Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Bana zincir mektup ( chain mail ) gönderen tüm dost ve arkadaşlarıma teşekkür ederim... Sayenizde tuvalet temizlemekte kullanıldığını öğrendiğim Cola 'yı içemez oldum. AIDS virüsü taşıyan iğneler popoma batacak diye sinemaya gidemez oldum. Deodorantlar kanser yapıyor diye sayenizde bir domuz gibi kokuyorum. Marketlerde, yaşlı kadınlar beni kandırıp, parfum koklatacağım diye bayıltıp kaçırır korkusuyla, ya merkete gitmiyorum, ya da yaşlı kadınlara asla yardım etmiyorum. Telefon hattımı kullanıp, bana borç takarlar korkusuyla telefona bile cevap veremiyorum. Yiyeceklerin içinde neler olduğunu açıkça ifşa etmeniz karşısında, korkudan yemek yiyemez oldum. Üstüne fare etmiştir diye, hiçbir kutu içeceği içemiyorum. Çok beğensem bile, ya içkime ilaç koyup beni uyutup organlarımı çalar ve buz dolu küvetin içinde uyanırsam diye, bana yaklaşanları tersliyorum. Tüm birikimlerimi hastanede yatan ve ölmek üzere olan çocuklara yatırdım. Beş parasız kaldım. Mail listesine katılırsam, alacağım söylenen para, bilgisayar, cep telefonu ya da gezileri beklemekten evden dışarı çıkamaz oldum. Bir mail 'i forward etmedim, başıma ne belalar gelecek diye korkuyla beklemekten ruh sağlımı kaybettim. Şimdi: Eğer bu mail 'i 60 saniye içinde 1200 kişiye yollamazsan, ishal bir kuş, sabah akşam kafana pisleyecek ve hayatı sana dar edecektir... ------------------------------------------------------------ bunu bu ay level yayımlamış şu son bobrek olayından sonra buraya yazayım dedım cunkı ınsanın gercekten moralı bozuluyor zaten maıllerımız bu coplerle dolmuyomuş gıbı bıde forumalra taşınıyor bunlar ve ister istemez insanın içinde acaba gercek olabılırmı sorusu doguyor bu yazıda kapak olsun bu maıllere rıca edıcem artık bole şeylerı forum ortamına taşımıyalım gercekten hassas arkadaşlar var aramızda burdan yetkılılere seslenıyorum bu tıp konular kayyybolsun :)[signature][hline]Hiko Seijuro,öğrencisi Kenshine bılınmıyen bir tarihde demişki: Sword is just a weapon,Swordmanship is learning how to kill. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 teşekkür edebiliyorum sadece başka bişey diyemicem benimde baya bi kafamı ütülüyo bu mailler artık hiç kasmadan beklediğim birinden olmadıkça direk siliyorum:) forward olayına oldum olası sinir olurum zaten annem bi bulaştı günde 2-3 saat mail bakıyo bi mail şeysine üye oldu adamın işi gücü yok millete günde 454849635 tane mail atıyo dövecem adamı rastlarsam ya da ikna edecem millet işyerinde falan bakıyo düşünsenize:) zaman kaybı bundan gelişemiyoruz!:-) *!gaza gelir*[signature][hline]Roken brengt u en anderen rondom u ernstige achade toe MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 said: Azmodai, 24 Mayıs 2004 17:59 tarihinde demiş ki: bunu kedi post etmisti 1 2 ay once dogrudur bakmadım mıgdem kalktı cunkı o topıgı okuyunca bole psıkolojık oalrak sırtım agrımaya başladı fecı rahatsız oldum oyle boyle degıl beynım karıncalanıyor[signature][hline]Hiko Seijuro,öğrencisi Kenshine bılınmıyen bir tarihde demişki: Sword is just a weapon,Swordmanship is learning how to kill. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 öte yandan doğru olmadıkları anlamınada gelmez herkesin bilmesi için faydalı bence[signature][hline]Özhan Canaydın demiş ki "vatan haini mektebi sultaniye pankartını açanları kınıyorum" bir hafta sonra vergi daireside demiş ki "galatasaray klübünün vergi kaçırdığı tespit edilmiş olduğundan dolayı 1 trilyon lira cezaya çarptırılmıştır" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar