Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bush Bisikletten düştü

Halfmumi

Öne çıkan mesajlar

Ne işin var senin pisiklet ile !!
düşersin tabii,oh ii olmuş :P[signature][hline]C'mon baby light my fire
Try to set the night on fire
the doors
EomerMcEwan, 09 Mayıs 2004 16:56 tarihinde demiş ki:
Biraz tuhaf bişi hissediyorum böle tam arkamda kuyruk sokumumdan biraz aşşada bişi hissediyorum ama tam çıkaramadım...
Sosyal ağlarda paylaş

segway dediğin olay bu mu bilmiyorum ama şu elektrikli scooter yapmışlardı bi ara. alet dengesi o kadar iyiydiki yapan adamlar devrilmeyeceğini iddia ediyorlardı ama bush'u hesaba katmamışlar tabi. adam onla da devrilip düşmeyi becerdi. daha doğrusu adam gibi binmeyi beceremedi. adam iyi uçakta durabiliyor..
Sosyal ağlarda paylaş

yok kurabıye degıl cubuk kraker takılmıştı bogazına
zencefılden dusmustu medyada gundeme geldı hanı devrılmıyodu bush fırmayı dava edebılır dıye fırmadan acıklama geldı
sayın bush olanaksız olanı basarıp kendı becerıksızlıgıyle devrılıp kotu reklam yaptıgı ıcın fırmamız onu dava etmeyı dusunuyor dıye :D[signature][hline] Zed, 06 January 2004 02:54 tarihinde demiş ki:
oside gmler yeşile boyanıp "ciem bonepart the hulk" adını alıp bankanın önünde "beni döven yok mu?" diye bağırıp sonra da rp only demiyolar

Sosyal ağlarda paylaş

Ehuehu Dojorel iyiydi :)

Bide bu Bush'un bu tür aktivitelerini görsem yada duysam nedense aklıma Maymunlarla benzerliklerini anlatan resimleri geliyor :-)

Solda bush sagda bir maymun kare kare falandı gören vardır kesin hehe.[signature][hline] The Truth is out There

Sosyal ağlarda paylaş

"Beyaz Saray Sözcüsü Trent Duffy, Bush’un kazayı, çenesinde, dudağının üst kısmında, burnunda, sağ elinde ve her iki dizinde ufak sıyrıklar ve çiziklerle atlattığını belirtti."

yalnız nası düşmüş acaba adam? ağzını yüzünü daatmış gibi geldi bana :)[signature][hline]You figure a sword and a
bunch of spells make you
tough? It ain't
what you got
that counts, berk.
It's
what you know.
-Fairven, a cipher
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
said:
Grudge, 23 Mayıs 2004 21:45 tarihinde demiş ki:
"Beyaz Saray Sözcüsü Trent Duffy, Bush’un kazayı, çenesinde, dudağının üst kısmında, burnunda, sağ elinde ve her iki dizinde ufak sıyrıklar ve çiziklerle atlattığını belirtti."

yalnız nası düşmüş acaba adam? ağzını yüzünü daatmış gibi geldi bana :)

bu sözcülerde çok günaha giriyorlar yalan söyleye söyleye :)
off dojorel güzel laf attın yaa :)
birde bush cincır mıdır nedir işte tam bilmiorm yazılış ve şeyini ondanda düşmüş üstelik hiç kimse düşürememiş oda ayrı bir konu :)[signature][hline]===> orc_lord <===
Buddy'nin resimlerine gider..di...
Buddy'nin resimlerine gider...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
LevieMaxilack, 23 Mayıs 2004 18:40 tarihinde demiş ki:
adam bisiklete binerken bile doktorunu yanına alıyo rezalete bak. o doktorun da hayatı var be utan biraz alla alla.

doktor olup hiç bi iş yapmadan boş boş adamın peşinde dolaşmak var, kötü mü işte adama iş çıkıyo habire. belki de çıkan iş başına para alıyodur. hmm eğer öyleyse iyi para yapmıştır adam şimdiye.. her sene 1 kişi doktorluk yapsa bush'a abd'de geçim sıkıntısı olmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...