Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL: Galatasaray - Fenerbahçe 12.04.2009 @ 19:00

khala

Öne çıkan mesajlar

cado said:
Disappear said:
harrykewell said:
luganoya insan diyenin insanlığından şüphe ederim

evet kendisine atilan maddeler emre asigin kafasina gelmesin diye kafasinin ustune elini uzatan adam. insan degil tamamen art niyetli bi hareket.
aynı şekilde emre aşık a kafayı da atan herif

bu kadar körsün işte.
neden diye bi sor bakalım. bi anda ne değişti.
Sosyal ağlarda paylaş

Disappear said:
harrykewell said:

evet kendisine atilan maddeler emre asigin kafasina gelmesin diye kafasinin ustune elini uzatan adam. insan degil tamamen art niyetli bi hareket.

çok doğru söyledin, kendisine atılan maddelerden emrayi korumaya çalışarak eyyacılığın babannesini yapan karaktersiz bir 3. dünya vatandaşı

çiğeri kaç para söyleyin ödeyelim gitsin
Sosyal ağlarda paylaş

bu başlığa son mesajım.
onuda adnan polata gönderiyorum.

maç sonunda: ´Bir senaryo ortaya kondu ve çok güzel işledi. Türk futbolunun iki büyük klubu Galatasaray ve Fenerbahçe elbirliği ile ligden düşürüldüler.´

diye buyurdun.
geçen sene sen değilmiydin beşiktaşla ortak açıklama yapan. temizlig isteyen. bi yürü git işine allaşkına ya.
Sosyal ağlarda paylaş

benim kalitemi tartismadan once adam olunda, benim kaliteme yukselin gencler.

bu arada arda, macı tartıs beni degil, sorunun varsa msnden gel gereken cevapları verırım ben sana samimiyetimze baglı olarak.

yoksa aramizda samimiyet olmayan tiplerin onune malzeme verme.

thnx.
Sosyal ağlarda paylaş

Stifler said:
cado said:
Disappear said:
harrykewell said:

aynı şekilde emre aşık a kafayı da atan herif

bu kadar körsün işte.
neden diye bi sor bakalım. bi anda ne değişti.
pardon gidip öpücük attı emre ye.orda luganoda suçlu emrede kırmızılarda doğru karar daha neyi tartışıyoruz ki burda
Sosyal ağlarda paylaş

Zegna said:
Flameoffear said:
Sokaktan sastgele 100 kişi çevirsen milli takım için ardamı semihmi desen 90 ının arda diyeceği bi pozisyonda gelip semih über modda konuşman senin futbol bilginin beş para etmediğini gösterir sadece. SEn devam et yazmaya. lol

işte random japon turist > flame

bu yuzden işte, futbol cahili herifler.

Çok biliosan sen aç bi anket arda mı semih mi diye. Semih çıakrsa ben futbol cahili japon olayım. Arda çıakrsa sen ol. Oturduğun yerden sallamak kolay tabi.
Sosyal ağlarda paylaş

Flameoffear said:
Çok biliosan sen aç bi anket arda mı semih mi diye. Semih çıakrsa ben futbol cahili japon olayım. Arda çıakrsa sen ol. Oturduğun yerden sallamak kolay tabi.

Millet geçmişlerinden bahsederken, sen yeni popüler olmuş, parlamış, şişirilmiş Arda için "şu anda oylansa üstte çıkar" diyorsun, tabii ki çıkar da konu bu değil. Çarpıtmayın bir şeyi de.
Sosyal ağlarda paylaş

İki tarafta güzel oynamadı herkesin gördüğü gibi. Ama ASY deki maçlarda fener güzel oynamadığı zaman bi gerginlik oluyo ve direk lugano olaya müdahale ediyo.İşte bu kısım biraz düşündürü adam direk provakatif. Olayın çıkmasını istediği o kadar belli ki emre ye kösüyo direk kafasını.

(Lugano fenerin ve türkiyede oynayan en iyi backlerindendir. burası kabul zaten.)

Asıl olay hakemde bitiyo.Kart vermiycem anlayışıyla sahaya çıkması patladı.Zamanında gösterilmeyen kartlar futbolcuları iyice gerdi. tabi ki de selçuk şahin in pozisyonu GS li futbolcuları isyanlara sürükledi.

Doğal olarak fenerin kollandığını düşündüler.Kavgası profesyonel olmayan forma giyen vatandaşların ekmeğine yağ sürdü kısacası.Sabri ve emre belözoğlu + lugano istediğini aldı bence bu maçtan.3 puan 3 üne de eşit dağıtılmalı.

Yeni polemik konumuz arda ve semih in ilişkileri , emiim seda sayan / petek dinçöz bu konuda açıklama getirirler.
edit:imla
Sosyal ağlarda paylaş

Takımının seviyesine düşen taraftar istemiyoruz forumda.

Ayrıca Emre, bir maç değil iki maç değil, her maç provokasyon yapıyorsun burada; bunu sana msnden söylememin bir şeyi değiştireceğine inanmıyorum. Burada sana samimiyeti olmadan laf söyleyecek olan dangalaklara da ayarın allahını veririm merak etme.
Sosyal ağlarda paylaş

arda semih olayında izlerken çok şaşırdım semih nasıl vurur diye, arda haklı gibi geldi. ama şimdi tekrar izleyince, semih ayırmak için biraz şiddetli çekiyor, arda bir anda gelince eli kafasına çarpıyor. vurma yok gibi geldi bana. arda biraz haksız gibi duruyo, görüntüleri izledikten sonra özür falan dileyebilir.

tabi milli takım bir daha nasıl bir araya gelicek onu merak ediyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Zegna said:
sen nerden sallıyorsun? diyorum iste futbol cahili diye, birak 5 parayi 1 para etmezsin futbol konusunda.

He canım he. Semih şimdiye kadar 150 maçta takım kurtardı. Über oynadı 1 e 15 rakip takımı hakemleride geçti. Hey allahım. Semihe kötü demiyoruz burda "Ardanın gölgesinde kalır" diyoruz hala tutturmuşsun futboldan anlamıon. Görüyoruz yani. Kimin ne kadar anladığını zegna.
Sosyal ağlarda paylaş

beyler herşey bir kenara maçın özetini sizinle paylaşıyorum, bu ne ahkam kesmektir ne de ukelalık yapmaktır ;

1. bu hakemlerle Türk futbolu bir yere gitmez

2. aziz yıldırım efendi bu işlerden elini çekmeden bu sektör düzelmez

3. bu oynanlar futbol değildir, iddaa oranlarını takip ederseniz neyin ne olduğunu gayet iyi ortaya çıkarabilirsiniz

4. inşallah sivas şampiyon olur ( ki hiç içimden geçmiyor, çünkü yakışmıyor )
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...