sesu Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Bu adam sarisinimsi olup da guzel olan nadir insanlardan yanliz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Cons said: kıvanç tatlıtuğ bence yakışıklı filan değil. çiyan gibi. sakaldan kurtarıyor, yoksa direk sarı çiyan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 http://img377.imageshack.us/img377/2038/testisielinde7xo.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Benim evin yaninda cekiyo dizisini kafasi guzel geliyo sabahlari sete edik:cogul :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 nileppezdel said: Abi Dory'yi yada Ema'yı görsem bakarım anacım teveccüh göstermişsin de, tanımazsın ki beni görsen, eheh. bakmazsın da, bakacak bişey yok valla ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 bakan bakmış, almış sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 nileppezdel said: sizi anlamıyorum. Ne var yani? :D Adriana Lima gelse mesela öyle seksi bi kıyafet giymemişse bakmam. Benden zeki veya iyi bi insan olduğunu düşünmüyorum, sadece vücudu umrumda. E o da belli olmuyosa bakmaya gerek yok yani. O beni tanısın be hıh! Evet böyle saçmalamak istedim (:P) meali : kıvanç tatlıtuğun gittiği starbucksa gidiyorum. ordaki kızlardan da tiksiniyorum. selam kızlar. yapmasam içimde kalırdı sfsfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 mrbgizlar.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 ne var kıvanç'ta, taş gibi bi adam. bi sürü gavır aktöre beş basar. severiz kendisini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
granule Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 şegi ölmüş :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 onun ölüsü bile ölüyo yav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Bu herife bakınca içimi bir kıskançlık dalgası kaplıyor çünkü güzel olduğuna karar verip aşık olma olasılığına düştüğüm kızlar hep bu herifi beğeniyor. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 adam güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 adam hödük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Emaleth said: nileppezdel said: Abi Dory'yi yada Ema'yı görsem bakarım anacım teveccüh göstermişsin de, tanımazsın ki beni görsen, eheh. bakmazsın da, bakacak bişey yok valla ;) Seni görsem tanımam tabi hiç resmini görmedim de zaten bi ara senle konuşmak istiyorum. İş hakkında yani ö.m. atarsan sevinirim. Bi de ben saygı duyduğumdan yazdım tabi onu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 öm at ne ayol, bana öm atmayı engelliyor mu sistem anlamadım ki :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 ahahah cagri birakti, telefon yazmasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Ne biliim ya öm atınca rahatsız olursun belki diye şey ettim, kafam bozuk bugünlerde affola. Bi adet öm geliyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 ahahahahahah nilep alkole vurdu kendini herhalde. olaya gel sdfkjhsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Yok bikaç gündür öyleydi de bugün almadım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 boş öm atarsan onu düşünüyorsun demek. 2 boş öm seni özledim demek ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Ahahaha :D evet evet aynen öyle. Özleyenim yok lan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 nileppezdel said: ....Adriana Lima gelse mesela öyle seksi bi kıyafet giymemişse bakmam. konu tam olarak bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 kıvanç bizim mahalledendi o da adanalı kerata ayarlayim isteyene asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar