha gercekci daha bi futbol oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 harbi bugünkü maç çok başarılıydı. emildim anelor tarafından. bu arada olm senin 'istediğim adamı seçmiyor' olayının bir çözümü var ki auto-select mi ne onu kıs controller ayarlarından. yoksa oyun sana kendi kafasına adam seçtiriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 abi hayir mesela simdi adam kosuyo senin topla r1 e basiyorum onun yakinindakini secmek icin gidip cok alakasiz bi adam seciyor kafayi yediriyor sora o yanindakini secince o adam pat diye duruyor falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 o adam seçme olayına alışamamışın o zaman.acil durumlarda sağ analogu kullan adam seçerken.seçiceğin adamın tarafına dogru yönlendir.ben öyle yapıorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 bu arada 4 yıldızlı lig yapıosak.fiorentina yım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 o kadar lig lig dedik yalan mı edicez şimdi bunu :( bu biteydi de öyle başlayaydık be ? herkes baydıysa tamam zati benim için de bi heyecanı kalmadı ligin ama yazıktır be :P hangi takımlar 4 yıldızlı bilmediğimden bi bakmam lazım oyundan, eğer kesinleşirse olay söyleyeyim ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 valla benim bi masq ve glean la maçım var bunu bitirir diğerine başlarız işte :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 evet ya o kadar maç yaptık yalan olmasın bu lig. bunun şampiyonu red oluyor masq'a kaybettiğim maçlar beni bitirdi anelorla bir maç berabere kalmasaydım bir derece güveniyodum yine kendimede yok yani red alacak bunu artık bir sonrakine voronin+pantelic ile denicez artık eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 gilean la masq beni ekleyin.ben ekledim de kabul etmediniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 abi fiorentine 4 yildizli degil yanliz 4.5 yildizli ayi gibi takim zaten oynamam lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 yok onu dün bende farkettim.lazio yum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 ben sampdoria olacak da bende live var takim normalde 4 yildizli ama ayi gibi olduklari icin bu aralar 4.5 yildizli live la ondan onla bunla oynarken 4 yildizli diye kullanmiyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 lig açılınca default kadroya dönüyor live falan etki etmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 oha lazio değilim 4 yıldızlı takım arayışları içindeyim.vingtor parçaladı beni hertha ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 ben celtic veya udinese olucam gibi duruyo ama celtic sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar