NeoCrime Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 daha önce uzun bir süre AO oynamış bir kişi olarak gün itibariyle SWG siparişimi verdim. okunabilecek bir çok kaynağı okudum inceledim bir çoğunu anladım bir çoğunuda anlamadım (doğal olarak). karakter olarak droid engineer rifleman gibi ilginç birleşimler düşünüyorum tabii ki açabildiğim anda force sencetive char'da açıp onunla oynuyacağım. basit bir hesapla salı günü oyuna başlamış olurum. asıl sorum interface AO'ya benziyor mu? nasıl haraket edilir kamera açıları nasıl değiştirilir? araçlar nasıl kullanılır use tipi bir komut var mı nasıl? bunların hiç birini yazma gereği duymamış kimse oyuna girip bu ne bu ne diye klavye'deki her tuşa basmak biraz izbece geldi bana ayrıca düşündüğüm class nasıl sadece savaşçı ya da merchant mı gitmeli yoksa? tatooine'de başlamayı düşünüyorum. faction olarakta hutt yoksa abes mi olur? işte guide'lar da olamayan bilgileri arıyorum SW'de yaşamla ilgili... ps: tabii ki ilerde macro'larla ilgili sorularım olucak ama önce bir başlayalım sağa sola koşalım sonra :))[signature][hline]Bret "Neurochrome" Clyburn Resonance Blast rule!...idi!.. SL çıktı mertlik bozuldu. Heyok Hey "It's a good day to die" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Tutorial ve helper droid'in var. Merak etme, kolay alisirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 y aonnlarda zirt pirt cikiyo (:[signature][hline]I Love Lıv Tyler (Aşkım Liv için) BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Biraz geç olmuş ama hoşgeldin =p[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 neden geç olmuş? ben de başlamayı düşünüyorum da... bi de hazır yeni başlayan birisi topic açmışken ben de bir iki soru sorayım... bissürü kişiyle bu SWG işini konultum, bazıları acaip sarar süper oyundur, harikadır tüm oyunları alt üst eder diyor, diğerleri ise oyun çok boş, anında bayar diyor. siz ne düşünüyosunuz? uzun süre oynamayı olanlıyorum, SWG almaya değer mi? pvp sistemi falan nasıl?[signature][hline]The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who in the name of charity and goodwill shepherds the weak through the valley of darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger, those who attempt to poison, and destroy my brothers! And you will know My name is the Lord, when I lay my vengeance upon thee. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Çok kasan , über olcam diyen bir tip isen oyun çok çabuk bayyıyor doğrudur,bunun dışında pvp yapmayı sevmeyen bir insansan yine bayıyor zira oyundaki en güçlü yaratıkları en iyi silah ve zırhla sololayabiliyorsun. Öbür türlü zevk alarak oynarsanız çokda hoş bir oyun bence, hele space expansion geldiğinde çok daha ayrı bir hava gelcek oyuna.[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 zaten space expansion gelsin artık havadan karaya inmem ben heralde rogue squadron gibi oynarız bu oyunu ama cidden güzel yapabilirlerse onu bu oyun tamamen alan değiştirir ve harbiden yıldız savaşları olur ve süper olur başka bişi demiyorum sabırsızlıkal bekliyorum space expansionu ama daha çok var yanılmıyorsam çıkmasına şimdilik karadaki rebel imperial atışmalarıyla yetinecek insanlar ama dediğim gibi expansion herşeyi değiştirir onun dşında oyun zevklidir skilleri bitirmek biraz zorluyor adamı ben mesela zorlandım ama 1-2 gunde bitirenler de var nasıl yapıyorlar bilmiyorum... al oyna takıl ha bir de bilgisayarın iyi olmalı onu da söylemeden geçmeyelim[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater Rigel from Infinity Patroclus from Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 interface cok cok rahat, AOdan sonra hemen alisirsin. macro, faction vesaire kafana takma baslamadan. oynamaya baslayinca akarsin ortamlara farketmeden. bi kafanda oynatmak istedigin karaktere karar ver. pvp mi istiyosun, trader mi istiyosun, pve mi istiyosun (ki tavsiye etmem darksun'inda dedigi gibi pek uzun omurlu olmaz), biraz ondan biraz bundan mi istiosun :), ona gore yonlendirsin arkadaslar seni.[signature][hline]says the rhino... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 beni bu oyuna asıl çeken sadeve savaştan ibaret olmaması. mimarlar dansçılar image designer'lar falan görünce bi hoş oldum :) yani tek aradığım yaratık gebertmek değil. lineage'i de o yüzden bıraktım. sırf yaratık kesmek amaç. bi de bişi sormak istiyorum, diğer mmorpg'lerde büyük savaşlar olarak kale savaşları, castle siege falan var. burda onların yerine neler var? bi de bi soru daha: playerlar şehir kurabiliyor mu?[signature][hline]The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who in the name of charity and goodwill shepherds the weak through the valley of darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger, those who attempt to poison, and destroy my brothers! And you will know My name is the Lord, when I lay my vengeance upon thee. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Player cityler,player baseler(hatta base complexler) kurabiliyorsun.Mayın tarlası,turret vs de dahil tabi :).Ayrıca bunları patlatabiliyorsun.(base patlatma olayı ateş ederek değil tabi,bazı özel şeyler yapman gerekiyor)[signature][hline]Eaglef Ifock of Eclipse R.I.P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoCrime Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 ahaha cliver :)) uber trader :) bu arada kimse düşündüğüm class'la ilgili yorum yapmayacak mı? nasıl? olur mu olmaz mı? birde kaç droid kullanabilirim?[signature][hline]Bret "Neurochrome" Clyburn Resonance Blast rule!...idi!.. SL çıktı mertlik bozuldu. Heyok Hey "It's a good day to die" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoCrime Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 ben pvp yapmadan duramam bu bir gerçek ama silma power play yaparsam bu oyunun benim için ömrü en fazla 6 ay olur yani rp'de yapabileceğim ve daha çok mass pvp yapabileceğim bir char düşünüyorum droid engineer olayı teknik olarak bu yüzden oluştu. ne zaman full pvp kassam beş parasız kaldım hem işime yarar droid hem para getirir diye düşündüm ne kadar sağlıklı bilmiyorum...[signature][hline]Bret "Neurochrome" Clyburn Resonance Blast rule!...idi!.. SL çıktı mertlik bozuldu. Heyok Hey "It's a good day to die" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 olmaz diye bisey yok su aralar droid kullanimi nasil bilemiyorum, yeni eklemelerden sonra DE'e ama ac kalacagini zannetmiyorum rifleman zaten su durumda pvp icin birebir diye biliyorum, nerf gelmedikce oyuzden rifleman DE buyuk ihtimalle kendini gecindirebilecek bi kombinasyon gibime geldi beniiim[signature][hline]says the rhino... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoCrime Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 açıkçası character builder v0.9'un dediğine göre (gene başladık alıntılara) master rifleman master droid engineer olduktan sonra bana 66 skill kalıyormuş (ne demekse(sonuçta tahmin edebiliyorum :))) hadi 0 0 0 4 te scout verdik diyelim kaldı 37 (verelim mi?) bu 37 ya da 66'yı ne yapıyım? birde petler pvp'de bir işe yarıyor mu? AO'da petlerin adam gibi pvp'ye girmesi ben başladıktan 1 sene sonra olmuştu hoş sevmem genelde pet'tir droid'dir pvp'de ama son zamanlarda çok canımı yaktılar ondan merak ettim birde star wars evrenini bire bir verip vermediğini bilmiyorum oyunun ama hiç değilse fazladan fire power diye düşünüyorum (düşünmeyim mi?) işte char yaratımıyla ilgili bu tip sorunlarım var oyunun skill sistemini anlamam çok zor olmaz tahminimce ama ne tür bir class yapmalı asıl düşüncem o UP'da aç bilaç mage, AO'da çulsuz NT oynadıktan sonra bu derbeder hayata bir son verme gereği duyuyorum ama bu yüzden de sadece merchant olamam macerayı severim.... :rock:[signature][hline]Bret "Neurochrome" Clyburn Resonance Blast rule!...idi!.. SL çıktı mertlik bozuldu. Heyok Hey "It's a good day to die" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoCrime Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 birde en çok merak ettiğim şey (hoş yakında öğrenicem ama olsun) mesela tip koştu geldi dibime tekme tokat dalıyor allah ne verdiyse pistol'lar o kadar kısa menzilde işe yarıyormu yoksa ille tekme, tokat, sille, kafa, taş (türküm biliyorsunuz di mi?), pıçak, zopa v.b. gibi melee bir olaya mı geçmek gerekiyor?[signature][hline]Bret "Neurochrome" Clyburn Resonance Blast rule!...idi!.. SL çıktı mertlik bozuldu. Heyok Hey "It's a good day to die" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoCrime Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 soruları aynı entry ile sormayı bir öğrensem ah beae!... birde en önemlisi hangi server'da oynamalı ki acep?[signature][hline]Bret "Neurochrome" Clyburn Resonance Blast rule!...idi!.. SL çıktı mertlik bozuldu. Heyok Hey "It's a good day to die" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 hehe bikere medic alacaksin novice, 15 skill point ordan sonracima scout'u bosver. artik vehicle oldugu icin terrain neg.'e pek ihtiyac yok. 0004 demissin bide, survival napacan ki :) kamp kurmaya mi ozendin :) harvest yapacam diyosan novice yeter kanimca droid engineer'in prerequisite ne hatirlamiyorum ama engineering galiba. onun yaninda surveying alirsin eger istemiyosa zaten. kalaninida kafana gore yaparsin, daha zamanin var karar vermeye :) destur daha baslamadin bile oynamaya suanda droid engineer petleri hakkinda ben bilgi veremem sana pek, ama dedigim gibi eklemelerden sonra baya guclenmis olmasi lazim. isine yarar buyuk ihtimalle. hem para kazanir hem pvpde yardim alirsin. bilen solesin bi[signature][hline]says the rhino... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 said: NeoCrime, 23 Mayıs 2004 22:00 tarihinde demiş ki: birde en çok merak ettiğim şey (hoş yakında öğrenicem ama olsun) mesela tip koştu geldi dibime tekme tokat dalıyor allah ne verdiyse pistol'lar o kadar kısa menzilde işe yarıyormu yoksa ille tekme, tokat, sille, kafa, taş (türküm biliyorsunuz di mi?), pıçak, zopa v.b. gibi melee bir olaya mı geçmek gerekiyor? pistol kisa menzilde ise yarar zaten. rifleman iken yakin menzilde cok fazla miss alirsin, accuracy duser. (oyuna basladiginda target'in yaninda -50 - +50 arasi bi numara goruceksin. bu -lerde penalty, +larda bonus. misal pistolde yakindayken bonus alirsin, rifleda uzakdayken) sen simdi rifleman olacagin icin pek yakina gelmesine izin vermeden bitirmeye calis. pvede petlerin olacak zaten, onlar korur yanliz pvpde melee yakinina geldimi hele rifleman oldugun icin buyuk ihtimal yatarsin :) melee defansin baya dusuk olacak cunku.[signature][hline]says the rhino... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoCrime Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 anladığım kadarıyla planladığım char hiçte mantıksız değil iyi bu. scout'la ilgili'de (biraz AO diliyle olucak kusura bakmayın) mesela health için first-aid treatment kit gibi aktiviteler, nano (mana) pool içinse gene first-aid ama nano için ve nano-kit'ler vardı. anladığım kadarıyla rifleman mind pool kullanıyor ve mind pool regenerate olmuyor o tip kit, food v.b var mı yok mu bilmediğimden ve guide'larda camping'le doldurulabildiği yazdığından scout mantıklı gelmişti hunt'ta solo'da işime yarar diye eğer tersi bir durum bahsi mevzu ise hiç'te öyle camp'la filan işim olmaz :) birde medic aklıma gelmiştide surgery droid filan vardı bir yerlerde gördüm o yüzden sallamıştım valla işte tam bilmiyorum bu konuda başladam kendime bir yol çizersem daha mantıklı olur daha az sürede daha sağlıklı bir oyun oynarım diye düşündüm. (sonuçta yakında işe filan başlıyıcağım öyle her şeyi deneyerek bulmak için zamanım yok)[signature][hline]Bret "Neurochrome" Clyburn Resonance Blast rule!...idi!.. SL çıktı mertlik bozuldu. Heyok Hey "It's a good day to die" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 yok regenerate kendi kendine oluyor zaten, camping sadece hizlandirir biraz. mind heal edilemeyen tek pool (stimpack yardimiyla yani (buda AOdaki treatment ve firstaid packler oluyo), sadece combat medicler heal edebiliyor mind). sen biraz deneyim aldiktan sonra mind buff ve muon gold (buda bi tur mind buff) tuketmeye baslarsin. onun disinda savas sirasinda mind'ini healleyemessin. surgery droid'e ihtiyacin yok. onlar sadece medical centerda degilken wound treatment ve buff yapmak icin, onlarida herhangi bi doktor yapacak sana zaten. stimpack'i herhangi bi zaman kullanabilirsin. bu arada her stimpack health ve action healler ve mind goturur. yanliz HAM bardan (health action mind) herhangi biri sifirlandigi zaman yatarsin... sadece health degil yani. bide server sormussun hangisine gireyim diye. buda senin secimin, eger cok turklu bi serverda oyniyim ne mutlu turkum diyene diosan, eclipse yada kettemoor... dicektim ama kettemoordan kac kisi hala oynuyo bilemiyorum. eclipsede oynayan turk bolca var. briadada kucuk bi turk toplulugu var sanirsam. ama dersen ki beni turk murk baglamaz ben oyunuma bakarim, saat farki acisindan avrupa serverlarini oneririm.[signature][hline]says the rhino... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoCrime Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 tek cümle ile açıklıyım "benim için oyun kalitesi önemlidir!.." :rock: sonuçta her yerde gıcık tip olur benim derdim minimum düzeyde karşılaşmak[signature][hline]Bret "Neurochrome" Clyburn Resonance Blast rule!...idi!.. SL çıktı mertlik bozuldu. Heyok Hey "It's a good day to die" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 hehe minimumunu bilemiyecem istatistigini tutmadim :) ama benim oynadigim zamanda eclipsede iki karsi turk PAsi arasinda buyuk calkalanmalar oluyodu. simdi biraz durulmus galiba. bide eclipsede oynayip turklerle takilmayan turklerde var, onlar gibide olabilirsin. nasil istersen.[signature][hline]says the rhino... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoCrime Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 bu durumda minimum ping kuralına göre hareket ediyim bari :) birde açıklamaların için çok teşekkür ederim :) son soru: hutt faction'ı hakkında bilgisi olan var mı? (izbe'yim kabul ediyorum :))[signature][hline]Bret "Neurochrome" Clyburn Resonance Blast rule!...idi!.. SL çıktı mertlik bozuldu. Heyok Hey "It's a good day to die" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 hehe hic onemli degil hutt faction playerlar icin degil. hutt factiondan sadece mission alip yapabiliniyor. girebilecegin factionlar sadece imperial ve rebel.[signature][hline]says the rhino... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
game947 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Swordsman ve rifleman de alabilirsin.Swordsman pve de cok etkili ve iyi dmg koyuyo ama pvp de yavas kaliyor.Rifleman ise pvp de iyi bildigin gibi.Rifle'yi uzaktan kullanirsin yakina gelince(eger gelebilirse : ) )swordsmanligini konusturursun medige de skillpoint yetiyordu galiba[signature][hline]:) :-) ;-) :-p :-O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar