Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 pamuk kazandirir ilk yapicaginiz yatirim represantative olsun oyundaki kilit iki tiyo politik baglantilari bulunan bir pamuk tuccarinin sirti yere gelmez bu dunyada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Jadelith said: eet ben de karımı kız fabrikası yapıp satıyorum. en iyi para kızlarımdan geliyo nası oyun lan bu ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 15 turn de herşeyi bitirdim yaptım. çocukları evlendiremedim bi. nası yapcaz onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dei Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 47 turn oynadım. 2200 puanla 998. oldum. Evet. İşsizim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 3. kez oynadim, bu sefer her bi bok oldu, mallarimi caldilar, kriz cikti, ottu boktu, yine 9 turda biterdi ama uzattim. ama 12'de ss aldim, ibret olsun diye.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 45 46 da ben oynadım 100k yı geçti para baydım ama yapacak bişey yok. bi de evlenecek kız bulamadık oğlanlara. 30 yaşında evlendirdim birini anca. 2 çocuk yaptı kadın menapoza girdi aileyi büyütemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 ilk oynayışımda last 10dayste 715. oldum 1220 puan ile 65+k para vardı sıkıldım bitirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Zevklyimiş cidden. Ama sıralama olduğuna dikkat etmemiştim ya, 14. turn'de param yukardaki yere sığmadığı için bitirdim :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar