soulberry Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 hayatımda ilk defa çalışıcam. çalışmayı çok istediğim bi yerden bi teklif geldi bu akşamüstü. ilginç bi tesadüf oldu cidden. hadi bakalım diyorum, yeni bi yaşam tarzına giriyorum artık. derin bunalımdan beni kurtarsa kurtarsa biraz iş çevresi ve sosyal hayat kurtarabilirdi. bunalım döneminde olanlara da tavsiye ediyorum. bi yerden bi şeyi tutmaya başlasınlar, çaresizliğe dönüşmesin. yapılabilcek çok şey var etrafta. iş olması da şart değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 hayırlısı olsun başarılar =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 iş ney Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 hayirli olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 başarılar ,hayırlı olsun . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 microsoft değilse geccen :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 sdadad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 direk aklıma neyi beleşe getirebilirim sorusu geldi. çok çakalım lan. hayırlı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 hayırlı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 hayırlı olsun basarılar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xelee Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 başarılar iş ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 hayırlı olsun ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Hayırlı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 hayırlı olsn.. iş ne ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 vivavale said: hayırlı olsun basarılar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 teşkür ettim herkese. satış danışmanı, microsoft değil. : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 sizin ordan bişi alsak senin komisyondan falan düşsek fiş fatura almasak % kaç indirim olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 olur olur bişiler yapar artık... di mi? ben bi fritöz bi çift kayak bi de plastik tavuk aldıydım.. arkadaşların kulağını çeksen evladım... kaç olur son?x2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 lan bende bi iş bulsam ya. Okul çok baydı beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 degisiklik her daim iyidir bunalimdan cikmak icin, diledigin gibi gecer umarim hersey. yalniz kötü bi ortamla karsilasma ihtimaline karsi hazirlikli ol ki tekrar bunalima girme. sorunlari asmaya calismak en güzeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 typo olmuş sanırım; said: sorunlari asmaya alismak en güzeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 vaniLLe said: degisiklik her daim iyidir bunalimdan cikmak icin, diledigin gibi gecer umarim hersey. yalniz kötü bi ortamla karsilasma ihtimaline karsi hazirlikli ol ki tekrar bunalima girme. sorunlari asmaya calismak en güzeli. bunalımdaysa bir insan bence o kötü ortamla karşılaşmayı da göze alacaktır .şahsen, daimi geçici çözümler üretmek ; her zaman benim için iyi olmuştur bugüne kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar