Jadelith Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 oha kız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pharoxym Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 kermit said: amuda kalkıp sıç bişiyin kalmaz. =))))))))))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 pogodi said: paticikte cevabı verilen bişeyin 23565432 kere daha sorulmasına hastayım. bi de bi soruya, önceki cevaplar okunmadan, aynı cevabın 3454356234 kere verilmesine hastayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 idiotalar sizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Kız var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Masquerade said: Cons said: 9 değil miydi o 7 :) Evlenmiştir çünkü anasız babasız kız evlatlarını nikahına alıp korumak için. Uçkuru için değil. Evet, neden sağ ayak bu arada? HEEE ÖYLE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Dei said: ''Hz. Âise'nin Resulullah'a nikâhlanmasi Hicret'ten iki veya üç sene önce oldu. Kaynaklar, bu nikâhlanma sirasinda Hz. Âise'nin yasinin küçük oldugunu kaydetmektedir. Nikâhin kiyilmasindan iki yil kadar zaman geçtikten sonra zifâf vukû bulmustur.'' 7 yaşında evlendiğini kabul ettik. Sizi haklı bulduk. 2 yıl sonra zifaf? =) İyi araştırırsanız bu zifaf (sex) ı mantıklı kılmak için 16-17-18 yaşlarına sokanlar bile var Ayşeyi. Ayrıca Ayşe Ebubekirin kızı değil mi? Nasıl yetim bıraktın? ha tamam ben vurduğu yaşı hatırlıyormuşum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 roket adam said: Garbage'da, Cons'a Din anlatmak? Chuck Norris'e saati sormak gibi bişey bu? Chuck Norris doesn't wear a watch. He decides what time it is. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skaldy Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 bende sağ sol iki ayağım elimde eşit haklara sahip bu yüzden bi fikrim yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 birde yatarken sağ tarafın üzerine yatmak var. gerçi o sol tarafta kalp olması ile alakalı sanırım. (nası bi cümle oldu bende anlamadım, ayrıca daha önce yazıldımı bilmiyore. üşendim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Bizim evde ben yanlışlıkla solla çıktım diye babam katanayla kesti bacağımı. Çok feci şimdi. Hep kan akmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Gkgokhan said: Bizim evde ben yanlışlıkla solla çıktım diye babam katanayla kesti bacağımı. Çok feci şimdi. Hep kan akmıştı.şimdi sağla çıkıyosun o halde? xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 solda mı iyi sağda mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 ben zıplayarak çıkıyorum, exploit buldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 bi kere ev ve dışarı kavramlarını bi irdeleyelim derim. bu ülke benim evim mesela. ben daha dışarı çıkmadım hiç aga. :( (beynin sulanması) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 inişte önce hangi ayağın yere değiyo ama? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 ayrıca sağ ayaksız çıkmak imkansız zaten. (heralde?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 ben sol elle çıkyıorum yerden destek alıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Ya arkadaşlar yanlış anladınız. Benim babam bi gün chuck norris le mütiş bir dövüşe girmiş. Fakat ne yazık ki alın yazısı iyi bir senaryoymuş, hemen yenip hayatı başarıyla tamamlamak yerine ilk başta dayak yemiş güzelce. Saolsun chuck norris sadece solla girişmiş. babamdada böyle bi anı olmuş. Mesela geçende seda sayana çıktı. biri kulağına yanlışlıkla "sol" dedi. "ALLLLLLLLLAAAAAAAAAAAH" diyerek zıpladı sürüklendi yerlerde. Sinirden.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 yazıldı mı bilmiyorum ama bir de bunun sol elle yemek yenmez i varmış.ben bu gün bunu duydum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Archangel_ said: yazıldı mı bilmiyorum ama bir de bunun sol elle yemek yenmez i varmış.ben bu gün bunu duydum. Genelde yöresel yerlerdeki geyiğin devam kısmı bu. Solak bebelerin büyüyünceye kadar sağ kullanmasını ısrar etme çabası. Şu ana kadar işlediğinide görmedim. Yani solak 25 yaşındaki adama "sağla yi" diyen birine kafa atarlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 gerekçesi daha bi komikti ama. büyük tuvalet sonrası sol eli kullanarak temizliyormuş insanlar, dolayısıyla sol elle yemek yenilmezmiş :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 sağ ayağı ilk dışarı atınca vücudun g si geride oluyo. yani allah muhafaza düşecek olursan içeri düş diye. aynı şekilde kenefe (ayakyoluna) giderken de geçerli. düşersen boka bulanma diye denmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Fly said: ben zıplayarak çıkıyorum, exploit buldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 fede said: sağ ayağı ilk dışarı atınca vücudun g si geride oluyo. yani allah muhafaza düşecek olursan içeri düş diye. aynı şekilde kenefe (ayakyoluna) giderken de geçerli. düşersen boka bulanma diye denmiş. gadfgadsfasdfsghWAWEHADFASDFASDFsdfasdsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar