mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 plastik-erimek kavramlarından endişelenmiş sanırım
Böjeek Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 erir. sonrada erimiş plastikli mısır olur. ıyy
di Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Az once dia misiri kaynayan suya atarak denedim, gayet guzel oldu. Imkanlari kisitli olanlar icin soyleyeyim.
arcane Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Mısır ile kola sakat bir ikili Konserve sevenlere Tamek marka tavsiye ederim. Seneler süren araştırmalarım sonucunda (lol) en iyi olduğuna karar verdim.
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 konservede tatlı olmayan mısır var mı piyasada ?
Böjeek Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 bosphorus said: eline sağlık güzel olmuş toto hi yeni gördüm saol bebişim. arcane said: Mısır ile kola sakat bir ikili Konserve sevenlere Tamek marka tavsiye ederim. Seneler süren araştırmalarım sonucunda (lol) en iyi olduğuna karar verdim. +1
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Ya tamam güzel hoş da, buna katılacak sosların tutosu lazım bana. Böyle değişik tarifler falan olsun. Soslu istiyorum.
Böjeek Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Balsamic Sosu(Balsamic sirkesi) Nar Ekşisi Bal Ketçap Parmesan Peyniri Rendesi Baharat Çeşnisi(isot v.b) Margarin / Tereyağı Sarımsak tozu.
evilmaddox Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Eğer bulabilirseniz beyaz biber ya da zerdeçal de güzel olacaktır diyorum, özellikle beyaz biber gerçekten orgazmik bişey. dur ben gidip yapayım biraz, acıktım lan... edik: yaptım geldim, şahane oldu. anlatayım denemek isteyenler için: tavada önce yarım bardak kadar suyla pişirdikten sonra biraz tereyağıyla çevirdim, temel pişme işlemi sona erdi. üzerine koyduğum sos&ıvır zıvır biraz fantazik şeyler, ama türevleri de işe yarayacaktır diye düşünüyorum: hardal, sarımsak tozu, tabasco, soya sosu, teriyaki sosu, 1/3 çay kaşığı civarında körili bi karışım(merak eden varsa markasını falan bakar yazarım), peynir olarak ta red leicester diye acayip bişey denedim, baya güzel bir tat elde ediliyor.
Nakamura Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Böjeek teşekkürler tarif için. Pazar günü yaptım evdeki herkes çok beğendi :)
Böjeek Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 rica ederim. afiyet olsun.
Famy Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 süper olmuş tesekkurler paylasım için.. not: bizde de var o apolu tuzluktan ya koptum gülmekten =)))
kazýmkarabekir Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 ben bu tür tutoriallerde hep fotoğraftaki kişinin elinin yapısını parmaklarının çapını tırnaklarını incelerim, senin parmaklar dolma gibi olmuş böjeek az ye börek
Öne çıkan mesajlar