eisenheim Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 hocam sakal yamuk.. yok sakal düzgün diyosan senin çene yamuk.. ama o resimde bi yamukluk var.. onu düzeltiver bizahmet.. ayrıca saçlarada bi şekil ver haydi bakalım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 utopia said: venus says: *HAHAAHAHAHAHA YA *CANIN YORUMUNU TEKRARLIYORUM *34 YAŞINDA BİR DANIŞMANLIK ŞİRKETİNDE ÇALIŞIYOR *2 YILLIK EVLİ *EŞİNDEN BEBEK BEKLİYOR *HAHAHAHAHAHAHAAHHAHAHAHHA ahahahahahha bu kadar isabetli bir tespit olamaz. harbiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riddler Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 bıyık olmamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 ay em sori http://img8.imageshack.us/img8/7190/72234308.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 millet monarıza çizio ben bi bıyık çizemedim depression dog lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 bıyık bırakma bence. keçi sakallı alıştık sana. hem büyüyünce bırakırsın bıyığı daha erken :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 bence suratında ne kadar kıl tüğ varsa 3'e vur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Abi çenende ay yıldız var. Tanrı sakallarını korusun ve yüceltsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 eski ülkücülerden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 ahaha hakkaten yannız tam ay yıldız olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 napae said: kaşları almasın zaten bi zahmet. Ama kaşlarını almak lazım demiştin. :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 PATLASIN SİLAHLARIMIZ PARLASIN DÖNER BIÇAKLARIMIZ KELEPÇELER OYUNCAĞIMIZ MAHPUSHANE ÇAY OCAĞIMIZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Bu resimle basvur ülkü ocaklarına, başkan yardımcısı olarak girersin ggbyşv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 hahhaha lisede öle bi muhabbet wardı ya ZaugnaBaşkan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Hakkaten bıyıgı ve dudak altı kısmını kes bence, default opel astra sahibi bankaci gibi olmuşssun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 ABI AY YILDIZ AHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 konuya girip karsimda gotumu gorunce bi an korktum, ama sonra benim olmadigini anlayinca gecti. kihkihkih Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 aquila said: konuya girip karsimda gotumu gorunce bi an korktum, ama sonra benim olmadigini anlayinca gecti. kihkihkih ahahaha bu ne abi .. xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 said: *34 YAŞINDA BİR DANIŞMANLIK ŞİRKETİNDE ÇALIŞIYOR *2 YILLIK EVLİ *EŞİNDEN BEBEK BEKLİYOR AHAHAHAHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 BloodyBeast said: PATLASIN SİLAHLARIMIZ PARLASIN DÖNER BIÇAKLARIMIZ KELEPÇELER OYUNCAĞIMIZ MAHPUSHANE ÇAY OCAĞIMIZ Hirsiz misin arkadas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 idam ipi gravatımız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Arma said: napae said: kaşları almasın zaten bi zahmet. Ama kaşlarını almak lazım demiştin. :S şaka etmiş idim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 O ihtimal yatmadan önce pc yi kapatınca aklıma geldi. Abov ben anlamışım pardon diye editlesem mi ki dedim. sonra pc yi açmaya üşenip yattım. tekrar görmemeni umdum ama yakalandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar