aethras Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 EU Hellscream de main charım olan lvl 80 rogue ayrıca lvl 80 death knight ve lvl 70 priest bulunmakta. oyunu bilenler rogue un ulduara hazır ve nazır oldugunu ve alabilecegi nerdeyse butun itemları aldıgını goreceklerdir. resimleri ve armory linki lutfen guzel inceleyin. reputationlar da wotlk full exalted dır.soyleyecek fazla laf yok zaten. diger 3 charın 2 si yine hellscream da ve dk gayet guzel itemlara sahip olup devam edilebilir. priest dal lvl 80 yapılıp devam edilebilir yada the sha'tar serverında olan druid de aynı sekilde lvl 80 yapılıp devam edilebilir. ulduara hazır charla girmek istiyorsanız tekliflerinizi msn adresim olan [email protected] a bekliyorum. mail de atabilir yada burdan pm le ulasabilirsiniz. baslangıc teklifi 500 ytl dir. lutfen daha assasına teklif vermeyin ve degis tokus yoktur. mumkunse ankara ve eskisehir den satmayı dusunuyorum.lvl 80 undead rogue http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Hellscream&n=Amedeuslvl 80 orc death knight http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Hellscream&n=Rokhdalllvl 70 undead priest http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Hellscream&n=Gutrnakklvl 70 tauren druid ( the sha'tar serverında !!! ) http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=The+Sha%27tar&n=Bukaris Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aethras Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 nedir fiyatmı fazla geldi ulduar a hazır rogue a? yada yanında full epic dk ya? anlamıyorumki? siz ne dusunuyorsunuz su charlar icin bu acc un fiyatına? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 aethras said: nedir fiyatmı fazla geldi ulduar a hazır rogue a? yada yanında full epic dk ya? anlamıyorumki? siz ne dusunuyorsunuz su charlar icin bu acc un fiyatına? bu ara biraz fazla durgun acc alım-satım piyasası.ben de kaç haftadır satmaya çalışıorm ulduar'a hazır 80 mage ve her spec'e gearı olan 80 pala. ama ilgilenen pek yok.yoksa fiyatında bi sorun yok,gayet iyi bi fiyat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Problem fiyatta veya karakterlerde değil. Şu anda bütün content puglanabiliyorken 1 ayda nerdeyse eşit giydirilebilecek karaktere kimse para vermek istemiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aethras Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 aslında haklısınız ama ulduar a baslarken ben olsam oyuna gelicek olsam 0 dan kasacagıma ki yetismez buyuk ihtimalle zaten, direk kasılmıs hazır char alırımki verdigim fiyat gayet normal bu acc a ki pazarlıga acık ciddi alıcılarla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 aethras said: nedir fiyatmı fazla geldi ulduar a hazır rogue a? yada yanında full epic dk ya? anlamıyorumki? İyi de bu öfke niye? Birisi paticikte mutlaka satın alıcaklar mı dedi sana? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aethras Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 ofke degil o saskınlık. ayrıca o lafı soylememein sebebi satılmaması degil bir yorum bile yapılmaması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aethras Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 ayrıca 2 lvl 80 char 2 lvl 70 char olmasına ve bu lvl 80 lerden birinin oyun sonu char olmasına ragmen fiyatda indirim yapabilirim eger ciddi alıcıysanız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 ciddi alıcı olamadım hiçbir zaman.Hep şebelek komik bi tiptim.Ama almak istesem pazarlık olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aethras Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 pazarlık olur ama gercekten almak istiyorsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Content çok uyduruk; pve gear toplamak ve karakter levellamak 1 ay sürmüyor; account fiyatları yerlerde. Server 1st achievement falan varsa para ediyor ancak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aethras Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 ombakkombak said: Content çok uyduruk; pve gear toplamak ve karakter levellamak 1 ay sürmüyor; account fiyatları yerlerde. Server 1st achievement falan varsa para ediyor ancak. yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aethras Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 tamam madem herkes aynı fikirde o zaman """"1 ayda yapabileceginiz"""" tabiki IMKANSIZ... rogue charımın oldugu accountumu "degeri 500 tl edecegini dusundugum halde" son fiyat olarak 400 tl ye indirdim. almak isteyenler 05065036249 nolu telefona yada [email protected] msn adresine yada bu adrese mail atarak oda olmadı burdan yada ozel mesajdan ulassınlar... eskisehir yada ankaradan satılacaktır. 400 tl son fiyattır................. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S_burti Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Bence 500 de iyi rakam. Karakter ve sahip oldukları gayet ii. Ama kötü döneme denk gelmiş bir satış sadece sanırım. Umarım satarsın ama unutma sonra insan özlüyo çok ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aethras Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 S_burti said: Bence 500 de iyi rakam. Karakter ve sahip oldukları gayet ii. Ama kötü döneme denk gelmiş bir satış sadece sanırım. Umarım satarsın ama unutma sonra insan özlüyo çok ;) tesekkur ederim bundan 2 yıl once bc oncesi yine acc umu satmıstım full tier 2.5 ve 2 di o zamanda ve kasılacak hicbirsey kalmamıstı. o zaman 700 ytl ye satmıstım. simdiki acc da 2x80 2x70 var ve rogue gercektende alınacak herseye sahip sadece belt yok o kadar ki amblem belt ide fena degil. thaddius da muti talent da 7300 dps patch de 6000 dps cıkıyor. dk da full epic dps ve tank set var. gercektende accountun degeri 500+ ama dedigin gibi donem biraz kotu ama patch oncesi hazır char almak isteyenlerin kacırmaması gereken bir account bence hemde 400 tl ye indirmisken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 aethras said: ombakkombak said: Content çok uyduruk; pve gear toplamak ve karakter levellamak 1 ay sürmüyor; account fiyatları yerlerde. Server 1st achievement falan varsa para ediyor ancak. yani? Yani; karakter süper ama bu aralar karakterler para etmiyor. Onu demek istedim. Kimse istediği parayı alamıyor güzelim karakterlere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aethras Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 ombakkombak said: aethras said: ombakkombak said: Content çok uyduruk; pve gear toplamak ve karakter levellamak 1 ay sürmüyor; account fiyatları yerlerde. Server 1st achievement falan varsa para ediyor ancak. yani? Yani; karakter süper ama bu aralar karakterler para etmiyor. Onu demek istedim. Kimse istediği parayı alamıyor güzelim karakterlere. haklısın ama artık 400 e de gider heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 yorum yapılmayabilir ne var ilgilenmeyen adam neden yorum yapsın asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aethras Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 evt account hala satılıktır. bi kac teklif geldi ama az oldugu icin 400 tl den devam ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aethras Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 ulduar gelirken su charlarla baslamanın keyfine varın :) 400 tl den satılıktır hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aethras Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 evet yokmu ilgilenen baska? mantıklı teklifler verin lutfen. ayrıca tekrar soyluyorum sadece tl olarak satıcam acc degistirmek istemiyorum. 400 tl dusunuyorum ama pazarlık olur ciddi alıcılarla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 yabancı siteleri dene abi. şu aralar o fiyata almaz türkler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aethras Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 eyw tsk ederim ama yabancıya satmak istemiyorum. hem guvenli degil gibi geliyor bana. az once bi arkadasla anlastım gibi. birazdan alısverisi yapıcaz eger bi sorun cıkmazsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aethras Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 az once baska bir siteden bir arkadasa acc satıldı. teklif veren arkadaslara tsk ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar