Halfmumi Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 http://www.ntvmsnbc.com/news/271068.asp?cp1=1[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! [29.04.2002-29.04.2004] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 birileri de attan dusmustu sanki. hm benziyor.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Ne işin var senin pisiklet ile !! düşersin tabii,oh ii olmuş :P[signature][hline]C'mon baby light my fire Try to set the night on fire the doors EomerMcEwan, 09 Mayıs 2004 16:56 tarihinde demiş ki: Biraz tuhaf bişi hissediyorum böle tam arkamda kuyruk sokumumdan biraz aşşada bişi hissediyorum ama tam çıkaramadım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crepuscolo Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Dojorel in dediği gibi bana da birisini hatırlattı attan düşen eheuheuh[signature][hline]...bekliyorum kaderin elini sıkmak için. Kararmayı bekleyen aLaCaKaRaNLıK gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 bisikletten bir kere düşmeden binmiş sayılmazsın zaten :)[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 adam bisiklet sürmeyi bilmiyo o kadar insanın kaderini belirliyo. vay be..[signature][hline]Faust, 05 Mayıs 2004 20:19 tarihinde demiş ki: seni ömer abime tokatlattırırım! imdaat! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Öğrenecek abisi,düşe kalka...[signature][hline]C'mon baby light my fire Try to set the night on fire the doors EomerMcEwan, 09 Mayıs 2004 16:56 tarihinde demiş ki: Biraz tuhaf bişi hissediyorum böle tam arkamda kuyruk sokumumdan biraz aşşada bişi hissediyorum ama tam çıkaramadım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rona Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 h ii olmuş. bunun bahçesinede elektrik akımı verselerdi keşke bu düşünce çarpılırdı....ıraklılara yaptıı gbi... :-D[signature][hline]FENERBAHÇE CUMHURİYETİ Nüfus: 26.000.000 Başkent:Kadıköy Rakım:6 ****** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 ya bu adam bi ara segwaydende düşmemişmiydi?ders almıyor...zaten almayı bilse ilk önce tarihten ders alırdı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 EHUE, ne aptal adam bu ya[signature][hline]the life is a long and endless game, the matter is how to play Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
26ee140 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 segway dediğin olay bu mu bilmiyorum ama şu elektrikli scooter yapmışlardı bi ara. alet dengesi o kadar iyiydiki yapan adamlar devrilmeyeceğini iddia ediyorlardı ama bush'u hesaba katmamışlar tabi. adam onla da devrilip düşmeyi becerdi. daha doğrusu adam gibi binmeyi beceremedi. adam iyi uçakta durabiliyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 ucakta durabiliyor. o kadarını da yapabilsin artık.[signature][hline]the life is a long and endless game, the matter is how to play Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rona Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 :tebrikz:[signature][hline]FENERBAHÇE CUMHURİYETİ Nüfus: 26.000.000 Başkent:Kadıköy Rakım:6 ****** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 adam bisiklete binerken bile doktorunu yanına alıyo rezalete bak. o doktorun da hayatı var be utan biraz alla alla.[signature][hline]Darkness is falling in to me If you are trying to save me Left me there And run away No chance left to win you again AHYAAAAAKKKKK!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Bu adam kurabiye yerken TV karşısında nerdeyse ölecekti bu sefer kapasitesini zorlamış bisiklete binmiş.Helal, Adanalı Celal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 yok kurabıye degıl cubuk kraker takılmıştı bogazına zencefılden dusmustu medyada gundeme geldı hanı devrılmıyodu bush fırmayı dava edebılır dıye fırmadan acıklama geldı sayın bush olanaksız olanı basarıp kendı becerıksızlıgıyle devrılıp kotu reklam yaptıgı ıcın fırmamız onu dava etmeyı dusunuyor dıye :D[signature][hline] Zed, 06 January 2004 02:54 tarihinde demiş ki: oside gmler yeşile boyanıp "ciem bonepart the hulk" adını alıp bankanın önünde "beni döven yok mu?" diye bağırıp sonra da rp only demiyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 said: Dojorel, 23 Mayıs 2004 17:52 tarihinde demiş ki: birileri de attan dusmustu sanki. hm benziyor. tek kelime ile süper bir laf olmuş :)[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Siz bunu bir de maç izlerken görün.[signature][hline]United we haşırt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Ehuehu Dojorel iyiydi :) Bide bu Bush'un bu tür aktivitelerini görsem yada duysam nedense aklıma Maymunlarla benzerliklerini anlatan resimleri geliyor :-) Solda bush sagda bir maymun kare kare falandı gören vardır kesin hehe.[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 "Beyaz Saray Sözcüsü Trent Duffy, Bush’un kazayı, çenesinde, dudağının üst kısmında, burnunda, sağ elinde ve her iki dizinde ufak sıyrıklar ve çiziklerle atlattığını belirtti." yalnız nası düşmüş acaba adam? ağzını yüzünü daatmış gibi geldi bana :)[signature][hline]You figure a sword and a bunch of spells make you tough? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Bisiklete binen maymun nerde görülmüş de o binecek?[signature][hline]I am the "who" when you call, "Who's there?" I am the wind blowing through your hair I am the shadow on the moon at night Filling your dreams to the brim with fright Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brooklyn Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 ehehehe o değişik şeyden sonra adını unuttum şimdi bundanda düşmeyi başarmış :).[signature][hline]Viva La Résistance! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 beter olsun...[signature][hline]|Pyro| karpuz, 20 Mayıs 2004 20:47 tarihinde demiş ki: bazen şey olur böyle eve giderken "ya biri beni sniperla izliyosa vurmak üzereyse" diye hoplaya zıplaya koşarım eve ki vuramasın ateş etse bile :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 said: Grudge, 23 Mayıs 2004 21:45 tarihinde demiş ki: "Beyaz Saray Sözcüsü Trent Duffy, Bush’un kazayı, çenesinde, dudağının üst kısmında, burnunda, sağ elinde ve her iki dizinde ufak sıyrıklar ve çiziklerle atlattığını belirtti." yalnız nası düşmüş acaba adam? ağzını yüzünü daatmış gibi geldi bana :) bu sözcülerde çok günaha giriyorlar yalan söyleye söyleye :) off dojorel güzel laf attın yaa :) birde bush cincır mıdır nedir işte tam bilmiorm yazılış ve şeyini ondanda düşmüş üstelik hiç kimse düşürememiş oda ayrı bir konu :)[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
26ee140 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 said: LevieMaxilack, 23 Mayıs 2004 18:40 tarihinde demiş ki: adam bisiklete binerken bile doktorunu yanına alıyo rezalete bak. o doktorun da hayatı var be utan biraz alla alla. doktor olup hiç bi iş yapmadan boş boş adamın peşinde dolaşmak var, kötü mü işte adama iş çıkıyo habire. belki de çıkan iş başına para alıyodur. hmm eğer öyleyse iyi para yapmıştır adam şimdiye.. her sene 1 kişi doktorluk yapsa bush'a abd'de geçim sıkıntısı olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar