roket adam Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Aradan sonra tekrar yeni bir albümleri çıkıyormuş 9 Nisan'da. Merakla bekliyorum. İlk klipleri "Don Kişot" u şu adresten izleyin: http://vids.myspace.com/index.cfm?fuseaction=vids.individual&videoid=54793855 Şarkı çok güzel olmuş hakkaten, yalnız acayip Coldplay kokusu alıyorum (sözlükte de öyle demişler) Bu şarkıda tarzları aşırı benziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onthere Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 güzel bi şarkı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 on numara album olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 ne zmn çıktı? hepsini dinledn mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 dinledim abi nefis olmuş nefis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 va yeni haberim oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 u2 olmuşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Offf. Ben de yeni dinliyorum. Enfes. Çok iyi gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mülteci Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 u2 benzetmesı hos olmus. gercekten etkıleyıcı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Albüm tek kelimeyle harika yaa. Vicdani Redd Küçük bir çocukken Bir Şövalye var içimde özgürlük sırtından vurulmuş dekadans plastik çiçekler ve böcek don kişot Tamam Böyle Kalsın en tuttuğum şarkılar oldu. Her redd albümü gibi yüzlerce kere dinlenecek, loop'a alınacak hep... Helal olsun, harbi harbi bu sefer gidip orjinalini de alıcam. (Gecenin fişi yok'da da böyle demiştim gerçi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mülteci Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 bu arada su gecen surede hemen hemen her gun dınlıyorum albumu.gercekten muthıs tek kelımeyle.ayrıca don kişot adlı parcanın son bır bucuk dakıkalık gıtar solosu super. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar