Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sultans?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Hatırlarsan senle mtk da ne zaman bizi görseler iceri kacıyolardi ister alb ister hib ister mid olsun euaha[signature][hline]üçyüz beşyüz üçyüz beşyüz üçyüz beşyüz üçyüz beşyüz
hepmis puştus hepmis puştus hepmis puştus hepmis puştus
bitse de gitsek bitse de gitsek bitse de gitsek bitse de gitsek
aaaaaaaaaaabiiiiiiiiiiiiiiiiiiii sileeemmm miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii??
:rock::rock::rock::rock::rock::rock::rock:
..........RIM RIM RIM RIM RIM RIM ..........
Mesaj tarihi:
yanlisin var pls free rp diye butun mpk da duranlar disari cikiyodu hebele hebele koşuolardi ahaha
hatta bb lari filanda yolluyolardi üstümüze 3-5 rp de onlar kaparda mota filan aliriz bb a die zuh

[Bu mesaj SeriaLKilla tarafından 19 Mayıs 2004 21:51 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
haa dimi la içeri kactıkları yer atk idi bizi gören alblerin amann fln diye :) bide amg rooma saklanıyolardi lechlemeyelim diye[signature][hline]üçyüz beşyüz üçyüz beşyüz üçyüz beşyüz üçyüz beşyüz
hepmis puştus hepmis puştus hepmis puştus hepmis puştus
bitse de gitsek bitse de gitsek bitse de gitsek bitse de gitsek
aaaaaaaaaaabiiiiiiiiiiiiiiiiiiii sileeemmm miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii??
Mesaj tarihi:
ben de gelirim tabi canım niye gelmiyim
de işte konu açtık sultans nerde noldu, ya da adamlar nerelere dağıldılar var mı bi oluşum falan dedik "sultansı mı canlandırcan" dediniz ne biliyim lol[signature][hline]He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you.
- Friedrich Nietzsche
Mesaj tarihi:
Sultans tan benim tayfadan insanlar surda :
Zet - Chr Dark Order guildinde duruyo olması lazım tade etmishti ..Sonra albiona gectik beraberce burada bilimum chr yaptı 50 simdi bıraktı lineage2 oynyo..

Durlag - Direk albiona gecti zet fln gecince lvl 50 merc Ariakan hala takılıyo alemlerde :)

OSKI - sattı chrı ..albionda Ariakan la takılıyo :)
Thalion - Bırakalı yıllar oldu pembe warden Haradrim efsane olarak arada hiblilere yol gösteriyomuş emainde fln oyle diyolar..

Borges - Ne oldu ne etti bilmiyorum en son KITIR da gördüm :) ben içiyodum oda içmeye gelmişti :)

ihste boyle simdi hatırladııklarım ama gelin abi albe bence takılalım beraberce guild kurmamız gerekmio beraber aksiyon yapalım yeter :)[signature][hline]
Mesaj tarihi:
evet guild lazım değil zaten
ama mesela bazen illa ki birilerine ihtiyaç duyuluyo mesela master level, artifact veya epic questler için falan

o yüzden birkaç kişi de olsa birbirine gerektiğinde yardım edebilecek adam olsa yeterli[signature][hline]He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you.
- Friedrich Nietzsche
Mesaj tarihi:
abi kim albionda 0 dan char acacak simdi bana icin de mümkünse lvl 50 char olan bi acc lasim:) hatta alb olcaksa merce hib olcaksa blade:P[signature][hline]Katil-lvl 47 parasız asker
Carternas- lvl 50 ezik şampiyon(rahmetliyi nasıl bilirdiniz?)
Osases-en son degisikliklerden sonra lvl 35 de kenara atilan infil
Mesaj tarihi:
Exa/Hib de 2'si yaklaşık bir ay sonra aktif olacak 6 oyuncu var.
Ascahisien, Alvira, Dogan (Oski'nin eski bard'ı) ve ben.
Gesp ve Leathas 1 ay sonra aktif olarak oyuna dönücekler.[signature][hline]Borges
Enchanter
Kerghan lvl50 Animist ML10
Duman lvl50 Valewalker
Mesaj tarihi:
hmm alvira dediki sen druid oyna :) nakalim bi pl bulursak druid kascaz sora bi turk guildi seklinde olabilir 8 kisilik rage gibi fln[signature][hline]Bida Bana Futbolcu Diyen Olursa
:hrr: Çizerim! :hrr:

:-( Tamam Abi... :-(
Mesaj tarihi:
şu anda 15inci
duruyo halen yani :)

en azından sultans gibi 1 kişi değil 90 tane üyesi var :p

buradan hibernia amblemine tıklayıp görebilirsin[signature][hline]He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you.
- Friedrich Nietzsche
Mesaj tarihi:
oo süpermiş ikisi de
duymamıştım daha önce

azmo bak senin guild :p

bu arada bi tane daha soul reavers varmış lol[signature][hline]He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you.
- Friedrich Nietzsche
Mesaj tarihi:
Herkes shu char trade'den bahsediyorda bana biri anlatirmi

nerde yapilabiliyor bu char tradeleri? guvenlimi? bide subpass'i

degishmek mumkunmu?

Ben baslayali 2-3 ay filan oldu arayla lvl 50 scout yaptim ama

alb gercekten sikici(kimse alinmasin da alblar cok tembel bide

salaklar, hah en onemlisi korkaklar...excaliburda) bide zaten

pek st gruba giremiyorum tanidik filan yok. Belki mid'e yada

hib'e gecerdim hani eger mumkunse? Biri cevaplarmi bi zahmet?

Tesekkurler shimdiden.[signature][hline]Daoc: LvL 50 Scout ''Gilth'' - Excalibur
God gave men both a penis and a brain, but unfortunately not enough blood supply to run both at the same time...

[Bu mesaj Gilth tarafından 23 Mayıs 2004 23:35 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
sakin ama sakin... char trade e girisme..
son derece guvensiz. ustelik kendi kasmadigin chari kullanmak hicde zevkli degil haberin olsun... diger insanlarla iliskilerini bilemezsin ustelik trade accountlar pek sevilmiyor realm iclerinde.[signature][hline]İ' olin er man no' i' celeb pilin' amin e' i' elee.... Lalunya OneShot..... Albion Scout /Excalibur
Lalunya OneShot lvl50 scout (DELETED)
Excuse Me lvl50 infiltrator - Grandmaster Tailor
(DELETED)
Excuse Me lvl45 Savage (FotM) (DELETED)
Excuse Me lvl 46 Briton İnfil (DELETED)
Excuse MeBuTiAmADoctor lvl 50 Celt Druid rr3L9(HAPPY NOW!)
Mesaj tarihi:
1. si grouplara giremiyorum demissin
arkadasim hangi rvr group unda scout a ihtiyac var?
2. si alb ler sıkıcı demissin..
hangi guild desin? bugun First Chort la gittik 12 ye yakin artifact cikardik. eylendik sonra rvr yaptik. ben gayette eyleniyorum.
3. su alb ler korkak demissin
sen o atk amg arasi dolasan ve bunu rvr zanneden tiplerin arasinda takilmaya devam ettikce cok afedersin daha bir b*k öğrenemezsin..[signature][hline]İ' olin er man no' i' celeb pilin' amin e' i' elee.... Lalunya OneShot..... Albion Scout /Excalibur
Lalunya OneShot lvl50 scout (DELETED)
Excuse Me lvl50 infiltrator - Grandmaster Tailor
(DELETED)
Excuse Me lvl45 Savage (FotM) (DELETED)
Excuse Me lvl 46 Briton İnfil (DELETED)
Excuse MeBuTiAmADoctor lvl 50 Celt Druid rr3L9(HAPPY NOW!)
Mesaj tarihi:
muha lalü döktürmüşün adam scout yapmiş bi hata yapmiş sende yapmiştin o hatayi :p.. ama albler hakkinda sölediklerine katiliyorum gilth in eski bi alb olarak.. has ben trade le gelmiştim dimi alb e demekki sayılmaz sorry lalü:p

gilth trade çok riskli trade yapan tüm türkler scam yedi şuana kadar ben hariç zuh.. ama eğer sen daoc u açtin ve ''lan ben bu scout la oynamak istemiyom/tiskiniom başka bişi lasim bana diosan'' hatta charin silinse bile üzülmicek durumdaysan trade edebilirsin..! yada silersin scout u geçersin hib e sifirdan tertemiz mis gibi bi char yaparsin hatta zil takip oynarsin durlagdan kurtuldum diye (mesela ben küçük çapta parti vermiştim durlag dan kurtulma şerefine zuh)
Mesaj tarihi:
st(=stealth) grub dedim ben lalu normal grub deil...

Albler cok ama cok ozur dilerim gercekten de oyle, 1 aylik rvr

tecrubeme dayanarak , tabi eskiden nasildi bilemem...

Shimdi bu chari silersem aptallik olur daha iyi bashka account

alirim cunku scout kasilmasi en zor char butun realmlerde...

trade nerde yapiliyor kimse soylemedi bu arada?[signature][hline]Daoc: LvL 50 Scout ''Gilth'' - Excalibur
God gave men both a penis and a brain, but unfortunately not enough blood supply to run both at the same time...
Mesaj tarihi:
gilth trade yapma
1. si eyvallah alırsın super account .. eglenirsin iki rvr yaparsın
Lalunun dedii gibi kendin kasmadıın icin eglenceli gelmio
2. Adam istedigi zaman senin accountundaki paraları kendi arkadaslarına transfer edebilir yada daha kötüsü Chrını siler ??
naapıcan o zaman ?
daha bi çok nedeni var bu olayın ..eger begenmiosan paşa paşa kas derim ben girme hiç trade ine yazık olur accounta yeni bi account almak zorunda kalırsın :([signature][hline]
  • Yeni Oluştur...