Perspective Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 arkadaşlarla partideyiz attığım totemlerden hiçbirinden buff alamıyorlar, wf/strtotem +heroism veriyorum yinede buff/debuff almıyor elemanlar, varmıdır çözümünü bilen ? (gm ticket attık kaç saatir cevap vermedi) aşağıya resim koyuyorum hepimiz aynı yerdeyiz warrior bufflanıyor totemlerden ama diğer kişilere gitmiyor,
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 da o farketmez bak totemi alan warriorda pvp tag kapalı alamayanların birinde açık digerinde kapalı tag ally totemlerinden dolayı sanırım çakma çin malı mıdır nedir?
Perspective Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 sabah gm gelmişti arkadaşlar çıkmıştı oyundan bu sorunun çok nadir olduğunu ve görmeleri gerektiğini söylemişti şimdi yine geldi gm bekletiyor adam ..
Perspective Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 lol ya dediki zindana port edelim bizi, orada bir deneyelim instance server full diye giremedi gm ..
Buyse Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 dalaranda falan bazen olmuyor o. açık alanda deneyin şehir dışında
FreEmoon Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Cuce said: şamanizme inanmıyolardır. Perspective said: lol ya dediki zindana port edelim bizi, orada bir deneyelim instance server full diye giremedi gm .. of of yere düşüyordum gülmekten, üst üste gelince kaldıramadım :D
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Haha çok güldüm. Epic olmuş postlar da olay da.
Perspective Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 neyse çözüldü sorun reset attı bana gm ^^ ps : gm öyle söyleyince bende yere düşüyordum az kalsın :p
Magnum Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 totemlerin olmadan hiçbişeysin, Özçelik yanılıyor olamaz!
Öne çıkan mesajlar