Rerore Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 fullmetal alchemist baslıgındada sormustum ama hala düzeltemedim. animeyi normal izlerken sorun yok softsub ingilizce altyazıyla izliyorum ama şarkıya geldiginde bazı animelerde(yada fansub gruplarında yada softsub hardsub olmasıyla alakalı bilemicem) karaokeler japonca yazıyo mesela lunarın macross frontier i shinsen subs ın fma2 si gibi bs player kullanıyorum tercihim bs playerda adam gibi anime izleyebilmek ama düzgün bir player söylerseniz onu indirip ondan deneyebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 bence çok önemli bi sorun değil aslında seninki ama rahatsız oluyorsan cccp yükleyip , media player classicden izlersin sorunsuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 1. bs playerı ve bilimum kodekleri siliyorsun 2. cccp yüklüyorsun 3. anime izlemek için mpc kullanıyorsun 4. ????? 5. PROFIT!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 sağ altta çıkan ikonlara sağ tıkla, birisinde dil seçenekleri olması lazım. ayrıca genelde sub grupları hem romanize japonca hem de ingilizce simultane veriyor olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aykutdmn Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 %99 karaokenin hardsub olmasından kaynaklanıyordur.Genelde gruplar altyazıyı soft karaokeyi hard veriyorlar. Fullsoft sub olan bir animede denersen daha iyi anlaşılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Kaede said: 1. bs playerı ve bilimum kodekleri siliyorsun 2. cccp yüklüyorsun 3. anime izlemek için mpc kullanıyorsun 4. ????? 5. PROFIT!! kesinlikle çözüm bu h264 için coreavc de kullanabilirsin tabii.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Hiçbir fark görmedim ben ffdshow ile coreavc arasında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 coreavc yavaş makinelerde harikalar yaratıyor. Benim eski masaüstü takıla takıla açıyordu eskiden 720pleri. Ama coreavc yüklemiştim takılmıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 k-lite codec pack i neden önermiyormusunuz, sebebi cccp'nin daha mı iyi olması ? bide codec lerin kom lukla ne alakası var ?:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 hmm Союз Советских Социалистических Республик. ussr ın rusçasıymış. Mutluyum bişey daha öğrendim bugün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 fir3blad3 said: k-lite codec pack i neden önermiyormusunuz, sebebi cccp'nin daha mı iyi olması ? bide codec lerin kom lukla ne alakası var ?:D ben öneriyorum k-lite mega, cominis coca codec pack hiç kullanmadım ve ihtiyaç da duymadım. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 ya tüm anime kanalların(rizondaki) hepsi onu destekliyor. fansublar için geçerli ve gerekli herşey var içinde. Temiz şişik değil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar