Privhunter Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 ..ilk gördüğümde facepalm çekicem hayatımı yedin ulen gençliğim karardı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 küfür gibi ya ahahahahahahha buhan matematik vardı bir de ilkokulda ömrüm çürüdü evladım sen niye buhan almıyorsun lar yüzünden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 TÜM DERSLER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 3-4-5. sınıflarda çmrümü yedi annem atardı kafama al çöz diye.. ha şimdi teşekkür ediyorum acayip bi görme ve kalem oynatmadan çözme yeteneği verdi ama çocukluğumu yedi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 offf aynen ya bu kitaba uyuz olurdum,sürekli bi köşede durur gözüme çarpardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Ahmet buhan üstüne tanımam arkadaş matematikten soğuttu beni adam köreltti resmen beynimi verilen istenen çözüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 of evet ya aklıma geldi kötü oldum VERİLEN İKİ KÜMES HAYVANI İSTENEN ÖLDÜRSEK NOOLUR SONUÇ HAYVANLAR ÖLÜR iki saniyede çözdüğüm problemi beş dakikaya uzatıyordu mütemadiyen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Daha da içim kararmazdı eyvallah : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 ahmet buhan matematiğin saman kağıdı olmayan renkli versiyonu çıkmıştı o zaman sevdiydim. kımıl kımıldı kitap adeta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 zihinden problemmi olur lan sdf :D ayrıca imanç nedir abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 ahahaha buhan matematik ya damn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 BU NE YAAA BİZİM ZAMANIMIZDA AHMET BUHAN VARDI. bu feyk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Can matematik vardi bide dergi olarak, dördüncü sınıf icin olani pembe besinci sinif icin olanı sarıydı ama çok matah biseydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 tudem mi ne vardı bi de. örtmen bizi ondan sınav yapardı dergileri toplayıp sınav zamanı verirdi. birisi belasını versin tudemin ayrıca. zordu lan o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar