Vingthor Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 olm ekleyin canım sıkkın bari lig maçı yapayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 vingthorla da maclari tamamladik. skorlar 2-1 , 0-0 , 2-1 , 3-0 . adam yendi durdu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 güzel maçlardı saolasın aklım dağıldı böle güzel oldu gece gece. 5 defans olmayaydıda boğulmasaydık daha iyi olurdu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 anelorlada 2 maç attık. ilk maç 0-0 ikinci maç 4-0 çelsi üstünlüğüyle geçti. kendisinin siniri bozulunca kalan 3 maçı yapmadı jdfsgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 ilk mac 1-1 bi kere o maci hakketen kazanmam lazimdi ya benim hakkimdi sora bi baktim mac bitti anaa ulan lig maciydi bu dedim uzatma beklerken neyse saglik olsun milanla bi iddaam yok zaten gerci artik pek fifa oynamiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 valla vingtor dun aksam girdim.ben girmeden 1dk once cıkmışsın ehhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 psnleri yazsanıza bi daha bi yenelim sizi artık bir türlü fırsat olmadı=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 psn: vingthor da ölüyom uykusuzluktan yarın yapalım müsait olursan oynicak insan istiyorum. aneloru küstürdüm ): Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 oynarik yaa arada atariz da ole hardcore oynamam artik shooterlardan sira gelmiyor ona MGO, Bad Company, Killzone 2 falan filan gerci KZ de pek oynadigim yok ama neyse psn de anelor bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 ok ben de yorgunum yarın gündüz fln boşum ben konuşuruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 dorlinoglu benimki de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 redle bitirdik macları. 2 mac o 2mac ben aldım son maçta dostluk kazandı fdsfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 onu kolay gecerim diyip duruyodu red noldu fdsfdsdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 masq'la kalan 5 maçın tamamını yenilsem yinede şampiyonluğu garanti altına almış oldum galiba dimi lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 deplasmanda kazandım içerde kaybettim :) ama en son 1-0 yenildiğim maç cko salak bi hata yaptım.3 yediğim maçtada kendi kaleme atmam moralimi çok bozdu chelsea 0-1 juventus juventus 1-3 chelsea chelsea 0-4 juventus juventus 0-1 chelsea chelsea 0-0 juventus benim daha anelorla 2 maçım masq la 5 maçım var.bide ligde sputzke diye biri var onlada maç yapcaksam 12 maç var işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 anelorla 3 masq ve sputla 5er maç kaldı galiba bendede 24 puanım var işte mantıken. bu arada hata yapmasan gol yemezsin abi zaten neden kendi kaleme attım falan diyosun. 1 maçta own goal var başka yok. onun dışında bende sana gol pası verdim resmen hata yapınca gol olur yoksa hatasız defans hatasız kaleci olsa gol mu olur? hemen çirkef dkfhdj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 6 kişi falan olduk.aynı takımda maç yapalım biara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 maç yapmak isteyen varsa geçeyim aletin başına. boya badana vardı evde 10 gündür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 hakketen paticik a milli kurdum ben duruyor bi ara organize olalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 barca 1-0 chelsea barca 1-0 chelsea raid'e gidiyorum ving, 3 maçı da yaparız yarın falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 top yuvarlak ): Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 oo lig heycanlı anelor kümede kalmaya oynuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 sie :D anelor oynamiyor oynasa vericek elinize ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 ahaha aynı takımda oyniyalim.bap online oynarken çok süper oluo.millete ne küfür ediyorum belli değil.pas atmiyan gol kaçıran falan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 abi herkes ben birinçim birinçim diyo da masq şuana kadar hiç yenilmedi sanırsam ? o adam da tehlikeli. benim de iddaam kalmadı sağa sola yorumlar yapıyorum, hakan ünsala döndüm asdfsadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar