cenx Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 TRGamer Link çıkmış be en sonunda. Eksikleri var tabiki ama bir başlangıç. not: arattım bulamadım açılmışsa özür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 aman tanrım. denemeliyim!!! bir yorum harika ama; said: benim beyni kaldırmaz yanar bu alet bi milyon şey geçer benim aklımdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 acaba bununla wow oynamak mümkün müdür? imba olurum yeminlen! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Oha. O HA. Gerçek mi bu? Şaka falan değil di mi? Yok artık. YOK ARTIK. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 stallone filmi vardı. kafaya takıp seks yapıyolardı bunlarla. gidişat oraya dogru gfdhfdj. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 oharey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 dahada geliştirirler bunu çok güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis? Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 O aleti yaklasık 1 senedir rusya da takip ediyorum cesitli haberlerde, gercek ve calısıyor.hatta kullanan tanıdıklarım var.Yalnız sizin yerinize bu alet yurumiyor veya zıplamiyor.o kadar gelişmiş değil henuz.daha gelişmişi burda http://www.brainfingers.com/ OCZ temeli buradan alarak ,biraz basitleştirip oyun icin uyarladı. gayet guzel ateş ediyor , veya basit şeyler yapabiliyor.Da sadece duşunce ile koşma zıplama veya klavye ve mouse le yaptıgınız karışık hareketleri yapmaktan henuz uzak.Aslında tanıdıklar bu aletle baya bir antrenman gerektiğini soyluyorlar. bir de soyle bir olay varmıs,Dusundugun kelimeler ingilizce olmalı imiş :) en azından rus arkadaş oyle diyor. Rusca ateş [ogon] diye duşundugum zaman ateş etmiyor veya başka bir garip hareket yapiyor diyor , fire diye aklımdan gecirince Ateş ediyor silahla :), bende onun yalancısıyım.Yine de alıp ta deneyen varsa fikirlerini yazarsa cok müteşekir kalacam , acayıp ilgimi cekiyor çunku bu alet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 oha evrim ::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 çok sikko. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 e cihaz düşündüğünü yapmıyo ki? ya da okuduğumdan ben öyle anladım.. kaş ve göz hareketlerini algılıyor, "ateş" diye düşününce ateş ettiğini sanmıyorum :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis? Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 O cihaz kas herketlerini ve beyin dlgası okuyor.Belli kelimeler belli bir beyin dalgası yaratır.Onu algılıyormus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 TRGamer deki incelemede beyin dalgaları ile ilgili hiç bir ayrıntı göremedim ben. Daha çok kaş göz hareketlerini algılayan bir cihazmış gibi sunulmuş. Daha kaliteli yabancı bir incelemesi yok mu? İlla ben mi getirtip yazacağım yani :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 google a yaz , daha kaliteli sonuçlar çıkıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Tabii google türkiye de aratınca karşıma bir sürü kolpa haber sitesi çıktı. Tamamdır buldum bir sürü, sağolun.ç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar