Perspective Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 arkadaşlarla partideyiz attığım totemlerden hiçbirinden buff alamıyorlar, wf/strtotem +heroism veriyorum yinede buff/debuff almıyor elemanlar, varmıdır çözümünü bilen ? (gm ticket attık kaç saatir cevap vermedi) aşağıya resim koyuyorum hepimiz aynı yerdeyiz warrior bufflanıyor totemlerden ama diğer kişilere gitmiyor, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 PvE serverındamısın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 da o farketmez bak totemi alan warriorda pvp tag kapalı alamayanların birinde açık digerinde kapalı tag ally totemlerinden dolayı sanırım çakma çin malı mıdır nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perspective Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 sabah gm gelmişti arkadaşlar çıkmıştı oyundan bu sorunun çok nadir olduğunu ve görmeleri gerektiğini söylemişti şimdi yine geldi gm bekletiyor adam .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 şamanizme inanmıyolardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perspective Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 lol ya dediki zindana port edelim bizi, orada bir deneyelim instance server full diye giremedi gm .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 zohaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 dalaranda falan bazen olmuyor o. açık alanda deneyin şehir dışında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Cuce said: şamanizme inanmıyolardır. Perspective said: lol ya dediki zindana port edelim bizi, orada bir deneyelim instance server full diye giremedi gm .. of of yere düşüyordum gülmekten, üst üste gelince kaldıramadım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Haha çok güldüm. Epic olmuş postlar da olay da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perspective Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 neyse çözüldü sorun reset attı bana gm ^^ ps : gm öyle söyleyince bende yere düşüyordum az kalsın :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 totemlerin olmadan hiçbişeysin, Özçelik yanılıyor olamaz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar