Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[CS] Üyelik, org. cd-key vs. istemeyen cs server varmı?

Fistan

Öne çıkan mesajlar

OSN'nin CS serverları bölümündeki serverlara bir göz atabilirsin. Birkaç tane klan serverı var orada, belki orijinal cdkey gerektirmeyebilir ancak çok fazla umutlanma.[signature][hline]Silphatos Iceheart
Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage
(a.k.a ; Grynn , Botanika)

Sosyal ağlarda paylaş

burası türkiye burda lagsız sevrer yok diye düşünen arkadaşlar eski cs sunucularını biraz gözden geçirsinler lütfen bundan 1.5 2 yıl öncesine kadar ultratv anet gibi şirketlerin sevrr ları vardı ve netbul yeni türemişti (admin kontrolünde) işte o zamanlar oynamadığın ne açık öğlen saatinde 128 kps cablosu olan adam 60 pingin üstüne çıkmazdı.tabi bu son 10 aydır felan netbulda problemlerimiz oldu fazla ilgilenemiyoruz sevrer bitti derecesine geldi.ama biraz daha sabredin Ozdaclom inc. csadmin ve kolayoyun çok büyük bir proje gerçekleştirecek. 6 yani cs server ı + 1 ultima server ı
Sosyal ağlarda paylaş

steam kurdum.
cs felan başlatıyım dedim...

eski account hatırlamıyordum yeni account aldım,
bu sefer de "cd-keyiniz daha önce alınmış bla bla" dedi.
ya ben accountu hatırlamıyorum nerden bulucam?
herşeyi denedim çıkmadı, silindi sandım yeni account aldım o da çalışmıyor.. uyuz oldum..[signature][hline]Vote Mr. Bilbo For President
Sosyal ağlarda paylaş

peki adsl nin upload problemi ni herhangi bir oyunda çözümü varmı.benim görüşüm adsl yi test etmiş birisi olarak hangi ayarı yapaarsam yapayım verimli olmuyo 512 ile oynadığımda eveet uygun ping i alıyorum ama 128 yada 256 ile rate ayarları o kadar iyi olmuyo.dediğin gibi cablo tabanlı diyorsun adsl tabanlı diye bişeymi var yada cablo tabanlı die bişeymi var.cablonun yurdışı ve içi ping süreli iyi oyüzden de oyun oynarken rahat oluyor.bunu ne ben ne de oyun yazanlar tahmin edebilirdi.düşünsene adamlar oyun yazıyo online game özelliği eliyor ve diyorlarki türiyede adsl diye bişey varmış onun ping zamanları iyi değil biz ona göre ayarlıyalım oyunu.ameria ve benzeri ülkelerde tektek telefon hatları ( dial-up ) kapatıyolar faks modem fiyatları cablo medemlerden daha yüksekieken ( dialup ın faydalı değil zararlı olduğunu düşünerek ) türkiye gibi bir ülkede yurt dışı çıkışının bile nerdeyse olmadı bir yerde adsl gibi bir hizmetin verimli olmasını nasıl bekliyorsun telefon hattından upload ı olan bir hizmet = dialup
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...