sesu Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Bu adam sarisinimsi olup da guzel olan nadir insanlardan yanliz.
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Cons said: kıvanç tatlıtuğ bence yakışıklı filan değil. çiyan gibi. sakaldan kurtarıyor, yoksa direk sarı çiyan
Buyse Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 http://img377.imageshack.us/img377/2038/testisielinde7xo.jpg
Osso Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Benim evin yaninda cekiyo dizisini kafasi guzel geliyo sabahlari sete edik:cogul :(
Emaleth Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 nileppezdel said: Abi Dory'yi yada Ema'yı görsem bakarım anacım teveccüh göstermişsin de, tanımazsın ki beni görsen, eheh. bakmazsın da, bakacak bişey yok valla ;)
fede Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 nileppezdel said: sizi anlamıyorum. Ne var yani? :D Adriana Lima gelse mesela öyle seksi bi kıyafet giymemişse bakmam. Benden zeki veya iyi bi insan olduğunu düşünmüyorum, sadece vücudu umrumda. E o da belli olmuyosa bakmaya gerek yok yani. O beni tanısın be hıh! Evet böyle saçmalamak istedim (:P) meali : kıvanç tatlıtuğun gittiği starbucksa gidiyorum. ordaki kızlardan da tiksiniyorum. selam kızlar. yapmasam içimde kalırdı sfsfsdf
soulberry Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 ne var kıvanç'ta, taş gibi bi adam. bi sürü gavır aktöre beş basar. severiz kendisini.
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Bu herife bakınca içimi bir kıskançlık dalgası kaplıyor çünkü güzel olduğuna karar verip aşık olma olasılığına düştüğüm kızlar hep bu herifi beğeniyor. :/
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Emaleth said: nileppezdel said: Abi Dory'yi yada Ema'yı görsem bakarım anacım teveccüh göstermişsin de, tanımazsın ki beni görsen, eheh. bakmazsın da, bakacak bişey yok valla ;) Seni görsem tanımam tabi hiç resmini görmedim de zaten bi ara senle konuşmak istiyorum. İş hakkında yani ö.m. atarsan sevinirim. Bi de ben saygı duyduğumdan yazdım tabi onu :)
Emaleth Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 öm at ne ayol, bana öm atmayı engelliyor mu sistem anlamadım ki :P
aquila Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 ahahah cagri birakti, telefon yazmasin.
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Ne biliim ya öm atınca rahatsız olursun belki diye şey ettim, kafam bozuk bugünlerde affola. Bi adet öm geliyo :D
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 ahahahahahah nilep alkole vurdu kendini herhalde. olaya gel sdfkjhsdf
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Yok bikaç gündür öyleydi de bugün almadım :D
sinad Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 boş öm atarsan onu düşünüyorsun demek. 2 boş öm seni özledim demek ...
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Ahahaha :D evet evet aynen öyle. Özleyenim yok lan :(
reddiye Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 nileppezdel said: ....Adriana Lima gelse mesela öyle seksi bi kıyafet giymemişse bakmam. konu tam olarak bu.
GwindonSurion Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 kıvanç bizim mahalledendi o da adanalı kerata ayarlayim isteyene asd
Öne çıkan mesajlar