Privhunter Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 ..ilk gördüğümde facepalm çekicem hayatımı yedin ulen gençliğim karardı..
Fly Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 küfür gibi ya ahahahahahahha buhan matematik vardı bir de ilkokulda ömrüm çürüdü evladım sen niye buhan almıyorsun lar yüzünden
Privhunter Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 3-4-5. sınıflarda çmrümü yedi annem atardı kafama al çöz diye.. ha şimdi teşekkür ediyorum acayip bi görme ve kalem oynatmadan çözme yeteneği verdi ama çocukluğumu yedi..
vivavale Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 offf aynen ya bu kitaba uyuz olurdum,sürekli bi köşede durur gözüme çarpardı.
obsesifik Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Ahmet buhan üstüne tanımam arkadaş matematikten soğuttu beni adam köreltti resmen beynimi verilen istenen çözüm
Fly Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 of evet ya aklıma geldi kötü oldum VERİLEN İKİ KÜMES HAYVANI İSTENEN ÖLDÜRSEK NOOLUR SONUÇ HAYVANLAR ÖLÜR iki saniyede çözdüğüm problemi beş dakikaya uzatıyordu mütemadiyen.
Laraken Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 ahmet buhan matematiğin saman kağıdı olmayan renkli versiyonu çıkmıştı o zaman sevdiydim. kımıl kımıldı kitap adeta.
eisenheim Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 zihinden problemmi olur lan sdf :D ayrıca imanç nedir abi
BloodyBeast Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 BU NE YAAA BİZİM ZAMANIMIZDA AHMET BUHAN VARDI. bu feyk
daverc Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Can matematik vardi bide dergi olarak, dördüncü sınıf icin olani pembe besinci sinif icin olanı sarıydı ama çok matah biseydi.
Laraken Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 tudem mi ne vardı bi de. örtmen bizi ondan sınav yapardı dergileri toplayıp sınav zamanı verirdi. birisi belasını versin tudemin ayrıca. zordu lan o.
Öne çıkan mesajlar