Jadelith Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 eet bilen var mi arkadaslar? oyunu kutulu almak istemiyorum, direk satin alip cd key i kullanicam. clienti indirdim zaten, sadece cd key i alip account yaratip upgrade edicem. direct2drive den yapmistim bunu ama onlar sadece US satiyo. .. help plx
Quo-Vadis? Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 www.offgamers.com once uye olman gerek , tavsiyem olman
Quo-Vadis? Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 http://www.offgamers.com/world-of-warcraft/wow-eu/wow-cd-key-c-16-2522-1689.ogm hatta full link sana , once uye ol,ilk uye olurken ilk siparışini verince telefon acacaklar confirme alacaklar, 2 nci siparişlerde artık direk veriyorsun siparişi
scorch Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 www.blizzard.co.uk kullansana direk offical :) yada git www.wow-europe.com dan guest account açtırt o account management e girip upgrade wow classic yap bitsin gitsin.
Darqainu Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 3 yildir falan wowla alakali herseyi gamersloot tan aldim hep de 15dakkaya falan keyimi attilar
Barathrum Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Offgamerstan alıyoruz tayfacak.Çok memnunuz.Tek kötü yanı güvenlik için bazen telden arıyolar.Çinlilerle ingilizce konuşmak sux :D
Darqainu Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 gamersloot ilk alisverisinde ariyor bir daha aramiyor , bir kere de bu sene aradilar sen turkiyedeydin ne isin var amerikada diye.arkadaslarima falan da benim accounttan aliyoruz cinlilerle ingilizce cebellesmesinler diye :)
Dralnu Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 gittigidiyor üzerinden aldım ben, rahattı baya
Jadelith Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 trial acc aldım. yannız auction koyamıyomuşsun trialda. o yüzden upgrade etmeye çalıştım. ettim de, fakat 3 gün sürüyomuş parasını ödedikten sonra upgrade etmek, gm bey öle dedi, ama yuh yani.
CrayTotem Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Az önce gamersloot dan aldım key. 2. dakikada aradılar telefondan. 4. dakikadada keyim geldi. şükella.
Privhunter Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 ben 2 adet wotlk cd key aldım offgamers dan ilki yarım saat içinde geldi. İkincisindede siparişi verdim daha mail e girmeden adamlar yollamıştı (:
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 gamer-market.com canlı destek hatları çok güzel. ve türkler tabii ki
vimpir Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 http://www.allcdkey.com/ Cok alis/veris yaptim fiyatlarida gayet uygun.
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 anlaşılan o ki herkes kullandığı sitelerden bayağı memnun, mesela ben de offgamerscıyım ve baya memnunum...kura çek bence önerilenler arasından:)
Öne çıkan mesajlar