Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Müslüm Gürses RockIstanbul'da...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
muse'un iptal oldugu festivalde (hic uzulmedim) muslum gurses sahne alacakmis butun forum kurallarini bir moderator olarak harciyarak soyle bir mesaj atiorum:

ehuehuehueuheuhehuehueuheuhehuehu ehueuheuheueueeuuhehuehuehueuhehueuheueheeueueuheuheuhe hu uheuheuheuheuheuheuheuheuheuheuheuheueuh uheueu uheuheuheuhehueuheuheueuhehue uhehuehueuheuheu uheuhe uheuheeuueuheuhehue uhehueuheuehhuehuehue uheuheuheuheuheuheu heueuuehuehuehuehu uheuuheuheuheuheuheuhehuehuehueuheu uhehueuhehueuueuheuheuheuheuheuhehue hue uuhehue hueuhuehueuheuheuheuheuhehueuhehu ehuheheehehehueheuehehuehuehu muhahuahuahuahuahahahahuahauuhahuahuahuahu humuhahuahuahuahuahuahuahuauhahahuauhahuahuahuahuuh uhahuauhahuahua uhuha huahuauhauhauhahuahuuhahuauhahahahahahahahah

hatta lol :D[signature][hline]"Wir aber wollen die werden, die wir sind - die Neuen, die Einmaligen, die Unvergleichbaren, die Sich-Selbst-Gesetzgebenden, die Sich-Selber-Schaffenden." - F. W. Nietzsche[/b]
Futurama - Presented in Doublevision (Where Drunk)
""The thing that bothers me the most is the lying." - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked)
to pull a homer: to succeed despite idiocy
Mesaj tarihi:
said:
HellHound, 18 Mayıs 2004 20:40 tarihinde demiş ki:
muse'un iptal oldugu festivalde (hic uzulmedim) muslum gurses sahne alacakmis butun forum kurallarini bir moderator olarak harciyarak soyle bir mesaj atiorum:

ehuehuehueuheuhehuehueuheuhehuehu ehueuheuheueueeuuhehuehuehueuhehueuheueheeueueuheuheuhe hu uheuheuheuheuheuheuheuheuheuheuheuheueuh uheueu uheuheuheuhehueuheuheueuhehue uhehuehueuheuheu uheuhe uheuheeuueuheuhehue uhehueuheuehhuehuehue uheuheuheuheuheuheu heueuuehuehuehuehu uheuuheuheuheuheuheuhehuehuehueuheu uhehueuhehueuueuheuheuheuheuheuhehue hue uuhehue hueuhuehueuheuheuheuheuhehueuhehu ehuheheehehehueheuehehuehuehu muhahuahuahuahuahahahahuahauuhahuahuahuahu humuhahuahuahuahuahuahuahuauhahahuauhahuahuahuahuuh uhahuauhahuahua uhuha huahuauhauhauhahuahuuhahuauhahahahahahahahah

hatta lol :D

+9999999999999999999999[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti
başkent:Kadıköy

racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!!
Mesaj tarihi:
lol iyiki bileti almamışım..yarın alıcaktım:D[signature][hline]Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki:
butun kız arklarım cok sevmisti cok rahat alıolar ellerine
Emaleth, 24 December 2003 12:33 tarihinde demiş ki:
"bok sıçtım"
Halfmumi, 15 February 2004 21:21 tarihinde demiş ki:
ehem,yumurtada yemiyoruz herhalde?oda civcivden çıkıyor?
Mesaj tarihi:
lol :D! hakkaten mi? muse'ün iptal olduğunu biliyordum ama bunu bilmiyordum! bende bilet alcaktım, iyiki almamışım![signature][hline]insanların %80 i hayattan bıkmış. %20 si de benim gibi hayat onlardan bıkmış!
Mesaj tarihi:
hoş :)
gidelim işte negzel hehe[signature][hline]Here I'll stand on the firing line
Here I'll walk through the field where I died
I will fight and let the voice ring true
I am the ghost.Standing next to you
Mesaj tarihi:
Ohh be muse iyi ki gelmiyo 19 Haziranda adamlar gelecekti ve ben bi gun sonrasını düşünerek gidemeyip fıtık olcaktım OSSde. Aslansınız kaplansınız :-) Gitmeyi planlayan o kadar kişiye yazık olmuş ama...

Jiletler bedavaysa gidilir walla :-P[signature][hline]It's the sensible, logical thing to do of course; which is why we won't do it

Tanis the Half Elven
Dragons of Autumn Twilight
Mesaj tarihi:
lol

ben cok merak ediorum walla.en onden izlicem..organizatorlerin hazırladıgı bi playlist sölicekmi$ eha.kral adam abi.ne yapsa yakı$ır
yannız müslüm gelio die bilet almamak ve dier grupları hiçe saymak da ilginç bi mantık tabi
Mesaj tarihi:
Tek günlük
Anathema yeterli[signature][hline]"When man invented fire, he didn’t say, 'hey, let’s cook', he said, 'Great, now we can see naked bottoms in the dark.'"
Mesaj tarihi:
Tabii ki inanmadım böyle bi habere ama insanın içine bi kurt düşer ya hani girip baktım sitesinden. Hâla da inanmıyorum..[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Mesaj tarihi:
o programda hala muse var hehe bir de suraya bak :P

hani geyik olamaz die bisi yok tabii ama gercekten boyle bisi olursa inanilmaz goruntulere sahne olacak festival uheuhe[signature][hline]"Wir aber wollen die werden, die wir sind - die Neuen, die Einmaligen, die Unvergleichbaren, die Sich-Selbst-Gesetzgebenden, die Sich-Selber-Schaffenden." - F. W. Nietzsche[/b]
Futurama - Presented in Doublevision (Where Drunk)
""The thing that bothers me the most is the lying." - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked)
to pull a homer: to succeed despite idiocy
Mesaj tarihi:
belki rock the nations siteleri hacklemiştir ve müslüm gürses eklemiştir kimse gitmesin diye :-P. belkide müslüm gürses metal yapacaktır. düşünsenize müslüm baba only for the weak'i sölüyor :D.[signature][hline]insanların %80 i hayattan bıkmış. %20 si de benim gibi hayat onlardan bıkmış!
  • Yeni Oluştur...