Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 yok şansım da yaver gitti. 3/3 yaptık ama bakalım. ving'den bir maç daha alabilirsem süper olur ehue. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 masq boşsan yapak bizim maçları da ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 yok yatıcam raidden çıktım. yarın koca gün boşum ama. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 tamamdır yarın psnden ayarlarık o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 luinir ekle beni göremiyorum online mısın değilmisin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 shapshal said: abi herkes ben birinçim birinçim diyo da masq şuana kadar hiç yenilmedi sanırsam ? o adam da tehlikeli. benim de iddaam kalmadı sağa sola yorumlar yapıyorum, hakan ünsala döndüm asdfsadf niyetim gıcıklık yapmak falan değilde sput dışında herkesle oynadım hani. aramızda en iyi oynayan red en kötü oynayan masq malesef. ve red masq'ı 5 maç yenerek şampiyon olur ben diyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 sonuç futbolu oynuyom hacım ben. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 hıı ben masqın oyununu görmedim de sonuçlara bakarak konuştum esasen. bi de iyi-kötü ayrımı belli bi seviyeden sonra kayboluyor bence. mesela senle oynadığımız maçlarda redle oynadığım maçlardan çok daha zorlandım, sonunda galibiyet bile alamadım zaten :) redle olan maçlarsa daha ortadaydı. Fakat red sana karşı benden kat kat iyi iş çıkarmış gibi duruyor. Tabiiki iyi oynamak kötü oynamak vardır, yoktur demiyorum ama herkes aşağı yukarı aynı seviyede olduktan sonra oyun tarzı esas faktör oluyor. Bunu genel olarak söylüyorum, dediğim gibi masqla oynamadım hiç, ama anelora karşı aldığı sonuçlar da gayet iyi duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 benim iyi kriterim gol bulmak değil ya. şahsen anelor normalde elime vermeli ondan üstün tek noktam futbolcuları bireysel olarak pes gibi kullanabilmem bir derece ama mesela hava topunda hava paslarında falan sıfırım direk. red hava topunu şu zamana kadar gördüğüm en iyi derecede kullanıyor. shapsal pozisyona girmekte zorlanıyor onunda dışında problemi yok mesela. anelor istese top tutturmaz denemek isterim anelorla bir 90 dakikalık maç. 80 dakikası top ayağında kalır ama tabi 10 dakika olunca boşa zaman geçirmiş olmuş oluyor öle yapınca. maçlar zevkli geçti ama zaten lig olayı güzel yoksa sırf yenmek yenilmek üzerine geçse çok kolay abi alırım bosingwayla a.cole'u forvete sürekli ileri pas şişir bosingwayı yakalaması için ronaldoyu defansa koymak falan lazım. evra-maicon-messi falan lazım defansta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 juventus 1-0 milan juventus 2-1 milan valla anelor 1-2 tane eh bunuda at artık dediklerim oldu ahah.girmedi top içeri onun harici ben en çok shapsalda zorlandım valla.ztn bi maç hukmen net gitti yenildim.onun harici sonuçlar eşit ama ben genel olarak real madridi yenemiyorum :) ha bide ben çok sık takım deiştirmediğim için futbolcularımı ezberledim gibi bişi.sağa bakmadan sağdan camonaresinin soldan nedvedin gittiğin biliyorum ortada poulsen ve zannetti degişmezim. ilerde del piero çok fiziksiz kalıyor.o yuzden onu direk gol pozisyonuna sokmaya calısıyorum.birebirde eziliyot.amaoruyi her karambole sokarım.baya yırtıcı :) ha birde chellini.o olmazsa bırakırım oyunu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 red psn ver de bi oynayalim merak ettim nasi oynuomusun:) bu arada anelorla 2 mac yaptik 3-2 2-0 kazandim.vingthorla da 2 kere oynadik 2sini de penaltilarla kazandim.2 macimiz da super oldu ama tam sampiyonlar ligi maci gibiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 cul_ benim oynarız ayıp ettin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 ligde falan biri manu seçerse benle maç dahi yapmasın yalnız. direk kaç maçsa hükmen yeniğim -5 lossla başlarım daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 peki sen manuyu al bi dahakine o zaman öyle yapalım bi de=) yoksa merak etme ben de kıl oulyorum manu ile oynayanlara da arkadaş chelseanin oyunda patladığı vakitlerde chelseaye sarmıştı ben de onu durdurmak için mecburen manchester alıodum ki o zamanlar hiç beceremiyordum manuyla oynamayı. neyse işte onla kağışırken feci alıştım manuya ve artık bakmadan falan pas atıyorum ondan sardım. zaten lig olursa manuyu almam merak etme.gsye veya tottenhama razıyım=) arsenal kapılmış ne de olsa edit: başka bi arkadaşım var.100 maç yapın manchester ol o gs olsun 98ini alır bu arada.iyi oynayan manchester falan dinlemiyo. ayrıca doğru taktiklerle inter ve chelseayi anti-manchester yapabiliyorsun. yanlış anlama bu arada dediklerimi=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 taktik maktik boşver bas playe :) oyunda en önemli olay oyun içindeki balanced defence falan olayı.rakibe göre uyumlu bi şekilde ayarlarsan herşey istediğin gibi olur ben suana kadar 2 takıma oynadım sadece biri gs bide juventus.gs ile ne manchesterlar yendim ama demin bi man u 3 ledi beni.artık bıraktım joy u yattım yani.o kadar nefret ediyorum hileli oynayanlardan 2 pas yapmadan dumduz koş mantıgı delirtio beni.karşıdaki adamın öyle oynadıgını gorunce otomatik olarak heves gidio.yeniliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 ronaldoyu koy forvete gg. dümdüz koşup şut çekmeye basabiliyosan at arka arkaya ondan bahsediyorum. android gibi. messi öyle değil mesela hiçbirşey yapamıyosan çek ronaldoyu forvete bu işin antisi yok 5-6 defans falan koysan belki istediğin kadar iyi oyna ronaldoyu yakalayabilen insan var mı? top100'e girin bakın player hubdan. rank kasanlar ciddi bir çoğunluğu manuyla oynuyor sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 ben pas yapmadan oynadıysam vingthor eyvallah=) ama şöyle bişi var tabi kanatlar çıldırmış odluğu için kanattan hücuma çıarktmıyorum seni o doğru. yanlız bayern munichle iyi oynayan baya bitiriyo beni kim olursam olayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 ben genellikle manu gördüğümde juventus alıyorum, niyeyse manu kitleniyor juventus karşısında. juventusu bulduktan sonra manuya karşı hiç yenilmemiş olabilirim. derin defans yapmak şart ama, yoksa tevez rooney ronaldo babasının tarlasında koşar gibi geçiyo defansı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 gilean seni eleştirir gibi demedim ya zaten normalde sworn enemy direk manu. şu dünyada en nefret ettiğim takım. bide oyunda saçmalık derecesinde görünce sinir oluyorum. heleki ranked play'e her bastığımda direk karşıma manu gelmesinden iyice tiksinir hale geldim artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 abi oyundan acaip sogumus durumdayim ben ya headset olsa ole kafayi yiyorumki yarilirsiniz yani nedense defansta adam degistirince hic istedigim adami secemiyorum hep alakasizlari seciyorum deliriyorum ya oyun iyi guzelde bu aralar oynanista cok gozume batan seyler var zevk alamiyorum oynamiyorum o yuzden oynamadikcada baya unutmusuz oyunu eskiden iyiydim ama bu aralar cidden kotuyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 bu arada red yemiyon icmiyon fifami oynuyon napiyon acaip gelistirmisin oyunu juveyi ezberlemis adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 sunu her seferinde anısal paticik.... diye okuyorum eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 anafisal abi unoffical yani bkz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 boylede kendi reklamimi yapar bide utanmadan post kasarim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 aneloru emdim 2 maç 1 maçta emişemedik. son durum bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar