Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ANAFISAL Paticik FIFA 09 Turnuva Topici

Anelor

Öne çıkan mesajlar

shapshal said:
abi herkes ben birinçim birinçim diyo da masq şuana kadar hiç yenilmedi sanırsam ? o adam da tehlikeli.
benim de iddaam kalmadı sağa sola yorumlar yapıyorum, hakan ünsala döndüm asdfsadf

niyetim gıcıklık yapmak falan değilde sput dışında herkesle oynadım hani. aramızda en iyi oynayan red en kötü oynayan masq malesef. ve red masq'ı 5 maç yenerek şampiyon olur ben diyim.
Sosyal ağlarda paylaş

hıı ben masqın oyununu görmedim de sonuçlara bakarak konuştum esasen.
bi de iyi-kötü ayrımı belli bi seviyeden sonra kayboluyor bence. mesela senle oynadığımız maçlarda redle oynadığım maçlardan çok daha zorlandım, sonunda galibiyet bile alamadım zaten :) redle olan maçlarsa daha ortadaydı. Fakat red sana karşı benden kat kat iyi iş çıkarmış gibi duruyor.
Tabiiki iyi oynamak kötü oynamak vardır, yoktur demiyorum ama herkes aşağı yukarı aynı seviyede olduktan sonra oyun tarzı esas faktör oluyor. Bunu genel olarak söylüyorum, dediğim gibi masqla oynamadım hiç, ama anelora karşı aldığı sonuçlar da gayet iyi duruyor.
Sosyal ağlarda paylaş

benim iyi kriterim gol bulmak değil ya. şahsen anelor normalde elime vermeli ondan üstün tek noktam futbolcuları bireysel olarak pes gibi kullanabilmem bir derece ama mesela hava topunda hava paslarında falan sıfırım direk. red hava topunu şu zamana kadar gördüğüm en iyi derecede kullanıyor. shapsal pozisyona girmekte zorlanıyor onunda dışında problemi yok mesela. anelor istese top tutturmaz denemek isterim anelorla bir 90 dakikalık maç. 80 dakikası top ayağında kalır ama tabi 10 dakika olunca boşa zaman geçirmiş olmuş oluyor öle yapınca.

maçlar zevkli geçti ama zaten lig olayı güzel yoksa sırf yenmek yenilmek üzerine geçse çok kolay abi alırım bosingwayla a.cole'u forvete sürekli ileri pas şişir bosingwayı yakalaması için ronaldoyu defansa koymak falan lazım. evra-maicon-messi falan lazım defansta
Sosyal ağlarda paylaş

juventus 1-0 milan
juventus 2-1 milan

valla anelor 1-2 tane eh bunuda at artık dediklerim oldu ahah.girmedi top içeri

onun harici ben en çok shapsalda zorlandım valla.ztn bi maç hukmen net gitti yenildim.onun harici sonuçlar eşit

ama ben genel olarak real madridi yenemiyorum :)

ha bide ben çok sık takım deiştirmediğim için futbolcularımı ezberledim gibi bişi.sağa bakmadan sağdan camonaresinin soldan nedvedin gittiğin biliyorum

ortada poulsen ve zannetti degişmezim.

ilerde del piero çok fiziksiz kalıyor.o yuzden onu direk gol pozisyonuna sokmaya calısıyorum.birebirde eziliyot.amaoruyi her karambole sokarım.baya yırtıcı :)

ha birde chellini.o olmazsa bırakırım oyunu :)
Sosyal ağlarda paylaş

peki sen manuyu al bi dahakine o zaman öyle yapalım bi de=) yoksa merak etme ben de kıl oulyorum manu ile oynayanlara da arkadaş chelseanin oyunda patladığı vakitlerde chelseaye sarmıştı ben de onu durdurmak için mecburen manchester alıodum ki o zamanlar hiç beceremiyordum manuyla oynamayı. neyse işte onla kağışırken feci alıştım manuya ve artık bakmadan falan pas atıyorum ondan sardım.
zaten lig olursa manuyu almam merak etme.gsye veya tottenhama razıyım=) arsenal kapılmış ne de olsa

edit: başka bi arkadaşım var.100 maç yapın manchester ol o gs olsun 98ini alır bu arada.iyi oynayan manchester falan dinlemiyo. ayrıca doğru taktiklerle inter ve chelseayi anti-manchester yapabiliyorsun.

yanlış anlama bu arada dediklerimi=)
Sosyal ağlarda paylaş

taktik maktik boşver bas playe :)

oyunda en önemli olay oyun içindeki balanced defence falan olayı.rakibe göre uyumlu bi şekilde ayarlarsan herşey istediğin gibi olur

ben suana kadar 2 takıma oynadım sadece biri gs bide juventus.gs ile ne manchesterlar yendim

ama demin bi man u 3 ledi beni.artık bıraktım joy u yattım yani.o kadar nefret ediyorum hileli oynayanlardan

2 pas yapmadan dumduz koş mantıgı delirtio beni.karşıdaki adamın öyle oynadıgını gorunce otomatik olarak heves gidio.yeniliyorum
Sosyal ağlarda paylaş

ronaldoyu koy forvete gg. dümdüz koşup şut çekmeye basabiliyosan at arka arkaya ondan bahsediyorum. android gibi. messi öyle değil mesela

hiçbirşey yapamıyosan çek ronaldoyu forvete bu işin antisi yok 5-6 defans falan koysan belki

istediğin kadar iyi oyna ronaldoyu yakalayabilen insan var mı? top100'e girin bakın player hubdan. rank kasanlar ciddi bir çoğunluğu manuyla oynuyor sadece
Sosyal ağlarda paylaş

abi oyundan acaip sogumus durumdayim ben ya
headset olsa ole kafayi yiyorumki yarilirsiniz yani
nedense defansta adam degistirince hic istedigim adami
secemiyorum hep alakasizlari seciyorum deliriyorum
ya oyun iyi guzelde bu aralar oynanista cok gozume batan
seyler var zevk alamiyorum oynamiyorum o yuzden oynamadikcada
baya unutmusuz oyunu eskiden iyiydim ama bu aralar cidden kotuyum
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...