Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Satılık WOW account (rogue-dk)

aethras

Öne çıkan mesajlar

EU Hellscream de main charım olan lvl 80 rogue ayrıca lvl 80 death knight ve lvl 70 priest bulunmakta.
oyunu bilenler rogue un ulduara hazır ve nazır oldugunu ve alabilecegi nerdeyse butun itemları aldıgını goreceklerdir.
resimleri ve armory linki lutfen guzel inceleyin. reputationlar da wotlk full exalted dır.soyleyecek fazla laf yok zaten.
diger 3 charın 2 si yine hellscream da ve dk gayet guzel itemlara sahip olup devam edilebilir. priest dal lvl 80 yapılıp devam edilebilir yada the sha'tar serverında olan druid de aynı sekilde lvl 80 yapılıp devam edilebilir.

ulduara hazır charla girmek istiyorsanız tekliflerinizi msn adresim olan [email protected] a bekliyorum.
mail de atabilir yada burdan pm le ulasabilirsiniz.

baslangıc teklifi 500 ytl dir. lutfen daha assasına teklif vermeyin ve degis tokus yoktur.
mumkunse ankara ve eskisehir den satmayı dusunuyorum.

lvl 80 undead rogue

http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Hellscream&n=Amedeus

lvl 80 orc death knight

http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Hellscream&n=Rokhdall

lvl 70 undead priest

http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Hellscream&n=Gutrnakk

lvl 70 tauren druid ( the sha'tar serverında !!! )

http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=The+Sha%27tar&n=Bukaris

Sosyal ağlarda paylaş

aethras said:
nedir fiyatmı fazla geldi ulduar a hazır rogue a? yada yanında full epic dk ya? anlamıyorumki?

siz ne dusunuyorsunuz su charlar icin bu acc un fiyatına?

bu ara biraz fazla durgun acc alım-satım piyasası.ben de kaç haftadır satmaya çalışıorm ulduar'a hazır 80 mage ve her spec'e gearı olan 80 pala. ama ilgilenen pek yok.yoksa fiyatında bi sorun yok,gayet iyi bi fiyat.
Sosyal ağlarda paylaş

tamam madem herkes aynı fikirde o zaman """"1 ayda yapabileceginiz"""" tabiki IMKANSIZ...
rogue charımın oldugu accountumu "degeri 500 tl edecegini dusundugum halde" son fiyat olarak 400 tl ye indirdim.
almak isteyenler 05065036249 nolu telefona yada [email protected] msn adresine yada bu adrese mail atarak oda olmadı burdan yada ozel mesajdan ulassınlar...

eskisehir yada ankaradan satılacaktır.

400 tl son fiyattır.................
Sosyal ağlarda paylaş

S_burti said:
Bence 500 de iyi rakam. Karakter ve sahip oldukları gayet ii. Ama kötü döneme denk gelmiş bir satış sadece sanırım. Umarım satarsın ama unutma sonra insan özlüyo çok ;)

tesekkur ederim bundan 2 yıl once bc oncesi yine acc umu satmıstım full tier 2.5 ve 2 di o zamanda ve kasılacak hicbirsey kalmamıstı. o zaman 700 ytl ye satmıstım.

simdiki acc da 2x80 2x70 var ve rogue gercektende alınacak herseye sahip sadece belt yok o kadar ki amblem belt ide fena degil.
thaddius da muti talent da 7300 dps patch de 6000 dps cıkıyor.

dk da full epic dps ve tank set var.

gercektende accountun degeri 500+ ama dedigin gibi donem biraz kotu ama patch oncesi hazır char almak isteyenlerin kacırmaması gereken bir account bence hemde 400 tl ye indirmisken.
Sosyal ağlarda paylaş

aethras said:
ombakkombak said:
Content çok uyduruk; pve gear toplamak ve karakter levellamak 1 ay sürmüyor; account fiyatları yerlerde. Server 1st achievement falan varsa para ediyor ancak.

yani?

Yani; karakter süper ama bu aralar karakterler para etmiyor. Onu demek istedim. Kimse istediği parayı alamıyor güzelim karakterlere.
Sosyal ağlarda paylaş

ombakkombak said:
aethras said:
ombakkombak said:
Content çok uyduruk; pve gear toplamak ve karakter levellamak 1 ay sürmüyor; account fiyatları yerlerde. Server 1st achievement falan varsa para ediyor ancak.

yani?

Yani; karakter süper ama bu aralar karakterler para etmiyor. Onu demek istedim. Kimse istediği parayı alamıyor güzelim karakterlere.

haklısın ama artık 400 e de gider heralde
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...