Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2 folder arası sekronizasyon içn SYNC TOY

Absolut

Öne çıkan mesajlar

Evet efendim bu muhteşem programı paylaşmak istedim sizlerle.
MSun free olarak verdiği ufacık bir program.
SYNC TOY 2.0, Link
Basitçe yaptığı sizin seçtiğiniz 2 folderı gene sizin seçtiğiniz şekilde senkronize ediyor. Temelde 3 seçeneği var.
1. 2 folderı karşılıklı senkronize et
2. 1. folderdaki değişiklikleri aynen 2. foldera yansıt
3. 1. folderdaki değişiklikleri rename ve delete olanlar hariç yansıt.
Hali hazırda external ile denedim gayet başarılı. Akşama 2 external arası deneyeceğim.
Sosyal ağlarda paylaş

Cok ilginc microsoft dan bedava program fikri alisik olunmayan bisey. Win defender dan sonra baska bi basarili bedava program heralde.

Nas uzerinde jpeg dosyalarinda bozulma yol actigini okudum, yakin zamanda duzeltmisler, dolayisiyla network ustundede calisiyor heralde. bozuma bile yaptigina gore =P
Sosyal ağlarda paylaş

Ayni programin config dosyalarini ayri tutup synctoy a ek olarak ftp server, ve zip/rar icine sync edebilen versiyonu da syncback adinda vucud bulmus.

kullananlarin yorumlarina gore biraz daha becerikliymis ama makine ustune admin yetkisi olmadan kurulup kullanilamiyormus. synctoy bu acidan hayrettir ki bi zorunluluk getirmiyor.

backup disklerimi duzenledigim su sira usengeclikten aramamistim boyle bi program, iyi oldu bu baslik.
Sosyal ağlarda paylaş

Güzele benziyor valla.

Bu arada bilmeyenler varsa, benzer mantıkta çalışan Dropbox var. İnternet üzerinden sync ediyor. İlgileniyorsanız şurdan screencast'e bir bakıverin. http://www.getdropbox.com/

Ben aylardır kullanıyorum ve çok alıştım. Evde, işyerinde, laptop'ta yüklü. Çok büyük dosyalar hariç usb stick, mail vs kullanmama gerek kalmıyor artık. Dropbox'um olmadan asla. :)

Bu da patide dropbox başlığı: http://forum.paticik.com/read.php?6,3687714,3687714
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...