ZUHAAAA Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Beyler server ilk açıldığı zaman turkçe karakter olmuyor onu nasıl halledebilirim....?
Larethian Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Arama Yap .[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... Arqas Shard Owner Larethian [Bu mesaj Larethian tarafından 23 Mayıs 2004 15:25 tarihinde değiştirilmiştir]
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 windows nt yane 2000/nt/xp/2003 server işletim sistemleri kullanmalısın
Karakans Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Linuxda sorun cıkıoyor sanırım.[signature][hline]Mail : mailto:[email protected] Msn : mailto:[email protected] Icq : 177779570
madsoul Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 said: Larethian, 23 Mayıs 2004 15:25 tarihinde demiş ki: Arama Yap . Once arama yap diip sonra olayı açıklarsan daha iyi olmazmı ? araa yap die bi mesajmı var post mu kasıosun ?[signature][hline]Mail: [email protected] Msn: [email protected] Icq: 146399049 Icq: 9093131
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Heh Karakans linux başlı başına sorun :-)
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 said: madsoul, 23 Mayıs 2004 18:29 tarihinde demiş ki: post mu kasıosun ? 'Bilincli forum kullanici olmak' ne zamandir 'post kasmak' olarak aniliyor? Daha once 817 tane konu acilan seylerin 818. defa sorulmasi bilincli kullanicilari rahatsiz ediyor genelde, seni etmiyorsa yazik.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | SURPRIZ! Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111
Brook Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Sende insanlara laf sokmaya çalışacağına sorunun cevabını versene,yardımcı olsana Madsoul.Bence sen post kasıyosun. Sorunun cevabı..[signature][hline]If she comes back its never finished, if she doesnt, it has never happened.. Msn<--------->ICQ Antimodes52, 19 Aralık 2003 22:22 tarihinde demiş ki: Ölümümü her zaman bir geçiş olarak görmüştüm. Şimdi bakıyorum da, bu geçişte veda etme şansım olmayacak sanırım... Tanrım! Sevdiklerime bunu belirtemeden, sevmediklerimin hakkını helal edemeden, ayrılmaya hazır hissetmeden alma beni!
Taina Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 su arama yap olayından artık vazgecseniz ne olur arama yap diene kadar cvb ı da yazabilirsiniz.bence adamları bozmak icin vs.. [bende dahil] her sey soyluoruz o yuzden bence bu modanın zamanı gecti[signature][hline]Ulaşmayı Düsündüğü Limanlar Tükenmedikçe;Gemi Zamana Meydan Okur. ¦ AddToTuİCq ¦[/b] Sheak Soyrel's ¦ SenTOMail ¦ ¦¦¦¦¦¦ManyakLarın Manyagı¦¦¦¦¦¦¦
Wrapper Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 said: ZUHAAAA, 23 Mayıs 2004 15:08 tarihinde demiş ki: Beyler server ilk açıldığı zaman turkçe karakter olmuyor onu nasıl halledebilirim....? Sen ilk once staff alırken adam gibi konus.[signature][hline]Benim Benden Başka Dostum YoK........... CeNdEre 06 Genclik
RRa Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 said: Emaleth, 10 Mayıs 2004 11:44 tarihinde demiş ki: ofişıl yönetim ricası: BİRİNCİ RİCA (eski üyelerden): arama konusunda uyarı yaparken rica ederiz alabildiğine tatlı dil kullanınız. şekil 1 a'da kötü örneği, 1b'de iyi örneği inceleyebilirsiniz. şekil 1a: - yeni üye: selam arkadaşlar, ben size all your base are belong to us diye bir şeyin linkini vermeye geldim. çok komik di mi, hahaha, hohoho... - eski üye: biz onu sittin sene önce gördük salak kafa! o kadar aptalsın ki arama bile yapmamışsın... dümbük, hıyarto, denyo, süttüümün yeni üyesi... çekil forumumdan ben konuşucam. - yeni üye: *afallar* şekil 1b: - yeni üye: selam arkadaşlar, ben size all your base are belong to us diye bir şeyin linkini vermeye geldim. çok komik di mi, muhahahah... - eski üye: ah be arkadaşım, biz onu daha önce burda tartışmıştık bile. istersen oradaki yorumlara bi bak. --------------- İKİNCİ RİCAM (yeni üyelerden): arama yapmadan konu açtığınızda gelen uyarılara karşı pişkin, terbiyesiz ve kaygısız cevaplar vermek yerine, iyi niyetli olunuz. şekil 2a'da kötü örneği, 2b'de iyi örneği inceleyebilirsiniz. şekil 2a: - yeni üye: arkadaşlar bakın ben internette bir tane hobbit ismi bulma sitesi keşfettim. benimki dildo shaggings çıkmış, ya sizinki nedir? - eski üye: iyi de arkadaşım, bak burda biz hepimiz isimlerimizi öğrenmiştik bile, istersen oradan devam et hı? bir de bundan sonra arama yapmayı unutma e mi, daha iyi olur... - yeni üye: başlatmayın aramanızdan ulan. madalyamız yok diye bik bik bik kafa ütülüyorsunuz. alın sitenizi kıçınıza sokun! - eski üye: *bıkar* şekil 2b: - yeni üye: arkadaşlar bakın ben internette bir tane hobbit ismi verme sitesi keşfettim. benimki dildo shaggings çıkmış, ya sizinki nedir? - eski üye: iyi de arkadaşım, bak burda biz hepimiz isimlerimizi öğrenmiştik bile, istersen oradan devam et hı? bir de bundan sonra arama yapmayı unutma istersen, daha iyi olur... - yeni üye: aaa öyle mi? teşekkürler. bundan sonra ben de arama fasilitesinden faydalanıp böyle durumlara mahal vermiim bari... - eski üye: di mi ya? ---------- paticik yönetimi siz paticikleri saygıyla selamlar... [signature][hline]Ra Ownz www.unlive.net Herkes kendi kaderinin efendisidir Vote Unlive Bize katıl kendi tercihlerinin hükümdarı ol. [email protected]
Kerhuzad Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 ra şu yazıları yapıştırmaktan bıkmadınmı ya ben artık görmekten bıktım yeter
RRa Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Görmeyenler varki arama butonu kavgaları devam ediyor.Ben paticik yetkililerinin bu kavgalar hakkındaki kural hatırlatmaları ve fikirlerini yayınlamaktan bıkmam.[signature][hline]Ra Ownz www.unlive.net Herkes kendi kaderinin efendisidir Vote Unlive Bize katıl kendi tercihlerinin hükümdarı ol. [email protected]
Öne çıkan mesajlar