Sinank Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Evimde şu ana kadar bi tek muhabbet kuşu besledim o da 2 hafta öldü:-( Üzüldüm. Acısını hafifletmek başka bir hayvan almak isteği duydum ve kablumbağa üzerinde düşündüm. Kamlumbağa sahipleri olanlar bana yardım ederse çok mutlu olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 bende istemiştim ama çok pis koktuğu söylendi ama eminim besleyen birileri vardır buralarda benim muhabbet kuşum 5-6 yıl dayanmıştı:)[signature][hline]Roken brengt u en anderen rondom u ernstige achade toe MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 su kaplumbasının bakımı cok kolay al bence oyle hemen olcak bısey degıl sadece kaybetme evde o var arada cıkıyor o yuvalarından[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Abi ruhu olan bir hayvan alın ya :)[signature][hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Lineage 2 | K.O.C. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batilc Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 kablumbaga filan yalan, sen yılan al yılan... hatta tanıdık da var bakmış, chemical (ay solemesemiydim şimdi kesin vazgeçtiadam)... acaip tatlı oluo su yılanları al eline oksa oksa[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts Yeniden Baslasak , Patates mi yesek? Delirtmeyin Beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Gonzales al benim ark.da war geldiğinde hamileymiş bide önce 6 tane yawruladı geçenlerde bi yawru bide anası 6şartane daha yavruladı ensest yapıyolar :Pp Şeker heywanlar[signature][hline] V ò d à n | ICQ : # 651567 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 şunu söyleyeyim eğer kaplumbağa kaçarsa evin içinde kaybolur bulamassın.. kaplumbağa besledim 1 sene falan yaşadı ölme nedeni ise kabuk değiştiriyordu sanırım o sırada kabuğu yumaşktı çok dayanmadan öldü ancak ilaçlarla bakarsan iyi olur..[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batilc Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 tazmanya canavarı da deneyebilrsin... kendileri cok yırtıcı olup ufacık boyutlarına ragmen pitbulldan 3 kat daha guclu basınc uygulayabilen ve dunyada boyutuna gore cenesi en guclu heyven lerdir...[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts Yeniden Baslasak , Patates mi yesek? Delirtmeyin Beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 küçük bir akvaryumda alabilirsin veya küçük bir akvaryum alıp içinde ördek veya tavaşda bakabilirsin veya hemster...[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Ben bi kere almıştım kurbağa sonra bişi yemedi 3 gün öldü. 3 kere değişik yem aldım yine de öldü.[signature][hline]...steal,hide,stealth,runaway,sell... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 said: McFrenzy, 22 Mayıs 2004 23:01 tarihinde demiş ki: Ben bi kere almıştım kurbağa sonra bişi yemedi 3 gün öldü. 3 kere değişik yem aldım yine de öldü. bişi sorucam pet shoplarda hiç kurbağa satıldığını görmedim :) (özür dilerim kuralı çiğniorm yanlış bir alıntı yaptım özür)[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Fanus da almıştım. Hatta adını da Joni koymuştum şimdi aklıma geldi. sehbaya koyuyodum çok güzel koşuyodu eheh.[signature][hline]...steal,hide,stealth,runaway,sell... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 said: orc_lord, 22 Mayıs 2004 23:03 tarihinde demiş ki: said: McFrenzy, 22 Mayıs 2004 23:01 tarihinde demiş ki: Ben bi kere almıştım kurbağa sonra bişi yemedi 3 gün öldü. 3 kere değişik yem aldım yine de öldü. bişi sorucam pet shoplarda hiç kurbağa satıldığını görmedim :) (özür dilerim kuralı çiğniorm yanlış bir alıntı yaptım özür) Pardon yaa varya ark geldi ev boştu bira içtik gitti şimdi uyku bastı ne yazdığımı bilmiom Kaplumbağa olacaktı o. Bu arada Edit yapmalıydım şimdi aklıma geldi pardonnn[signature][hline]...steal,hide,stealth,runaway,sell... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jarlaxle Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 kaplumbağa alıcaksan düşünücek bişey yok, bakımı en basit hayvan çünkü bakmaya gerek yok,sadece yem at hergün yeter.o debelensin dursun suda , tabi kolaylığı bir yana pek bir zevkide yok sesi soluğu çıkmaz öyle takılır , bendeki 15 senedir yaşıyo demirbaş oldu resmen ölmüyoda ,kimsede ilgilenmiyo zaten akvaryumuda ayakkabıları koyduğumuz ufak bi odada gözükmüyo bile ,o da mutlu bende.[signature][hline]My purpose is a very clever answer to a situation you couldn't understand. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batilc Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 emin ol o mutlu deildir hyavanatı salın barı hayatını yasasın siz ilgi gostermiyosanuz[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts Yeniden Baslasak , Patates mi yesek? Delirtmeyin Beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jarlaxle Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 hayvanı 15 senedir tanıyorum, inan bana mutluluk,yanlızlık,özgürlük,dert,tasa gibi değerleri düşünüp algılayacak beyin kapasitesine sahip değil.sizinkiler akvaryum camına "hayvanız , haklıyız " gibi pankartlar açabiliyorsa bilemem.bizimkisi old school tabiri caizse.[signature][hline]My purpose is a very clever answer to a situation you couldn't understand. [Bu mesaj Jarlaxle tarafından 22 Mayıs 2004 23:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batilc Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 hayvanların zekası oldukca yuksek (ytabi insana oranla dusuk de )... ve belli başlı şeyleri anlayabiliyolar... her hayvanatın ruh hali vardır, bi köpeğin mutsuz olup olmadıgı anlasılır, bi kuşun o anki davranışlarından ruh halini biraz olsun anlayabilirsin... abicim sal gitsin kaplumbağayı... ne sna eziyet ne ona..[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts Yeniden Baslasak , Patates mi yesek? Delirtmeyin Beni [Bu mesaj Batilc tarafından 22 Mayıs 2004 23:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Jarlaxle'i kınıyorum...[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Kaplumbağ ölürse acısına dayanamassın intaar edersin. Okadar zararsız bi hayvan öldü konuşamadı isteklerini belirtemedi falan diye düşünüon :}[signature][hline]KralArthur, 02 Nisan 2004 19:11 tarihinde demiş ki: Senin zayıflaman için 40 fırın ekmek yemen gerekir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 ben jarlaxe sadece kaplumbağa konusunda katılıyorum. Sonuçta hayvanların yaşama amacı ne (genel olarak) aç kalmamak ve üremek. Hele hele kaplumbağa ise bu bile fazla onun için. Dışarı salsan 2 sonra ölür zaten o yüzden haline şükrediyodur.[signature][hline]...steal,hide,stealth,runaway,sell... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 muhabbet kuşun 2 haftada öldü.Acaba sorun ondamıydı yani sen bir hayvan bakma sorumluluğunu üstlenebileceğine gerçekten inanıyonmu ne biliyim kuşun o kadar çabuk ölmesi ilginçte?[signature][hline]İki tarafta saldırıyorsa bu taaruzdur;biri saldırıyor öteki savunuyorsa bu kuşatmadır;ama biri saldırıyor öteki birşey yapamıyorsa,işte o zaman katliam olur A.K.A Xanros [Bu mesaj Lykastos tarafından 23 Mayıs 2004 00:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batilc Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 abi direk sokağa sal demiyorum zaten :) doğal ortamına... ya şimdi üreyemiyoda hayvanı ondn da mahrum bıraktın cık cııık...[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts Yeniden Baslasak , Patates mi yesek? Delirtmeyin Beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 kus hastalıklı ıse[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SwZ Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 SAKIN ALMAAAA bnim eski evim müstakildi bahçeye alıp bir tane koymuştum. yaaa bu kdar sçan(oops) bi haywanmı olur yaaa köpehben byük yapooo onları temizlemee razıysan al haaa eğer(bu kara kaplumbaası haa) eğer şu fanuslarda beslenenlerden alcaksan onları bilmoom walla[signature][hline]En Büyük Çaykur Rize Kız Duası Bismillahi Rahmani Rahim Allahım Elhamın Dürüsü İle Kızların Sürüsü İle Her Gün Birisi İle Gezmeyi Nasip Eyle Yarabbim AMİN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Divin Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Hehe abi kaplumbağa filan almayın bakamazsınız. Yemini at ne ala ile bakım olmuyo. Kaplumbağalar yavaş metabolizmaya sahip hayvanlar ve çooook uzun yaşıyorlar. O pet shoplarda satılan 5cm çapındaki kaplumbağalar (su kaplumbağası) 2-3 sene sonra tahmin bile edemediğiniz bir boyuta geliyorlar ve hala büyümeye devam ediyorlar... Kaplumbağalar evde beslenmek için pek elverişli değiller çok büyümeyen bi hayvan alın ne biliim tarantula filan hoş durur gerçekten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar