pulkas Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Fourier min güğümleri kalaylı AAAAAAAHHH kalaylı, Fourier min güğümleri kalaylı AAAAAAAAHHH kalaylı.Fistan giymiş serileri alaylı AAAAAAHHHH alaylı.Fourier min transformu zararlı AAAAHHHHHHH zararlı.Fourier min transformu zararlı AAAAHHHHHHH zararlı.Bant genişliği ayarlı AAAAAAman Ammmmannnn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vivendi_Color Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 yazık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 ahuahuuahuahuahuahauhauhau kaptan benim de ufak bi gauss ve hilbert problemim var. bi el atsan? fft'yi çektim grafiğim dalgalı... dalgalı amaaan ammmaaan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 fourierin belası verilmeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 öfff pazartesiye sınavım var, çalışmam lazım buna iyi hatırlattınız ya. gidiyim çalışıyim bari. ya da daha sonra... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Candır fourier En büyük derdimiz fourier olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 ahuahuaha yaw bi iki arkadaşa yolladım. bayağı eğlendik bu şarkıyla.. evek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 fourier ve güğüm'ü hiç bir şekilde bağdaştıramadım. fourier ve kulplu kap? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 ardeth!! sana ve kedilerine karşı hoş duygular beslemiyorum dostum.. bugün mr hand'de de açık ve seçik bi şekilde belirttiğim üzre... yakalarsam sylar gibin kafatasını açacağım kadim dostum! o beyinden 7adam faydalanır.. 7kişi bileşip ardeth kesmek kavramını ortaya atabilirim zaten bugün açılmış ve hemen üzerine kilitlenivermiş "Gelecek Vaat Eden Kişiler." başlığına Ardeth var işte lan! yazamamışım.. agresifim, uykusuzum ve ödevim+sınavım var! kork benden! not:mini kedileri sefimli diye yiyebilirim bi hamlede.. o genel bi durum. korkacak bişi yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 ama güğüm? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 gerçi sanırım fourier transform ile bir şekilde bir objenin full 3d şekil bilgisini verecek minimum bilgiyi elde etme tarzı çalışmalar yapıyorlar. sonuçta sampling theorem ile bir ses dosyasını temsil edecek minimum temel frekanslar vs olacağını biliyoruz onu üç boyutlu şekillere uygulamak enteresan olabilir dolayısıyla belki güğüm? yok lan olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 emin ol fourier'den bişileri evirip çevirip, denklemi öle böle yazıp güğüm grafiği çizdirecek arkadaşlar vardır.. mesela Yorihiko OHSAKl diye capon manyağının bi kitabı var elimde.. dün 2kafa böle adım adım adamın yaptıklarını izleyip öle kalakaldık.. yarabbim adam denklem üzerine denklem yazıyor, oradan onu, buradan bunu çekiyor. adeta şapkadan tavşan çıkartıyor.. toplumun ben falan dahil %70'ini öldürseler olur valla.. sırf oksijen tüketiyos adamın yanında.. bense yarın iki integral alır çıkarım.. o derece.. hmm :S? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 foruyer ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 bu ft enteresan şey aslında çalışmak lazım ya adam bulmuş zamanında vay anasını joseph fourier sen bunu buldun 1800lerde bugün dijital dünyanın (günlük hayattan savaş aletlerine kadar) temel yapı taşı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 fede said: foruyer ne lan adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 onu anladım da. ne yapmış bu adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 http://tr.wikipedia.org/wiki/Fourier_analizi Gaussda fftyi bulmuş o da bu analizin bilgisayarlarda bugün hızlı bir şekilde uygulanabilmesini sağlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 he mühendis temel bilimciler için bi abimizmiş. ben bulaşmiyim hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 fourier serileri, fourier transform gibi şeyler bulmuş, ki süper şeyler bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 benim için tereyağlı iskender kadar bile bişey ifade etmiyor ama :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 bilgisayarındaki bir çok program özellikle görüntü ve ses işleme ilgili olanlar bunu muhtemelen kullanıyor, sinyalle çalışan aletlerin muhtemelen hepsi kullanıyorun. hayatında vaz geçemeyeceğin aletlerin çoğu bir şekilde kullanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 abi adam sana bulaşıyor bi şekil.. gaussian falan diyorsun tam yapıcan fourier geliyor yandan "van minıt! van minıt!" falan diyor.. yok bu ders benim için bitmiştir! bi daaa çağırsan gelmem de diyemiyorum.. öle bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 bana yar olmayan seri-i fourierinin izetti ikramını fureyim yansın fourierlerin alayı integral alan spektralcilerin kalemini furiyeyim itere et güzelim impulsını göreyim seninle geçen gecelerin ecdadını furiyeyim ben fouriermiyim bir genlik için kalem eskiteyim fourierinde dönüşümününde alayını furiyeyim furiye!=fourier bir zamanlar bende deli gibi fourierirdim o bana dert ben ona mutluluk verdim yıllardır soruyoum bu soruyu kendime Allah'ım fourier i neden türettin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 tmm da ben yapmıyorum o aletleri. yapana parasını veriyorum. benim için değeri bu kadar. bi de şunu söylemek istiyorum. etrafım komple mühendis. bu adamlar 3 sene yattırlar, burslarını kaybettiler, kaldılar filan. son seneye bi geldik, adamlar başıma mühendis kesildi. hadi dışarı çıklaım diyorum yok proje yok bilmemne. yarım dönemde diploma alacak herifler resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 bütün mühendisler öyle zaten. enerjimizi son sınıfa saklıyoruz topluca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar