Jadelith Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 eet bilen var mi arkadaslar? oyunu kutulu almak istemiyorum, direk satin alip cd key i kullanicam. clienti indirdim zaten, sadece cd key i alip account yaratip upgrade edicem. direct2drive den yapmistim bunu ama onlar sadece US satiyo. .. help plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis? Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 www.offgamers.com once uye olman gerek , tavsiyem olman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis? Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 http://www.offgamers.com/world-of-warcraft/wow-eu/wow-cd-key-c-16-2522-1689.ogm hatta full link sana , once uye ol,ilk uye olurken ilk siparışini verince telefon acacaklar confirme alacaklar, 2 nci siparişlerde artık direk veriyorsun siparişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 www.blizzard.co.uk kullansana direk offical :) yada git www.wow-europe.com dan guest account açtırt o account management e girip upgrade wow classic yap bitsin gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 g2play de var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 3 yildir falan wowla alakali herseyi gamersloot tan aldim hep de 15dakkaya falan keyimi attilar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Evet orası güvenilir diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Offgamerstan alıyoruz tayfacak.Çok memnunuz.Tek kötü yanı güvenlik için bazen telden arıyolar.Çinlilerle ingilizce konuşmak sux :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 gamersloot ilk alisverisinde ariyor bir daha aramiyor , bir kere de bu sene aradilar sen turkiyedeydin ne isin var amerikada diye.arkadaslarima falan da benim accounttan aliyoruz cinlilerle ingilizce cebellesmesinler diye :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 gittigidiyor üzerinden aldım ben, rahattı baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 trial acc aldım. yannız auction koyamıyomuşsun trialda. o yüzden upgrade etmeye çalıştım. ettim de, fakat 3 gün sürüyomuş parasını ödedikten sonra upgrade etmek, gm bey öle dedi, ama yuh yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Az önce gamersloot dan aldım key. 2. dakikada aradılar telefondan. 4. dakikadada keyim geldi. şükella. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 ben 2 adet wotlk cd key aldım offgamers dan ilki yarım saat içinde geldi. İkincisindede siparişi verdim daha mail e girmeden adamlar yollamıştı (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 gamer-market.com canlı destek hatları çok güzel. ve türkler tabii ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 http://www.allcdkey.com/ Cok alis/veris yaptim fiyatlarida gayet uygun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nacrem Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 gamersloot derim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 anlaşılan o ki herkes kullandığı sitelerden bayağı memnun, mesela ben de offgamerscıyım ve baya memnunum...kura çek bence önerilenler arasından:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar