blazkowicz Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 ya banlayın şunu abi. günceli bozdu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 ordudaki sistem piramit olmuyor canim emir komuta zinciridir o sorumluluk zinciridir, ticari zincir degildir en tepedeki adam genelkurmay baskani butun ordunun ustundeki tek yetkilidir yetkisini kuvvet komutanalriyla paylasir 3 kuvvete briden bakmam zor, kara kuvvetlerine sen bak denzi kuvvetlerine sen bak havaya sen bak seklinde kara kuvvetleri komutanida genelkurmaydan aldigi bu gucu ordu komutanlarina paylastirir, bu yetki paylasimi en dandik askeri birlikteki mutfak sorumlusuna kadar yayilir herhangi bir sirkettede vardir buna hiyerarsi denir isbolumu ile yonetici sorumlu oldugu konulari altlari ile paylasir, onlarda kendileri sorumlu secer yukardan asagi bir paylasim vardir saadet zincirinde ise paylasim asagidan yukaridir, $$$ formatinda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 eh yeterince şoparlık gördük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 oh be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 pf öğle arasına çıktım tüm eğlenceyi kaçırmışım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akbar Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 :) anlayana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 DÖNDÜ DÖNDÜ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 AHAHAHA nasıl bir butthurttür bu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akbar Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 ahahahahah bunun benzeri türk usulu mortal combatta var, adı grand master, ve hala aktif adam :D :):):):):):):):):):):):):):):) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 >:D<>:D<>:D<>:D<>:D<>:D<>:D<>:D<>:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 bazı insanlar.. gerçekten kıt zekalı olabiliyorlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akbar Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 bencede :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 bak hâlâ.. ya arakdaşım sevemdik seni ne kadar yüzsüzmüşsün ya ihlar armutlu evleri telefon hizmetlerinden daha pis çıktın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akbar Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 pardon sadece bencede demiştim yanlış bişey mi dedim ya . anlamadımki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Niye banladınız kızcağazı ben su molekülünü ütüleyen bio disk alacaktım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mightee Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 face varmı çhatleşelim senle bana anlat sistemi ordan ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akbar Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 bu arada ben çok sevdim ama sizleri :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 endoplazmik tarak alacğaım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akbar Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 yok arkadaşlar kapattım o konuyu ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 akbar said: pardon sadece bencede demiştim yanlış bişey mi dedim ya . anlamadımki :) de ayrı ki de ayrı sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 endoplazmik tarak kalmamış golgi cisimciği verelim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akbar Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Nosfe said: endoplazmik tarak kalmamış golgi cisimciği verelim? espiriler süper muhteşem :) hadi gülelim : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar