dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Böle bişi yoktur sanırım. Ama belki vardır. Şimdi nası anlatıcam onu da bilmiyorum bak. İndirdiğim pdf'lerin (diyelim ki bi tanesinin dosya adı 0210108.pdf) adlarını değiştirmeyi unutuyorum bazen. Bu pdf'leri sonradan bulmakta zorlanıyorum. MP3leri otomatik tagleyen sistemler gibi bunları başlıklarına göre (mesela bunun başlığı Parameter identification using the Hilbert transform) listeleyen ve keyword aradığımızda hemen bu pdf'leri gösteren bir program mevcut mudur? büyük ihtimalle mümkünatı yok bunun. ama yine de sorayım dedim. -_- lam başlığa bile yazıcak bişi bulamadım; Pdf Düzenleme Programı olan başlığı Otomatik Pdf Etiketleme Programı'na çevirdim.. pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Linux yapıyor öyle şeyler. İçindekilere göre, başlıklara göre arama yapabiliyor KDE. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Gelecek cevabi soyleyeyim; dasaaa said: gerekenk yonk evek :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 windows'ta da arayabilirsin pdf'ler icinde. adobe'un bir plug-in'i var, onu yuklemen lazim sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 windows search gibi mi arıyor yoksa everything gibi lönk diye sonuç verecek gibi -listeleyerek?- mi arıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 windows search gibi ariyor da, eger vista kullaniyorsan indexing daha basarilir. kaldi ki belirli bir klasor icinde ararsan cok da hiz sorunu olmaz. ama ne denli tam olarak aradigini bulur bilemiyorum, ona kefil olamam.. ama adobe'un resmi plug-in'i oldugu icin iyidir diye seyediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 çok teşekkür ediyorum. himmen bi bakıp kurayım o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 tam otomatik çamaşır makinesi değil ama yine de iyi http://www.debenu.com/benubird/overview.html ppt'lerde tam otomatik bi çamaşır makinesi ayrıca.. bayaa güzel olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar