sg-1 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 sarıgülü tanımam etmem necidir neyi savunur bilmem, ama popüler biri, seveni çok. bu popülerliğini türkiye sathına yayabilir mi, orası muamma. Olsa bile ancak chpden çalınarak ve akpden de chpden de nefret edenlerden gelecek oyları alarak olur. onlar da zaten ya mhp'ye ya da diğer tabela partilerine oy veriyorlar. yani akp'nin kılına bile dokunamaz, aksine gücünü arttırabilir. ama bi yandan da ömrü boyunca şişli belediye başkanı olarak kalmak ve hep öyle anılmak? is that a blessing or a curse? böyle sevilen bir sarıgülün vizyonunu genişletmesi şart, ama chp'nin başına geçmedikten sonra türkiye genelinde bişeyleri değiştiremez. bence sarıgül için en uygun hedef istanbul büyükşehir olur.
odiflame Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 sarıgül dspnin başına gelmesinin imkanı yok.gelmeyecekte zaten.o kendi kulvardına eşsiz büyük biri.lider mi dersek orası pek gözükmüyor.en basitinden seçim akşamı ercan karakaşa bağırıp çağırdı hakaret etti.chp şişlide benim oy rekoru kırmamı engelledi diye.lider böyle olursa dsp yüzde 2 3 lerde kalır yazık olur bankadaki 60 trilyon paraya.
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 mhp dediginiz daha az amerikan gudumlu ve daha az dinci ve biraz daha koyu milliyetci bir akp iki aprti arasinda bir fark yok aksine AKP gene biraz reform filan AB ayagian yaparken MHP ip firlatip tutuyor cogu dinci oylamada akp ile buddy buddy oluyor
cengizhan66 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 o nasil elestiri basbakani gormuyonmu zaten turkiyede lider bagircak cagircak sari gulu neden seviyolar kismina gelicek olursak sarigul sadece iyi hizmetle isin bitcegini deyil mutlaka gonullerinde kazanilmasi gerektigini dusunuyor sislide heryeri gezmis ve butun kapilara sari gul falan birakmis sislide yigidin hakini vermis adam fazladan gerekli karizmayada sahip hem onemli olan ila baraji asmak deyildir onceki secime gore oylari artirabilmektir ila baraji asmak olsaydi simdi chp olmazdi adalar 2 secimde aha asamadik hadi yeni parti kuralim derlerdi
Wispy Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Zeki Sezer için DSP'deki bayağı bir bağyan çalışanı, sekreteri falan sıradan geçirmiş diye duymuştum. Anonim bir bildiri yayınlanmıştı sanırım elden ele dolaşıyordu.
ombakkombak Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Bayanların rızası olduktan sonra; ancak helal olsun denir.
Apis Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Adam Boludan başlamış afişlerini asmaya; Hemde daha Sezer istifa etmeden. Ama billboardlarda DSP amblemi yok henüz. Kaynak; Radikal Şahıs hakkında görüşüm ise, Leventte 3 sene önce çalışırken çalıştığım firmadan Şişli bayimiz ve bizim şirket için Sarıgül'e verilen rüşvetleri (imara aykırı inşaat vs. için) şahsen biliyorum. Ayrıca adamın alacağı oylarda CHP den çalınacaktık. Sol oylar daha bölünecek vs vs... Gene ülkeye yazık olacak.
odiflame Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 chpden çalacağı ve ülkeye yazık olacağı bilinen bir durum iken sosyalist kişilerin sorosgülcü olması ayrı bir komedidir.
zgrw Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 adam istifa edecem diyor, hala böyle istiifa olmaz, yok açıklama yapsın... siz zaten o partinin elemanısınız, niye birbirnize bağrıyorsunuz.. bırak adam rahat rahat istifa etsin, daha eleştirmenin anlamı var mı? gidicem diyor işte adam, ne bu eleştiri hala... edit: dsp li milletvekillerine yazdım bunu :)
cengizhan66 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 ha chp sol ? what dedin gulum? karayalcin : bize sol diyen provokatordur (dogru yazdiysam aynen boyle demisti) niye chp ye provo ediyosunuz isiniz gucunuz akp akp ama hadi aferim boyle devam ama demokrat sol kelimesine yazik oluyo
odiflame Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 gökçek gidecek sol gelecek tahrikine karayalçın bize sol diyen provakatördür lafı ile karşılık vermiştir.şahsen lafı cımbızla seçip onlar sol değil demek pek anlaşılır değildir.
cengizhan66 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 bikere boyle politika olmaz adam bi kez gercekleri soylemis dedigin politika hayal kurcak olursak akp ye cok dinci seriatci diyip akp nin sscb bayragi sallmasi gibi sacma (hayalen bi kiyaslama cok yerinde oldu bence) bu arada bi an bu sahneyi hatirlar gibi dejevu gibisinden oldum yoksa hep ayni seylerimi tekrarliyoz :) neyse chp basa gelince 1 mayis disari cikma yasagi cankaya kosku ozelestirilmesi gibi seyler olur heralde :)
THARKAS Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Apis said: Adam Boludan başlamış afişlerini asmaya; Hemde daha Sezer istifa etmeden. Ama billboardlarda DSP amblemi yok henüz. Kaynak; Radikal Şahıs hakkında görüşüm ise, Leventte 3 sene önce çalışırken çalıştığım firmadan Şişli bayimiz ve bizim şirket için Sarıgül'e verilen rüşvetleri (imara aykırı inşaat vs. için) şahsen biliyorum. Ayrıca adamın alacağı oylarda CHP den çalınacaktık. Sol oylar daha bölünecek vs vs... Gene ülkeye yazık olacak. bende biliyorum %4 sarigul diyorlar bizim oralada adama zaten:) ali müfit %7 idi bu gene daha insaflı.
Valeron Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 cengizhan66 said: chp nin 3% unu yiyim :) o kadar chp yi elestiriyoz demek ya kimse okumuyo ya kimse dinlemek istemiyo akp ye karsiysan suanki benim gordugum akp nin en ciddi rakibi mhp ona kulan oyunu mhp cok duzgun bi orgutlenme sonucta bide ustune liderlerini deyistirdimi 2011 de fene hortlar bence akp chp dende mhp dende daha iyi ama neyse bu konuda oncekilere benzemesin dsp yi millet cok yanlis biliyo belki sari gul o imaji duzeltir millet dsp yi 2001 de ulkeyi soydu sogana cevirdi ve kacti saniyo ben MHP'ye oy vermem kafamıda kesseler genede vermem
Llama Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 zeki sezer istifa işlemini tamamlamış bakalım kim gelcek
cengizhan66 Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 ------------------------------------------------ Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül ve CHP'nin ünlü genel sekreteri Kasım Gülek'in kızı Tayyibe Gülek ise genel başkanlık için yarışması muhtemel isimler olarak konuşuluyo -------------------------------------------------- hmm baya garipmis ozellik tayyibe gulek ismi :)
SPectre88 Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Yılmaz Hocanın yaş problemi olmasa solda liderlşk yapabilecek kapasitede bir insan.
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 tayyibin rakibi tayyibe olsun.
cengizhan66 Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 hadi heryere bi tayip lazimda tayibe ne yav olsun hadi o da olur bu arada chp genel sekreterinin kizinin dsp basina gecmesi ne komik olur gordugum kadariyla tek hayirli aday sarigul
odiflame Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 tayyibe gülekin babası eceviti fetho ile tanıştıran kişidir.
Öne çıkan mesajlar