SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Yaklaşık 1 sene önce 2. el japon ibanez almıştım rg. Şimdi onu tamir ettirip satmayı düşünüyorum ve güvenebileceğim bir tamirci arıyorum istanbulda.(jack girişiyle ilgili bir kaç problem var) anadolu yakasında olursa daha iyi olur. Ayrıca gitarın modelini bir türlü öğrenemedim bu konuda da yardımcı olabilirseniz sevinirim. (97 yapımı japon, seri numarası F9727280) PS: İsterseniz daha ayrıntılı resim koyabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 vee? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Kadıköy Belediyesi'nin binasının orda güzel bir luthier var, onu tavsiye edebilirim. Hani Minibüs Caddesi'ne çıkacak olan minibüslerin o binanın önünden geçtiği bir yol vardır ya, bir viraj dönüp hemen binanın önündeki sokağa çıkarlar, o virajı dönmeden hemen sağda kalıyor. Mr. G gibi bir şey yazıyor olması lazım kapıda. İsim biraz lame gibi ama sağlam bir dayıdır. Tarif etmeyi beceremedim sanırım, muhiti ne kadar biliyor olduğuna göre detaylandırabilirim gerekirse. Gerçi başkaları da tarif eder =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 taksimde rıfat var benim bildiğim,tünelin orda dükkanı var.Bayağa iyi bir gitar tamircisidir şimdiye kadar yaptığı işten memnun olmayan görmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Anadolu yakasında Feridun Tanrıkut var. (Kadıköy'de) Titiz, iyi bir luthierdir. Tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Perfectionist said: Anadolu yakasında Feridun Tanrıkut var. (Kadıköy'de) Titiz, iyi bir luthierdir. Tavsiye ederim. (tu) Feridun/MR.C, direk dusunmeden gidip yaptirabilirsin, titizlik konusunda gercekten cok cok ileridir, isini cok cok iyi yapar emin ol. Tamirden ote komple bir bakimdan gecirtebilirsin gitari, geri donup aldiginda memnun olmazsan serefsizim, diyorum bunu ehah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 tamam teşekkür ederim bir de gitarın modeli hakkında bilgisi olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Bir de Feridun Tanrıkut nerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 http://www.mrcguitars.com/ulasim.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Tanrıkut, şu an MR.c adı altında, özellikle klasik ve akustik ağırlıklı yapım çalışmalarını sürdürmektedir. Elektro tamir eder herhalde değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 feridun bey mutlaka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Benim verdiğim tarif işte, o dayıdan bahsediyordum ben de sdf. Güzel sallamışım Mr. G diye yalnız haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 sağlam gitarı niye tamir ettiriyosun sdfsdfsdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Sailor said: sağlam gitarı niye tamir ettiriyosun sdfsdfsdfsdf sadfsdshaf abi bu arada gitarın modeli hakkında bir fikri olan yokmu yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 rg 170 ya da 270 sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 yalnız pek japona benzemiyo o gitar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jazzbass Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Evrensel Müzik - Ankara Kenan usta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 rg570 miş sanırım fakat manyetiklerin orjinal olup olmadığını nerden anlayabilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 şöyle bişey de buldum ibanez 97 katolog rg570 benimkine çok benzio fakat ses ayarlamak için olan yuvarlak yerleri farklı ve manyetiklerde v8 yazmıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Sailor said: sağlam gitarı niye tamir ettiriyosun sdfsdfsdfsdf Ahah başlığı görür görmez aynısını yazmaya girdim ki Saylor gömmüş bana. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 başka fotolarda çektim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Agir modlanmis olma ihtimali var mi acaba diye dusunmekteyim, kopru Edge degil cunku, licensed floydrose var ucuzundan, pickuplar da v7-s1-v8 falan degil. 550 degil zaten, 550'lerin hemen hemen hepsinde pickguard var, kopru de Edge olur zaten, hic bildigim ibanez de yok licensed floyd rose falan kullanan acikcasi. Japon oldugunu pek zannetmiyorum ne kadar serial number'i aratinca fuji-gen'de yapilmis cart curt dese de, ilginc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 JAPAN yazıyo zaten arkasında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 İlginç hakkaten. Kasa RG kasası da donanım farklı. Ucuz Ibanez çakmalarından almış olabilirsin bir ihtimal. Bir ara tonlarca dolanıyordu o tür gitarlar piyasada. Tabi modelini falan bilmiyorum. Uygun fiyatları orjinal Ibanez modellerinden biri de olabilir gayet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 bugün gitarcıya götürüp baktırıcam zaten inşallah öyle çakma falan çıkmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar