stinger Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Spot etme olayında haklısın.Onda bir değişim yapabilirler.24 vs 1 olması biraz bahtsızlık :) . Raid e giderlerken arada kaynamışın resmen . Ama tersi durumda oluyor 24 kişi raid e giderken en arkada kalaca 3-5 kişi cullanıyor .Raid e gidemiyor hemen vs . BiTcH_oFBaT said: 1. si için zaten caydırıcı tarafı var.Pvp level kasan birisi seni bir kaç kez kestikten sonra 1 exp alır hale geliyor. Bunun dışında daha ne yapabilirler ki . Görev yapan saldırı yemesinmi ? Amacı sırf pvp yapmak olan biri o zaman nasıl eğlenecek, yada rogue classlar gibi invis özellikleri olan class lar nasıl eğlenecek bu oyundan? rogue classlarındaki insanlardan biri benim. level 30 mob beni spot ediyor abi. takım arkadaşım beni spot ediyor. 951 hidingim var ve gelen geçen beni hide edebiliyor. rogue oldumda ne oldu diye çok fazla söylendim umarım düzeltirler. bende soruyorum işte raide giden 24 kişinin yolda gördüğü ki raid bölgesindeki 1 kişiyi kesmesinin nedeni nedir işte. ben bunu anlamıyorum. buna laf edince ağlama pvp serverı oluyor. ama bu pvp filan değil işte. ben ganglenmeye filan karşı değilim. ama mobla konuşurken kesemesinler misal. takım arkadaşım beni spot etmesin. ben takım arkadaşım benden 100mt ötede combatta diye hide olamıyorum. o zaman ne anladım rogue classından ben. neden 951 hiding verdim ben diye soruyorum işte. combat hide filan lazım yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stinger Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Bu konuda anlaşamayacağız :) . Sen zaten 15-20 level yukarda olunca çeşitli buff lar alıyorsun .Comboların vs daha iyi vuruyor .Teke tekte normalde kesersin zaten(attan düşürme süresi vs olmasa) .Ama senin dediğin gibi extra bonusların olsa bu sefer 80 level yapan 50 level olanları farmlar resmen. Bu açıdan bence şuan ki durum iyi. BiTcH_oFBaT said: stinger said: 3. Level farkı olayıda insanı çok kısıtlıyor ve gerçekçilikten uzaklaştırıyor. Oyunun belki de en zevkli kısımlarından biri 3-5 kişi toplanıp kendinden 15-20 level yukarda adam kesmeye çalışmak. Başka hiçbir oyunda yapamazsın ki bence büyük ayrıcalık bu. Detaylı yazıyı bu başlaık altında yazmıştım zaten. daha öncede dediğim gibi tamam kessin ama full dps yapamasın diorm ben. daha çok evade şansım filan olsun. yada stun süreleri kısa olsun. o zaman yüksek levellı olmanın pek anlamı olmuyor. yani biz epic bossa dalıyoruz tek kişi olunca direk ölüyoruz. ama 5-6 kişi olunca kesiorz. bu mantığa yakın olsun işte demek istediğim bu. hoş demo epic kheshte boss kesebilio tek başına. 4398439 tane cc si ve 403940945094 dk süreeleri var maşallah ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stinger Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 pvp sistemini sizler gibi eleştirenlerin sayısı çok fazla değil.Pvp nin asıl ana eleştirilme konsu class lar arası dengesizlikten kaynaklanıyor. Bazı class lar çok dengesiz hem negatif açıdan hem pozitif açıdan. Grind konusu tamamen farklı bir olay. Pve yapamayanlar için değil o.Kolayca level atlatmak için. Sen 6 kişi grup olup normal pve de görev yapsan , kolay kolay kimse size dalmak istemez. Dalacakta en az sizin sayınızda olmalı k bu da oldukça zevkli pvp olur. Birbirini kesme olayı dediğim gibi white da kesenler aynı level 100 exp mi ne alıyor.Sonra bir daha kesersen yarısı, öyle öyle 4-5 kesişten sonra 1 exp oluyor. Hide olayında katılabilirim .Hayvanların yüksek levelları bile görmesi biraz garip.Onda ayarlama yapılmalı smyrnas said: @stinger tmm yazıdıgn şeylerde haklısın ama ozaman birde şunu dusunmek lazım neden bu forumda hadi bu forumu bırak aoc nin ufak çaplı diger forumların hiç biryerde pve content tartışılmıyor cunku oyunun en basta ki buyuk eksikliklerinden biriydi ama yok burda da hiç birimiz tartışmıyoruz pve content i cunku insanı sacmalık yapmaya surukleyen pvp sistemi var bu gercek yahu! oyunun herşeyi pvp xp olmuş bundan ibaret herkes en azından lvl40 a kadar en az pvp lvl 2 yada 3 olmaya bakıyor. guild ler grind gunleri duzunliyor neden ? gang e karısmadan low level ler lvl atlasaınlar die nerde kaldı oyun zevki! ben cok gordum conan valley olsun,whitessand olsun 4-5 kişi surekli birbirini kesiyor :D abi napıyorsunuz dedim , birbirimizi kesip pvp xp alıyoruz demişlerdi:D yani gelde gulme şimdi bunu cok kişi yapıyor zaten. sonra oyunda pvp hide ozelligi uzerine kurulmuş butun sınıflar hide olabiliyor tek fark rogue sınıfları hariç digerleri hareket edince staminadan yiyor yani bunu dusundukçe bile oyunun pvp sindeki saçmalık bariz goz onunde hadi onuda geçtim mob ların 40 metre oteden gordugu hide olmuş barbarı ben burnumun dibinden goremiyorum :D yani şu oyunda bir conanvalley domuzu kadar zeki olmadık valla:D komedi ya gecende minigame yapıyoruz oratalıkta kimse yok herkes hide:D 15 dakıkalık oyunda rahat 5-6 dakika kimse kimseye dalamadı ortada gorunen bişey olmayınca:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 @sym perception kullan. Hide olan herkesi spot edebilirsin. Ben alt charlarmda low levellarda full perception kasiyorum. Zatn stamina ve health regen 0. Gereksiz onlara bisey vermek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 level 13 mob level 36 900+ hiding li assasini 20-25 adımdan spot edio bumudur perception :D cok bozuk ve dengesiz assasin in hide olayı güneş ışığı / gölge olayı varda abi insan bi perception range bisi koyar adam ufukta silulet ken sizi hide de görüo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
apple Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 bu oyunu kurtaracak olay murderer olayının tum lvl larda olması ve murderer olan birinin oldurulunce uzerindeki itemlardan herhang birini drop etmesi dir. ilk bastada bole bir dusunce vardı sonra yapmadılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 scorch said: level 13 mob level 36 900+ hiding li assasini 20-25 adımdan spot edio bumudur perception :D cok bozuk ve dengesiz assasin in hide olayı güneş ışığı / gölge olayı varda abi insan bi perception range bisi koyar adam ufukta silulet ken sizi hide de görüo :D mob için demedim ben. player vs player perception olayından bahsettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 BiTcH_oFBaT said: scorch said: level 13 mob level 36 900+ hiding li assasini 20-25 adımdan spot edio bumudur perception :D cok bozuk ve dengesiz assasin in hide olayı güneş ışığı / gölge olayı varda abi insan bi perception range bisi koyar adam ufukta silulet ken sizi hide de görüo :D mob için demedim ben. player vs player perception olayından bahsettim. tamam benimde izah ettiğiim assasin in hide özelliği "bozuk" moblar imkansız yerlerden görüyr keza aynı şey playerler icinde geçerli perceptionsuz adam bile görüo alakasız yerlerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 benm bu hide olayında en basta taktıgım konu stamina dan yese bile butun sınıf ların hide olabilmesi:)hide olan tank lol:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kuþ Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 scorch said: level 13 mob level 36 900+ hiding li assasini 20-25 adımdan spot edio bumudur perception :D cok bozuk ve dengesiz assasin in hide olayı güneş ışığı / gölge olayı varda abi insan bi perception range bisi koyar adam ufukta silulet ken sizi hide de görüo :D diğer oyunlardan kalma mantık çerçevemizle saçma gibi geliyor ama gerçeğe göre aslında mantıklı. sonuçta saklanmak kolay bir iş değil öyle ha diyince görünmez olmuyorsun gerçekte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 senin mantığınla o zaman 100-200 hidingi olan biri 1-2 sn saklanabilir o zaman. full hidingi olan artık experttir. baya iyi saklanabilir bence. fullemenin ne anlamı olur ki o zaman :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 nesi mantıklı yav:D oyunda gorunmez olan tank var ayol:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 ben assassinim beni o kısımları ilgilendirmez xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 kuş said: scorch said: level 13 mob level 36 900+ hiding li assasini 20-25 adımdan spot edio bumudur perception :D cok bozuk ve dengesiz assasin in hide olayı güneş ışığı / gölge olayı varda abi insan bi perception range bisi koyar adam ufukta silulet ken sizi hide de görüo :D diğer oyunlardan kalma mantık çerçevemizle saçma gibi geliyor ama gerçeğe göre aslında mantıklı. sonuçta saklanmak kolay bir iş değil öyle ha diyince görünmez olmuyorsun gerçekte e madem öyle o zmn assasin a survivality versinler? hic karsılatınmı bilmiorum ama assasin olarak esit leveldeki herhangi bir classa göre hpsi az ve cloth giyiyor :D magic shieldleri de yok yani mage classı gibi yada heal abilityleri ;p bi hide var oda duvarın arkasındaki adam bile görüosa ztn ne anlamı kalıyo :D bende biliyorum gerçekcilik eklemişler saçmalamalarını gerek yok sölemene bak zaten ne önermişim fikir : insan bi perception range bisi koyar adam ufukta silulet ken sizi hide de görüo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 assassinin en sevdiğim yanlarından biri o işte. ölünce buff muff uğraşmıosn. stance'in dışında başka hiç bişey yok :p lotus overload mu ne var feat tree de. o magic shield gibi bişey zaten :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 scorch said: e madem öyle o zmn assasin a survivality versinler? hic karsılatınmı bilmiorum ama assasin olarak esit leveldeki herhangi bir classa göre hpsi az ve cloth giyiyor :D magic shieldleri de yok yani mage classı gibi yada heal abilityleri ;p Assassin oynadığına emin misin sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
superwiz Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 abi assasin diyorsun,bence herifler dengeyi süper oturtturmuşlar,dengine getirdiğin zaman,kesemiyeceği class yok,hele de pvp buildiyle gidilirse,çok can yakıyor,ama diyorsinizki cloth giyiyor,plate giyse egonuz tatmin olacakmı yani.D,bence normal cloth giymesi,çünkü anlık potansiyeli en fazla class assasin bide varmı böyle bir görüntü ya:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 1.05'te güclenicek assasin changelog'u okudum cok fazla yenilik yok ama 1 tane olumsuz change yok hem rogue tree'sine hemde assasin'e iyileştirme geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 ne zaman geliyor bu patch? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 yalnız assassin de heal filan yok diye bişeyler okudum şaşırdım şuan. 4 tane filan kendini heal eden özelliği var. 2 tanesi direk pot gibi 10 veya 20 sn heal edio. bi tanesi vurduğunun %30 u heal edior. bir tanesi ki inanılmaz bi özellik, kaç mob varsa belli bir çevreyi mob başına saniyede 100hp heal ediyor. aslında tam emin değilim ama 200hp de olabilir o. ve bu 20sn filan sürüo sanırsam onuda tam hatırlamıorm. ayrıca stamina regen çakıo bu arada. raidde kaç kişiyi kurtardım. daha bugün heallersın epic mob a daldık ve 4-5 mob biz 3 kişiyi kesemedi bu buff sayesinde. tabi özellik bitince öldük ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
superwiz Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 abi haklısında işte cloth olayı işi berbat ediyor,dayanıklılık 5 birim üzerinden medium armorda 3 se bu zıkkım cloth da 1 bile değil yav,sanki don gömlek,mob değilde playerler kapışıosun:D ama verdiği dmg e birşey demiyorum tabi:p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 assasine aslında fullplate mail giydirmek lazım.ölmesin sürekli öldürsün.superman, hiro nakamura olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 yalnız ben şuna gülüorm, öyle bir epic zırfım var ki deri gibi böyle şekil filan ama heryerimi kapatıyor kolum dışında. guardlar ve conqla heavy ve full plate giyio ama vücutlarının %65 i filan açık ama daha iyi bonus alıor :p hile var dsadsa ama bence en güzel epicler assassinlerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 odiflame said: assasine aslında fullplate mail giydirmek lazım.ölmesin sürekli öldürsün.superman, hiro nakamura olsun. (tu) bunu istiyoruz ;p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 BiTcH_oFBaT said: yalnız ben şuna gülüorm, öyle bir epic zırfım var ki deri gibi böyle şekil filan ama heryerimi kapatıyor kolum dışında. guardlar ve conqla heavy ve full plate giyio ama vücutlarının %65 i filan açık ama daha iyi bonus alıor :p hile var dsadsa ama bence en güzel epicler assassinlerde evette abi adamın full plate'i gövdesini kapatiyor. zaten konan dünyasında kimse kan kaybından ölmiyecek kadar epik olduğundan sorun değil. koldaki bacaktaki kesikler hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar