Anelor Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Evet, turnuva yapalim diyince herkez okok icrata gelince kimseden ses cikmiyor sole bi topic altinda toplanalim bakalim kim oynar falan mevcut oyuncular benim bildigim kadari ile sole: ben shapshal vinghtor red bunlar banko katilir heralde turnuvaya varmi daha 8 kisilikten hatta lig falan bile yapilabiliriz hadi bakalim kim var kim yok bi yoklama alalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 önümüzdeki haftadan sonra ben. 15 Nisan vize haftasındayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 oyun hediye edin geleyim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 bende vize haftasindayim ya onumuzdeki hafta son iste yavas yavas organizasyonu kuralim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 oynarım.juventusum soyliyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 aha dakka bir gol bir juventus benim lan juventus olamassam italya olurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 oha sen interle oynuosun.ayıptır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 ablan göbek atıcakmı ona göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 drogbişle ordayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 bence 4 yıldız ve altı takımlar ile oynayalım. ibo, drogba, ronaldo ile düz koşup atmaktansa, daha bir futbol oynamaya çalışalım psg, m.city, bremen gibi takımlarla. ha ama serbest ise. BARCA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 drogba peste koşup atıyor yalnız. anelka drogbadan hızlı dün baktım daha (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 koşup atma sözün temsili :) 2-3 adam etrafında sidik yarışı gibi oluyor maç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 dumduz koşarak gol atmak o kadar kolay değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 ortalama bir takım ile gol atmak, o saydıgımız yıldızlar ile dolu takımlarla gol atmaktan çok daha zor ve zevkli. mazo alert fsdg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 valla ben juve yim.karşıdaki takım farketmez.nette oynarken ztn barcalar ve manchesterlar ile oynuyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 ya abartı oyunculara sahip birkaç takım var zaten manu+inter+barça+liverpool+bayern müniNk ronaldo+ibo+messi+torres+ribery ofansif anlamda gereksiz üstünlüğü olan takımlar bunlar tek oyunculara bağlı olan. onun dışında sevilla+chelsea+arsenal+juve+lyon+real madrid...vs güçlü takımlar herkes istediğini alsında manuya olan nefretim yüzünden manu alana küfür bile edicem kişisel almasın dfjgjdfh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 toplanalım o zaman ufaktan. masq - barca lig usulu yapıcaz di mi? oyunun create league hedesiyle falan mı oynuyoruz, sistem nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 red-juventus :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 oldu olcak turkiye ligi yapalim hacettepe falan olalm asdsfds ben banko varim da takim soylcek kadar blmiom takimlari . ving chelsea olmazsa ben de talip olablrm ama ben en son soylym en iyisi :D bi de bence az kisi oldgumuzdan cift macli bi lig daha iyi gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Vingthor said: ya abartı oyunculara sahip birkaç takım var zaten manu+inter+barça+liverpool+bayern müniNk ronaldo+ibo+messi+torres+ribery ofansif anlamda gereksiz üstünlüğü olan takımlar bunlar tek oyunculara bağlı olan. onun dışında sevilla+chelsea+arsenal+juve+lyon+real madrid...vs güçlü takımlar herkes istediğini alsında manuya olan nefretim yüzünden manu alana küfür bile edicem kişisel almasın dfjgjdfh yuh adama bak chelsea abarti diil mi lan drogba hayvan herifin teki agactan 5 dakka once inmis resmen. ben juve yim arkadasim ya valla baska takimla oynamam juve olmassada italya yani iaqinta olmadan asla :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 yahu ben oynatmıyorum onu.senin olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 ben chelsea dedim abi kusra bakma. drogbişle gelirim dedim. kaptım çelsiyim. BİRİM. kaleye mum falan diktim öle bişiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 o zaman livirpuul olayim da keske chelseayi almayaydim de :P yenecegimden deil, konyaspor falan da yeterli olurmus dedrtceimden :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 lampard+gerard nerdeyse biz onları tutarız zaten (biz kimsek öle derler ya gaz oldum bende futbol muhabbeti falan eheh) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 liverpool ve chelsea ye yenilmiyorum.inter ve manhcester yenio beni genelde juventusum valla anelor kusura bakma :) bi ara yapalım turnuvayı da rahatlayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar