Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sağlam Gitar Tamircisi

SpiderS_DangeR

Öne çıkan mesajlar

Yaklaşık 1 sene önce 2. el japon ibanez almıştım rg. Şimdi onu tamir ettirip satmayı düşünüyorum ve güvenebileceğim bir tamirci arıyorum istanbulda.(jack girişiyle ilgili bir kaç problem var) anadolu yakasında olursa daha iyi olur. Ayrıca gitarın modelini bir türlü öğrenemedim bu konuda da yardımcı olabilirseniz sevinirim. (97 yapımı japon, seri numarası F9727280)

PS: İsterseniz daha ayrıntılı resim koyabilirim.

Sosyal ağlarda paylaş

Kadıköy Belediyesi'nin binasının orda güzel bir luthier var, onu tavsiye edebilirim. Hani Minibüs Caddesi'ne çıkacak olan minibüslerin o binanın önünden geçtiği bir yol vardır ya, bir viraj dönüp hemen binanın önündeki sokağa çıkarlar, o virajı dönmeden hemen sağda kalıyor. Mr. G gibi bir şey yazıyor olması lazım kapıda.

İsim biraz lame gibi ama sağlam bir dayıdır.
Tarif etmeyi beceremedim sanırım, muhiti ne kadar biliyor olduğuna göre detaylandırabilirim gerekirse. Gerçi başkaları da tarif eder =)
Sosyal ağlarda paylaş

Perfectionist said:
Anadolu yakasında Feridun Tanrıkut var. (Kadıköy'de) Titiz, iyi bir luthierdir. Tavsiye ederim.

(tu)

Feridun/MR.C, direk dusunmeden gidip yaptirabilirsin, titizlik konusunda gercekten cok cok ileridir, isini cok cok iyi yapar emin ol. Tamirden ote komple bir bakimdan gecirtebilirsin gitari, geri donup aldiginda memnun olmazsan serefsizim, diyorum bunu ehah.
Sosyal ağlarda paylaş

Agir modlanmis olma ihtimali var mi acaba diye dusunmekteyim, kopru Edge degil cunku, licensed floydrose var ucuzundan, pickuplar da v7-s1-v8 falan degil.

550 degil zaten, 550'lerin hemen hemen hepsinde pickguard var,
kopru de Edge olur zaten, hic bildigim ibanez de yok licensed floyd rose falan kullanan acikcasi.

Japon oldugunu pek zannetmiyorum ne kadar serial number'i aratinca fuji-gen'de yapilmis cart curt dese de, ilginc.
Sosyal ağlarda paylaş

İlginç hakkaten. Kasa RG kasası da donanım farklı. Ucuz Ibanez çakmalarından almış olabilirsin bir ihtimal. Bir ara tonlarca dolanıyordu o tür gitarlar piyasada.

Tabi modelini falan bilmiyorum. Uygun fiyatları orjinal Ibanez modellerinden biri de olabilir gayet.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...