elaidi Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Mesela 1000 tane flyer dağıtıyorsa o günlük ne kadar alıyor averaj? Yani nasıl bir para karşılığında çalışıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 orta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Neden el ilanı falan denmiyor bunlara? Türkçe karşılığı tam yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xelee Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 el ilanı işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Sanane arkadaşım neden denmiyo. Soruma cevap ver sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 40TL. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Tşk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xelee Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 dağıttıın sayıya göre deişmio heralde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 valla eskiden değişmiyodu, şimdi bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Sayıya göre değil iş gününe göre hesap yapılıyor. Günlüğün bir fiyatı var, 20 30 40 50tl civarı maksimum. İş olarak düşüneni yönlendirebilirim. Gidin konuşun belki olur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 ilanları aldın yaktın yıktın parayı cukka yapabiliyor musun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Öyle düşünen kaç kişi var ohoo almışlardır önlemini :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
J'eon Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 gelip bakıyolar zamanlı atıyorum 1 saat arayla falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 ee o 1 saat içinde yakarlarsa? veya çöpe atarlarsa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 ben dağıtıyorum, 1000 taneye 50 € alıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 1 saate bir gelip bakıyolarsa kendileri dağıtı versinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nagg Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 utopia said: ben dağıtıyorum, 1000 taneye 50 € alıyorum. harbimi? :) nerde bu deli para şu zamanda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Finlandiya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 flyer denmesinin sebebi çok güzel kağıt uçak yapılabilmesidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 nerden alabiliriz flyer işi peki bizim sitede hep dağıtıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
J'eon Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 elaidi said: ee o 1 saat içinde yakarlarsa? veya çöpe atarlarsa? yahu kendilerini göstere göstere bakmıyolar, bir de haberin olmuyor tabi kaç saat aralıklarla kontrol ettiklerinden, atıyorum 15 flyer dagıtan elemanın var, bir de kontrolcü arabayla gezen bi tip. Gidiş yolunu bilmemneyi ayarlıyo belli aralıklarla düzenli kontrol etmiş oluyo herkesi işte çaktırmadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 yok bi bayan arkadaşıma rica edicem ben. hiç güvenmiyorum onlara. zamanında bende bi kere yapmıstım. anasını satim bi binaya girip 50 tane bırakıp cıkıodum gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 elaidi said: Sanane arkadaşım neden denmiyo. Soruma cevap ver sen Şu forumun içine ettiniz. İnsanı hayvandan ayıran bazı şeyler var. http://tr.wikipedia.org/wiki/%C4%B0nsan http://tr.wikipedia.org/wiki/Hayvanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 wuooww ayara bak son yıllarda gördüğüm en müthiş ayar wikili linkler falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Insani hayvandan wiki mi ayiriyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar