Befounder Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 ... [Bu mesaj Befounder tarafından 18 November 2003 22:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Befounder Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Allah aşkına şu forcedata sitesini yapan kim?? Açar açmaz ALIENWARE diye bağırıyor site. Hani etkilenirsin esinlenirsin ama renk düzeni ve flashlarına kadar mı olur birader? Tiksendim. İlgili websiteleri: AlienWare ForceData not:reborn kısmı kirlenmesin diye buraya çektim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 lol başlıklar bile aynı ama sanıyorum izin alınmıştır... yani bu kadar sinirlenmeden önce bir sor soruştur...[hline]Forumlarınızda kullanılan imzam: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Befounder Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 izin alınsaydı en altta veya künye gibi bir yerde dururdu. Alienware gibi bir şirketin web tasarımını 1-1 kullanmak için izin almak boru olmasa gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 hem ne olcak abi ne zararı var... alienware in umrunda olcaanı sanmıyorum senin niye umrunda ki? bırak abi çok mu önemli... sen takıl hayatını yaşa bi web sitesi için sinirini bozma....[hline]Forumlarınızda kullanılan imzam: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wulfgar Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 E adam etkilenmiş tabi....[hline]Avatar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Befounder Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 ya tmm belki bir webmaster olmayabilirim ama en azından zamanında uğraşmış biriyim. Emek denen birşey var. Saygı olmalı bu emeğe. Hadi bunu geçtim yani sen ciddi bir şirket kuruyorsun ve böyle birşeye girişiyorsun hemde büyük umutlarla? Bu zoque forumlarına yansısa büyük bir kitle direk dışlar bu firmayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 source unu acip Alienware diye aratin Forcedata nin source unu ama[hline]Var var var. -A Khajiiti Saying Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Befounder Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 hani forum izin verse şurdan bi kaç küfe lafım olacaktı ya. Hadi dur diyorum kendime büyük konuşma. Adam şimdi sabancı filan çıkacak dayıcak suratıma izin belgesini. La Havle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WindShade Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 copy paste yapmis sanirim[hline]Hepsi Gercek...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 hehe aynı resmen ula en azından rengini değiştirir insan[hline]CsnFrp What is Regulus? canbir, 12 November 2003 21:49 tarihinde demiş ki: regulus:her konuda bi msjı mutlaka bulunan,canısı şekersi,bülüğü büzülüşecesi kişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Adam aynen copy paste yapmıs... Bosluk olarak kullanılan image'lar bile alienware sitesinden yukleniyor , bunun ustune yorum yok... .[hline]Uuma ma' ten' rashwe, ta tuluva a' lle Don't look for trouble, it'll come to you [Bu mesaj Saendul tarafından 18 November 2003 22:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Ulan bide bana copy pasteci derler :)[hline]Ya hocam yaktır şuna bi malbora... Akciğer (Beyin'e) XÆ®ø fâ®ß®Ìght Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 walla prawler buun ortagı amaomu yapt bılmıyorum[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Üstteki pentium reklamına dikkat. Kablosu menuye bağlı normalde.Eh adam reklam koyamadığı için reklam yok tabi.Ama kablo orda hala hahah[hline]Now I'm breathing.I could not breath until you did.I'm one second after you.Just a second after you... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gawain Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Ya arkadaşlar ben onu uzun süredir biliyordum.Tamamen Prawler'in dikkatsizligi ben onu kaldiracagim izinde alinmadi onun icin..[hline]MixRebornUo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 heuhe prawler (:[hline]BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Befounder Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 el insaf ne diim... uzun süredir bilinip de kalkmadıysa siz ilerde müşterilere de "biz uzun süredir biliyoduk ama yapmadık" dersiniz. bu arada prawler'ın başka bir projesi. hm.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 rezalet ya, o menuleri flashla kasıp hazırlayan adama yapılan saygısızlık, oraya emek verenlere saygısızlık - 10 - 15 arası alienware linki buldum kaynak kodunda .. Hani bir nüans hoşuna gider taklit edersin de, bu arkadaş nüansı müansı bırakmış direk dalmış olaya...[hline]sonunda yeniledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Befounder Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 yüzyıllık konuyu uplamak istemezdim ama yüzsüzlük tam gaz sürüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Tek kelimeyle ayıp bizde sinleniyoruz ama ctrl - c ctrl - v yapmıyorus yani oha falan oluyorum yani[signature][hline]Dragger.Org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 said: Befounder, 22 Mayıs 2004 21:56 tarihinde demiş ki: yüzyıllık konuyu uplamak istemezdim ama yüzsüzlük tam gaz sürüyor. Prawler neti bıraktı... Sosyal hayatada adadı kendini bir süre... Kendisi real dan arkım olur... O düzelticekti ama olmadığı için diyer ortaklarında pek umrunda olmadı sanırım...[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe www.sanaldizin.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 ehehe saçma olcak biraz ama, bu alienware'den yaptığımız pcyi türkiye'ye getirme imkanımız var mı?[signature][hline]Vote Mr. Bilbo For President Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 sanmiyorum bone amazondan oyun getirtemiyorsun bilgisayar getirtebilcegini sanmam :) anca aliendan yaptirip amerikada biyere yollatip sonra kendin gotureceksin turkiyeye[signature][hline]says the rhino... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 hauhauhau[signature][hline]Vote Mr. Bilbo For President Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar