Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ForceData websitesini hazırlayan insana!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Allah aşkına şu forcedata sitesini yapan kim?? Açar açmaz ALIENWARE diye bağırıyor site. Hani etkilenirsin esinlenirsin ama renk düzeni ve flashlarına kadar mı olur birader?

Tiksendim.

İlgili websiteleri:

AlienWare
ForceData

not:reborn kısmı kirlenmesin diye buraya çektim.
Mesaj tarihi:
hem ne olcak abi ne zararı var... alienware in umrunda olcaanı sanmıyorum senin niye umrunda ki? bırak abi çok mu önemli... sen takıl hayatını yaşa bi web sitesi için sinirini bozma....[hline]Forumlarınızda kullanılan imzam:
Mesaj tarihi:
ya tmm belki bir webmaster olmayabilirim ama en azından zamanında uğraşmış biriyim.

Emek denen birşey var. Saygı olmalı bu emeğe.
Hadi bunu geçtim yani sen ciddi bir şirket kuruyorsun ve böyle birşeye girişiyorsun hemde büyük umutlarla? Bu zoque forumlarına yansısa büyük bir kitle direk dışlar bu firmayı.
Mesaj tarihi:
hani forum izin verse şurdan bi kaç küfe lafım olacaktı ya. Hadi dur diyorum kendime büyük konuşma. Adam şimdi sabancı filan çıkacak dayıcak suratıma izin belgesini.

La Havle...
Mesaj tarihi:
Adam aynen copy paste yapmıs...
Bosluk olarak kullanılan image'lar bile alienware sitesinden yukleniyor , bunun ustune yorum yok... .[hline]Uuma ma' ten' rashwe, ta tuluva a' lle

Don't look for trouble, it'll come to you

[Bu mesaj Saendul tarafından 18 November 2003 22:58 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Üstteki pentium reklamına dikkat.

Kablosu menuye bağlı normalde.Eh adam reklam koyamadığı için reklam yok tabi.Ama kablo orda hala hahah[hline]Now I'm breathing.I could not breath until you did.I'm one second after you.Just a second after you...

Mesaj tarihi:
el insaf ne diim... uzun süredir bilinip de kalkmadıysa siz ilerde müşterilere de "biz uzun süredir biliyoduk ama yapmadık" dersiniz.

bu arada prawler'ın başka bir projesi. hm....
Mesaj tarihi:
rezalet ya, o menuleri flashla kasıp hazırlayan adama yapılan saygısızlık, oraya emek verenlere saygısızlık - 10 - 15 arası alienware linki buldum kaynak kodunda ..

Hani bir nüans hoşuna gider taklit edersin de, bu arkadaş nüansı müansı bırakmış direk dalmış olaya...[hline]sonunda yeniledim.
  • 6 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
said:
Befounder, 22 Mayıs 2004 21:56 tarihinde demiş ki:
yüzyıllık konuyu uplamak istemezdim ama yüzsüzlük tam gaz sürüyor.

Prawler neti bıraktı...
Sosyal hayatada adadı kendini bir süre...
Kendisi real dan arkım olur...
O düzelticekti ama olmadığı için diyer ortaklarında pek umrunda olmadı sanırım...[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ;
Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz....
Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!!
Cray Totem/sNaKe
www.sanaldizin.com
Mesaj tarihi:
ehehe saçma olcak biraz ama, bu alienware'den yaptığımız pcyi türkiye'ye getirme imkanımız var mı?[signature][hline]Vote Mr. Bilbo For President
Mesaj tarihi:
sanmiyorum bone
amazondan oyun getirtemiyorsun bilgisayar getirtebilcegini sanmam :)
anca aliendan yaptirip amerikada biyere yollatip sonra kendin gotureceksin turkiyeye[signature][hline]says the rhino...
  • Yeni Oluştur...