napae Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Spidee said: Her içen topic açıyor arkadaş, 18'inizi yeni mi doldurdunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 :)-D bence tüm kabahat bu smiley'de dümbüldek içerikli mesajları da :D smiley'sinin hesabına yazabiliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Spidee said: Her içen topic açıyor arkadaş, 18'inizi yeni mi doldurdunuz? neyse.. canımız sıkkındı açtık. garbageda çok anlamlı başlıklar var ya bu mu battı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Valla küçük müçük, benim aklım bana yetiyor. Kısmetse senin de olur bir gün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 kavga var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Spidee said: Valla küçük müçük, benim aklım bana yetiyor. Kısmetse senin de olur bir gün. saçmalıyosun hakkaten. önce gelip aklına göre ayar verdiğini sanıyorsun. sonrada lak lak kısmetse senin de olur filan. helal lan süper bişeysin sen hadi yol al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Ben kendimce tespitte bulunmuştum, sana ayar olarak gelmiş o. Böyle sinirlenip 'yol al' falan gibi haddini aşan şeyler söylersen daha çok 'lak lak' yaparım sana. Canım benim, 'yol al'mış ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 afferim sen süpersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 olmadı bu. ben sendende atar bekliyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 kız az bi farkla çok güzel olmayı kaçırmış gibi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 kırılsın butun kadehler yerlere dökülsün meyler sen yanımda yoksun ya YIKILSIN MEYHANELER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar