Red Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 maçlar çok güzel geçio ama.benim shapsalla yaptıgım maçlar iyiydi baya baya gerildim heycan bastı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 evet maclar baya keyifli ve herkes dikkatli oynadigindan olabildigince gercekci oluo. anelor da vingthor vingthor diip duruyo korkmaya basladm valla :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 chelsea kolay lokma.ben masq i bekliyorum.barçayla napıcak 2 kontra ataga bakar işi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 bidahaki lige kesin arsenalim simdiden soliyim bide arsenal oliyim bakiyim nolcak dedim 7 oynadim hepsinde kazandim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 abi players hub dan bi bak sen kac mac kazanmisin kac mac kaybetmisin bide vingthor azcik gercekci plz iddaa bile oynarim o maca banko chelsea diye fdsfdsfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 ben 2 maç kaybettim.bitanesi hükmen net koptugu için onun harici 2 maç kazandım 4 maç berabere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 onu demiyorum toplamda istatislik olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 toplamda 218 maç kaybettim.ama şöyle söyliyim yarısı netten kopmamla giden maçlar.bi coguda eve gelen rahatsızlar fifa ogrenmek için direk ranked oyun oynuolar. 150 galibiyetim var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 tamam abi sidik yaristirmaya degil yani :D adam oynuyor iste neyse 14 mactir kaybetmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Red said: chelsea kolay lokma.ben masq i bekliyorum.barçayla napıcak 2 kontra ataga bakar işi anelora sor. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 bu ligte bi hedefim yok milanla olmuyor dandik takim ama bidahaki ligde arsenalle aglaticam haberiniz olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Anelor said: tamam abi sidik yaristirmaya degil yani :D adam oynuyor iste neyse 14 mactir kaybetmiyorum kimden bahsediyoruzki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 of neyse bi sacmalik olustu orda kapatalim o konuyu beni 14 mactir yenen yok arsenalle varmi denemek isteyen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 oyuna yeni başlayanlarla oynuosun herhalde :).gece yapariz online olursan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 allahin boktan milaniyken yendin got tavan yapti he :D bugun olmadi yarin alicam hesabini eskisehir gunlerini ne cabuk unuttun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 onlar rakibi tanıma amaçlıydı.bide pesçi adamız fifaya alısmak zaman aldı.milan çok defansif oynuo.arsenal daha işime gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 abi yannız ben senin milanla arsenal oyunun arasında çok bi fark göremedim yahu, ama 14 maç yenilmediğine göre vardır bi kerameti :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 18 mac oldu ama 1 i sayilmadi dakka 87 de adam kabloyu cekti son takima 13 gol attim orgazmin doruklarindayim mert senle oynarken o kadar cok takiliyoki bi bok oynayamiyor insan en kotu maclarimi sana karsi oynadim zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 beyler kusra bakmayın istanbuldaydım dün döndüm izmire. döndüğüm gibi kedimi kanlar içinde buldum komada şu anda sürekli veterinere gidip geliyorum. şu birkaç gün içinde maç yapabilecek kafayı kendimde göremiyorum ama daha benle maçlar bitmediği için heralde lig bitmedi oynarım tektek hepinizle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 kısa sürdü lig ahah anelor la shapsal online oluo sürekli.5 kişi olup türkiye ile maç yapalım bari aynı takımla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 abi milan cok boktan bi takim olmasa azcik guzel olsa oynarken birazcik keyif alabilsem ittire ittire bitirirdim bu ligide yok yani livesiz milan igrenc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 sampiyon benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 hahah ya arkadaşlar bişiler yapalım.cunku sıkıldım be a pro oynuyorum.gavurlarla oynamak baydı artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 ya eklesenize ben daha ligde 1 maç yapmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 son mac: Chelsea 2 - 0 Real Madrid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar