Syn Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 şu an warrior var ama direk hunter ile değiştirmek isterdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 şu an nelf hunter var ama direk draenei hunter ile değiştirmek isterdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Human Warrior <3 , shamanınızı 75 lvl sayıyoruz size 70 lvl bir human warrior veriyoruz deseler 1dk düşünür müyüm bilmiyorum xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 durid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torondor Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 keşke direk DK açsaydım.. warrior hiç kasmasaydım... paladini 70te bırakaydım... açaydım kollarımı gitme diyeydim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 deadwoll said: Human Warrior <3 , shamanınızı 75 lvl sayıyoruz size 70 lvl bir human warrior veriyoruz deseler 1dk düşünür müyüm bilmiyorum xD vereyim benim warrioru ama undead female =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Ölmüş abi o kokar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gutshot Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 druid çok zevkli bence. lock, pala, dk oynadım içimdeki druid oynama isteği hiç bitmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 80 char alsanız ne alırdınız sorusuna cevabım druud ya da paladin.. warlock da olabilir..ama 0 dan ne kasarsın sorusunun cevabı hic bisey.. 65 hunterım war onu kasamıyorum 0 dan ne kasıcam yahu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 troll shaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Torondor said: keşke direk DK açsaydım.. warrior hiç kasmasaydım... paladini 70te bırakaydım... açaydım kollarımı gitme diyeydim.. merak etme yakında bir patch yaparlar warrior imba olur. Yani sıra warrior'a geldi. Blizzard'ın hep yaptığı şey sırayla tüm classları imba yapıp nerflemek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 o zaman warrioridan sorna sıra tekrar şamana mı gelecek demek oluyor bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 abi shaman bu bağlamda şubat'ın 29'u gibi bişey oluyor, o yüzden çok ümitlenme derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Aluriel said: şu an nelf hunter var ama direk draenei hunter ile değiştirmek isterdim. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Warrior'a başladım. Dorf Warr. Hayırlısı. Şöyle bir foruma baktım. Paladin DK Mage Druid başlıkları, Rogue başlığı varken uzun zamandır Warrior yok. Bu kadar mı kötü oldu bu sınıf yahu :) yanlış mı yapıyorum? Human warrior mu açsaydım onu da düşünüyorum bu ara.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torondor Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 bi ara bi troll hunter açtım Mon.. lvl 18 yaptım.. bıraktım.. neymiş karakter kasma hevesim kalmamış artık.. 0 dan başlasam drood açardım ben zevkli yaw karakter hop ayı hop kedi hop kuş.. hep bi ekşın var :D ama dediğim gibi birden fazla karkter olunca koptum ben.. silsem hangini sileyim oda yazıktır günahtır.. migrate edip geride mi bıraksam acaba.. ama hangisini geride bırakıcam oda var dk mı pala mı? warrioru sildim zaten undead açmıştım çok heves yaparsam gene tauren açıcam warrior :D baydım bu aralar.. gelecekse gelsin şu ulduar yaw.. bi karara varsın wow halkı bekle bekle şarap olduk anasını satayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 |Joker| said: Warrior'a başladım. Dorf Warr. Hayırlısı. Şöyle bir foruma baktım. Paladin DK Mage Druid başlıkları, Rogue başlığı varken uzun zamandır Warrior yok. Bu kadar mı kötü oldu bu sınıf yahu :) yanlış mı yapıyorum? Human warrior mu açsaydım onu da düşünüyorum bu ara.. Warrior çöp gibi birşey şu sıralar, PvE'de iyi de işte, açılan başlıklar zaten hep PvP adına açılmış başlıklar. Ama 3.1'le beraber gayet iyi olacak warrior, geleceğe yatırım yapıyorsun işte devam et :P Tabii dorf'lar seti iyi taşımadıkları için pek revaçta değiller, ayrıca racialleri de nerfleniyor 3.1le beraber, o yüzden PvP yapacaksan gnome PvE diyorsan human ya da nelf güzel olur dps-tanking isteğine göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Sadece 3.1 ile birlikte warrior lar iyi olacak yorumuna "LOL" demek için entry girmek yorucu ve gereksiz bir aktivite olmakla beraber, yapılmalıydı, yaptım. Yine olsa yine yaparım. Rage kaybı ile birlikte 15% i geçen DPS kaybı ve #13-14 arasında gezinen damage meter rankinglerine bugünden iyi diyen nesle aşina değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Julifton Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Artık yeni karakter açmam heralde hepsinden 1 adet kenarda köşede var çünkü =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 deadwoll said: Tabii dorf'lar seti iyi taşımadıkları için pek revaçta değiller, ayrıca racialleri de nerfleniyor 3.1le beraber, o yüzden PvP yapacaksan gnome PvE diyorsan human ya da nelf güzel olur dps-tanking isteğine göre. Human'a döndüm, hem repusu hem 2. trinket racialı, hem görüntü falan dediğin gibi. 3. 80 olacak tabi, zamanı var :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar