Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İşin İşinden Çıkamıyorum oooof of!!!!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
nie ağlamaz? zaten ağlasın die deil bişeyleri anlasın die yapıorum[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti
başkent:Kadıköy

racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!!

[Bu mesaj eagle_dnz tarafından 18 Mayıs 2004 22:19 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
kız 3-4 gun ıcınde sana barısalım tekrar devam edelım derse bıl kı hayatının askı olabılır eger sevıyorsan =)

ama tık yoksa sie et fıs tır o de geç...

ayrıldıgı aksam ve sorakı 2-3 gun boyunca sureklı msjlasan kac cıft tanıyorsunuz kı =)[signature][hline]
|Pyro|
Mesaj tarihi:
eğer biras grurun varsa pişman oldum devam edelim senin için ölürüm kafama çivi çakarım falan bile dese kabul etmessin :P lol[signature][hline]KralArthur, 02 Nisan 2004 19:11 tarihinde demiş ki:
Senin zayıflaman için 40 fırın ekmek yemen gerekir..
Mesaj tarihi:
said:
eagle_dnz, 18 Mayıs 2004 19:11 tarihinde demiş ki:
said:
Arkansis, 18 Mayıs 2004 18:24 tarihinde demiş ki:
ohooo
sen çoktan şartlamışsın kendini bitecek diye ..

eskisi gibi sevemiorum seni...dostum ol derse çıktığn kız sende şartlarsın merak etme ;)

abi kolpa bunlar bırak

işaret bekliyor
kolay değil öyle 2 günde
eskisi gibi sevemiyorum vs vs tripleri
haa çok anormal bir davranış sergilersin kız o gün tamamen soğuverirsenden . Ama böyle bir durum sözkonusu değil , ayak sürtmeler bunlar ...
oltaya gelmemek lazım[signature][hline]www.scuniverse.com
www.scuniverse.com/forum
Mesaj tarihi:
said:
eagle_dnz, 18 Mayıs 2004 20:14 tarihinde demiş ki:
aynı okulda deiliz yaz tatili bişey deiştirmez

ya ben bu kıza harbi aşığım dost olamamki...gelir bana ilerde sevgilisni anlatmak ister falan...

bunu yapması zaten gerzekliktir. Can yakıcı haraketler bunlar. Sen gidip başka bir kızla çıkıp bu kıza anlatırmısın ?

Ben senin yerinde bir insan olsaydım anlatmazdım , neden bunu anlatma ihtiyacı hissetsin ki , kesin anlatacak .

O yüzden dost most kalma ![signature][hline]www.scuniverse.com
www.scuniverse.com/forum
Mesaj tarihi:
said:
eagle_dnz, 18 Mayıs 2004 21:50 tarihinde demiş ki:
gelişme:AYRILDIK...DOST KALMAK İSTİOMUŞ!!!!!!!!!!! :-(

Hmm bence en iyisi oldu. Sen şimdi bunu elde etmek için bi o kadar kasacaktın . Kızda 2 yada atıyorum 4 hafta devam edecekti , olmuyor olmuyor deyip noktayı koyduktan sonra 5 ay saçmalayacaktın.

Seni kötü günler bekliyor demeyecektim çünki ilişkin başlamış ve bitmiş , hatunun hayatının içinde fazla yeri olmasa gerek şu an için. Sadece aşık olduğun için düşünüyorsun ve ilk aşkın ..

Birde 6 ay çıkıp ayrılma durumlarını göz önüne alırsak işin bitik olur idi.

Ucundan sıyırmışsın...[signature][hline]www.scuniverse.com
www.scuniverse.com/forum
Mesaj tarihi:
ilk olarak o ne hihayeydi öyle bundan 100 bölümlük pembe dizi çıkar sende köşeyi dönersin senaryoyu satarak:)
bence de ayrıldıgınız ii olmuş sen de biraz rahat et dinlen biraz bu kadar karmaşık olaydan sonra
Mesaj tarihi:
abi allah kolaylık wersin

1-Eger yapabiliorsan kızdan ayrıl ve unutmaya calıs eskisi gibi olmayacaktır...
2-Eger gercekten seviyorsan ve kızında seni sevdigine eminsen herkezi zittir et kızla ilgilen sadece etrafında gercektegen guzvendigin kankalarını(erkek olmalı bu durumda) topla ve onlarla vakit gecir kız arkının dısında[signature][hline]
blackchaos, 04 Mayıs 2004 14:16 tarihinde demiş ki:
Kaka manchestera bu sene geldi Hasselbaink de bu sene geldi.
Mesaj tarihi:
said:
Arkansis, 19 Mayıs 2004 00:12 tarihinde demiş ki:
said:
eagle_dnz, 18 Mayıs 2004 20:14 tarihinde demiş ki:
aynı okulda deiliz yaz tatili bişey deiştirmez

ya ben bu kıza harbi aşığım dost olamamki...gelir bana ilerde sevgilisni anlatmak ister falan...

bunu yapması zaten gerzekliktir. Can yakıcı haraketler bunlar. Sen gidip başka bir kızla çıkıp bu kıza anlatırmısın ?

Ben senin yerinde bir insan olsaydım anlatmazdım , neden bunu anlatma ihtiyacı hissetsin ki , kesin anlatacak .

O yüzden dost most kalma !

Sen Ark'ı dinleme biz zamanında dinledik de noldu :-P

Dost kalmak istiyosa dost kal bence. Ha bi konuda Ark'a katılırım, dost kalsan da kız gidip de sana erkek arkadaşlarından bahsetmez, niye bahsetsin ki? Dost kaldıktan sonra zamanla kızdan iice soğumaya başlarsın, o zaman çok daha rahat bırakabilirsin kızı. Yani şimdi çat diye ayrılman acı verir, çünkü belli kızı seviyosun. Zamanla başka birini bulursun, kız da bulur geçer gider...[signature][hline]It's the sensible, logical thing to do of course; which is why we won't do it

Tanis the Half Elven
Dragons of Autumn Twilight
Mesaj tarihi:
said:
Aket-Atum, 19 Mayıs 2004 00:57 tarihinde demiş ki:
ya Deniz ben açıkçası pek dost kalabileceğinizide sanmıyorum

o başkalarının elini tutuşu, öpüşü falan da yalan. Geçer bir süre sonra hepsi takma kafana

öle doğrusu zaten...gereken unutmak ;)[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti

Mesaj tarihi:
bugun bişey daha öğrendim...kaynak sağlam muhtemelen doğrudur...ilgilendiği birsi varmış iice sinir oldum yaw[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti

Mesaj tarihi:
puhahahah bu kız bizim yan sınıfta
değmez kanka üzülmeee.Sana kız mı yok :)[signature][hline]C'mon baby light my fire
Try to set the night on fire
the doors
EomerMcEwan, 09 Mayıs 2004 16:56 tarihinde demiş ki:
Biraz tuhaf bişi hissediyorum böle tam arkamda kuyruk sokumumdan biraz aşşada bişi hissediyorum ama tam çıkaramadım...
Mesaj tarihi:
aha . bitirim ikili ortalığı yakıp yıkıyolar . kız muhabbetleri :)[signature][hline]the life is a long and endless game, the matter is how to play
Mesaj tarihi:
said:
UltraPsycho, 20 Mayıs 2004 15:39 tarihinde demiş ki:
puhahahah bu kız bizim yan sınıfta
değmez kanka üzülmeee.Sana kız mı yok :)

:) saol kanka[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti

Mesaj tarihi:
said:
Saendul, 19 Mayıs 2004 08:46 tarihinde demiş ki:

Dost kalmak istiyosa dost kal bence. Ha bi konuda Ark'a katılırım, dost kalsan da kız gidip de sana erkek arkadaşlarından bahsetmez, niye bahsetsin ki? Dost kaldıktan sonra zamanla kızdan iice soğumaya başlarsın, o zaman çok daha rahat bırakabilirsin kızı. Yani şimdi çat diye ayrılman acı verir, çünkü belli kızı seviyosun. Zamanla başka birini bulursun, kız da bulur geçer gider...

ohoo
senin durumda kurtarılamaz pozisyondu be anam
ne bok olduğu belli değildiki
anlattın o kadar da
sölediklerimizde yapmadınki

tabikide anlatır abi yeni çıktığı çıkacağı kişileri vs vs , eğer seviyorsan çok koyar, daha önce yaşadım evet anlatıyorlar ve de koyuyor !

unutacaksın kızı , yada üsteleyeceksin , üstelesen ne yazacak ? kız seni parmağında döndürme uğraşı verirken büyük beceri gösterip bi salto atarsan işte o zaman yıkılır ortalık[signature][hline]www.scuniverse.com
www.scuniverse.com/forum
Mesaj tarihi:
said:
eagle_dnz, 19 Mayıs 2004 22:42 tarihinde demiş ki:
bugun bişey daha öğrendim...kaynak sağlam muhtemelen doğrudur...ilgilendiği birsi varmış iice sinir oldum yaw

Ohoo taktik icabı bunlar , bak daha neler duyacaksın. Bıraksana ya ! Kız seni kıskandırmak bile isteyip ortalığa yalan yanlış haberler salacak şu olacak bu olacak vs vs

sen en iyisi git elini yüzünü yıka
bunalım vaziyetine girmeden atlat

e zaten 2 gün çıkmışsın kardeşim
ilk ilişki adama koyar , ama 2 gün bu
hadi ilk ilişkinde 8 ay çıkmadın

koymaması lazım bu kadar .

kafana takıyorsun hemde çok ...
hemde çok

o mesajları millete gösteren ibliside bul bi güzel döv.
senin ilişkini bitiren o[signature][hline]www.scuniverse.com
www.scuniverse.com/forum
Mesaj tarihi:
said:
Arkansis, 20 Mayıs 2004 15:57 tarihinde demiş ki:
said:
Saendul, 19 Mayıs 2004 08:46 tarihinde demiş ki:

Dost kalmak istiyosa dost kal bence. Ha bi konuda Ark'a katılırım, dost kalsan da kız gidip de sana erkek arkadaşlarından bahsetmez, niye bahsetsin ki? Dost kaldıktan sonra zamanla kızdan iice soğumaya başlarsın, o zaman çok daha rahat bırakabilirsin kızı. Yani şimdi çat diye ayrılman acı verir, çünkü belli kızı seviyosun. Zamanla başka birini bulursun, kız da bulur geçer gider...

ohoo
senin durumda kurtarılamaz pozisyondu be anam
ne bok olduğu belli değildiki
anlattın o kadar da
sölediklerimizde yapmadınki

tabikide anlatır abi yeni çıktığı çıkacağı kişileri vs vs , eğer seviyorsan çok koyar, daha önce yaşadım evet anlatıyorlar ve de koyuyor !

unutacaksın kızı , yada üsteleyeceksin , üstelesen ne yazacak ? kız seni parmağında döndürme uğraşı verirken büyük beceri gösterip bi salto atarsan işte o zaman yıkılır ortalık

Hehe sana anlatmak lazım olanları. Ya aslında biraz haklısın dediklerini tam şeedemedim ama kızın kankasıyla fln konuştum çook erken teklif etmişin artı benimle konuşmamışın bu büyük hata dedi. Haklı olduğunu da çıkardı ortaya. Ehem kim demişti bana kankasıyla konuşma die :-P Ya neyse o boyutuyla olay geride kaldı ztn.[signature][hline]It's the sensible, logical thing to do of course; which is why we won't do it

Tanis the Half Elven
Dragons of Autumn Twilight
  • Yeni Oluştur...