Scheriff Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 sporx.com biletix.com marssinema.com sitelerine bağlanamıyorum. serverplus.net e yönlendiriyor direk kablonet kullanıorum kadıköy yakası.. var mı bu sorunu yaşayan başka biri nedir olay serverlar mı çöktü? cookieleri vs temizledim modeme res attım farkeden bir şey yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 aradım şimdi turktelekom dnslerinde problem olduğunu söyledi kablonetteki eleman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 gene basladik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 çıldırıcam ya sabahtan beri kafayı yedirtti bana ne zaman düzelir bu sorun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Hay sizi doğuranları seveyim ya bu ne lan. Zaten canım sıkkın bi de bunla uğraşıyoruz. Alayı beyinsiz bunların. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 e dns değiştirin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 DNS değiştirmek bi şey farkettirmiyo. OpenDNS'i denedim, 4.2.2.1 ve 4.2.2.2 denedim, otomatik DNS adresi aldırdım hepsinde de durum aynı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Kablonet server'larina virus girerse nolur? http://www.anonymouse.org 'a girin. Istediginiz adrese oradan ulasin. Ama login vs. gibi islemleri yapmanizi tavsiye etmem. Sadece bakinmak icin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar