zgrw Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 http://www.mobi-adsl.com/ millenicom'a ait bu firmanin fiyat tarifesi ne guzel :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 taahhüt varmış 24 ay. yoksa bende düşünüyodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 6-8 mblerde bi hata var sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 yok fiyatlar doğruymuşta 5 ay kampanyalı fiyatlar falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Ben demin aradim 24 ay kullanim garantisi istiyorlar ama benim bildigim 4mbps uzeri bakir kablo ile imkansiz yanlismi biliyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 santral e olan uzaklığına göre değişir o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 vimpir said: Ben demin aradim 24 ay kullanim garantisi istiyorlar ama benim bildigim 4mbps uzeri bakir kablo ile imkansiz yanlismi biliyorum? VDSL de ayni bakir kablodan geliyor ancak 24Mbit/s :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Bakir kablo degilde protokol ile alakali bisey. adsl line uzunlugu 2-3km araligina kadar 8mbit e kadar cikabiliyor, daha sonra yavas yavas azaliyor 6, 4 olarak. adsl2+ ile 24 e kadar ayni kablo uzunluklariyla cikilabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 o değil de 8mbit neden 2mbitten ucuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Herhalde upload ile alakali bir fiyat farki olabilir ama yinede sacma herturlu. birde cok uygunmus gibi 4mbit in ustunu cizmisler, ilginc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 PrudenT said: o değil de 8mbit neden 2mbitten ucuzcunku 24 ay kullanma garantisi aliyorlar bakalim benim mesafe tutarsa ve 24 ay fiyat degismicek garantisi alirsam almayi dusunuyorum kesinlikle hem yari fiyat hemde 2 kat hizli olucak salak gibi 89 oduyorum performans igrenc belki bu adamlarda degisir dicem ama alt yapi ayni:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar