mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 plastik-erimek kavramlarından endişelenmiş sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 erir. sonrada erimiş plastikli mısır olur. ıyy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Az once dia misiri kaynayan suya atarak denedim, gayet guzel oldu. Imkanlari kisitli olanlar icin soyleyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Mısır ile kola sakat bir ikili Konserve sevenlere Tamek marka tavsiye ederim. Seneler süren araştırmalarım sonucunda (lol) en iyi olduğuna karar verdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 konservede tatlı olmayan mısır var mı piyasada ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 bosphorus said: eline sağlık güzel olmuş toto hi yeni gördüm saol bebişim. arcane said: Mısır ile kola sakat bir ikili Konserve sevenlere Tamek marka tavsiye ederim. Seneler süren araştırmalarım sonucunda (lol) en iyi olduğuna karar verdim. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Ya tamam güzel hoş da, buna katılacak sosların tutosu lazım bana. Böyle değişik tarifler falan olsun. Soslu istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Balsamic Sosu(Balsamic sirkesi) Nar Ekşisi Bal Ketçap Parmesan Peyniri Rendesi Baharat Çeşnisi(isot v.b) Margarin / Tereyağı Sarımsak tozu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilmaddox Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Eğer bulabilirseniz beyaz biber ya da zerdeçal de güzel olacaktır diyorum, özellikle beyaz biber gerçekten orgazmik bişey. dur ben gidip yapayım biraz, acıktım lan... edik: yaptım geldim, şahane oldu. anlatayım denemek isteyenler için: tavada önce yarım bardak kadar suyla pişirdikten sonra biraz tereyağıyla çevirdim, temel pişme işlemi sona erdi. üzerine koyduğum sos&ıvır zıvır biraz fantazik şeyler, ama türevleri de işe yarayacaktır diye düşünüyorum: hardal, sarımsak tozu, tabasco, soya sosu, teriyaki sosu, 1/3 çay kaşığı civarında körili bi karışım(merak eden varsa markasını falan bakar yazarım), peynir olarak ta red leicester diye acayip bişey denedim, baya güzel bir tat elde ediliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nakamura Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Böjeek teşekkürler tarif için. Pazar günü yaptım evdeki herkes çok beğendi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 rica ederim. afiyet olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 süper olmuş tesekkurler paylasım için.. not: bizde de var o apolu tuzluktan ya koptum gülmekten =))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kazýmkarabekir Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 ben bu tür tutoriallerde hep fotoğraftaki kişinin elinin yapısını parmaklarının çapını tırnaklarını incelerim, senin parmaklar dolma gibi olmuş böjeek az ye börek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar