Mille Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Starscream said: abi geçenlerde biyerde gördüm aynen yapılması lazım ps3 cafe ekranlar hd sanırım plaZma adamlar evine gelip kuruyolar 25ytl 1 gün boyunca süper bi hizmet herkes yapmalı ekranida mi kuruyolar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 gunlugu 25ytl supermis.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 abi bence olayi sadece internet kafe olarak dusunme yani sahip oldugun oyuncu kitlesinin, oynayasi yoksada gelebilecegi bir mekan yap bence.Ne biliyim bi bilardo masasi koyarsin filan, entertainment center tarzi gibi bi yer olsa daha cok tutulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 ben buraya 3 makine sığdırma derdindeyim bilardo falan yalan olur şimdilik. ama mantıklı bi oneri tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Madem ileriye donuk icin soyliyim bi fikir daha antalyada yapilmisti baya tutmustu.Adamlar sinema odasi yapmisti, etrafini filan cevirip guzel oluyodu baya, oyundan sklnca bi film izliyoduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Starscream Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 eşşek gibi hd ekranı getirip kuruyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 adamlardan nasıl bi güvence alıosunki? alıp götürseler nolcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Avcılar he yaknmış bana uğrar çayını içerim inş bu gün yarın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Starscream Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 öğrencilere veriyolar sadece kimliği bırakıyosun valla bizde söledik ama işte böle abi belli olur yamuk yapan adam filan diyolar esasen bişey imzalatsalar filan daha iyi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Bişey imzalatsalar kim güvenicek ki?Yada kim kabul edicek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Facebook gurubumuza beklerım :) orada benıde eklerseniz güzel olur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 biz guitar hero cafe açıcaz. herşey hazır yani, para hariç. tüm rock band/gh oyunlarını alıcaz, tüm cihazlara imba birar kulaklık ve özel odaya da bir bundle koyacaz. full set. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 cenx said: Cons said: temizlik. klavye ve mouseun yağlı olmaması vs. özel temizleyicisinden aldım özellikle bayanların bu konuda aşırı titiz olduğunu biliyorum. duvara klavye ve mouse larımız her sabah sterile ediliyordur diye bi tabelamsı koysam nasıl olur sence? cons =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Masquerade said: biz guitar hero cafe açıcaz. herşey hazır yani, para hariç. tüm rock band/gh oyunlarını alıcaz, tüm cihazlara imba birar kulaklık ve özel odaya da bir bundle koyacaz. full set. (tu) para basar. ama cihazlar yalan olur. ha şu da var. gh ve rb oynayan kitleye ulaşmanız lazım zira herkes ama HERKES "lan bu ne, gider gerçek gitar çalarım" şeklinde yaklaşıyor olaya. yoksa patlar yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Masquerade said: biz guitar hero cafe açıcaz. herşey hazır yani, para hariç. tüm rock band/gh oyunlarını alıcaz, tüm cihazlara imba birar kulaklık ve özel odaya da bir bundle koyacaz. full set. (tu) eskişehirde açıldı o patladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 merak ediyorum çay içmeye gelcem diyenler gelip çay içtiler mi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 ehue yok kola ikram etmeyi daha uygun gordum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Fistan said: Masquerade said: biz guitar hero cafe açıcaz. herşey hazır yani, para hariç. tüm rock band/gh oyunlarını alıcaz, tüm cihazlara imba birar kulaklık ve özel odaya da bir bundle koyacaz. full set. (tu) eskişehirde açıldı o patladı. mekanı yanlış seçmiştir. xD bizim arkadaşlar uludağ üniversitesi, görükle öğrenci kampüsünde açacaklar bakalım ki salt gh olmayacak. pes'siz bir ps3 cafe batar zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 cenx said: Cons said: temizlik. klavye ve mouseun yağlı olmaması vs. özel temizleyicisinden aldım özellikle bayanların bu konuda aşırı titiz olduğunu biliyorum. duvara klavye ve mouse larımız her sabah sterile ediliyordur diye bi tabelamsı koysam nasıl olur sence? Şu spor salonlarında görmüşsündür , yalandan bi spray var , kağıt havluya sıkıp millet yaptığı alette , tuttuğu yerleri bi siler . O tarz bişey zaten senin yaptığında heralde , bence her sabah yerine her kalkandan sonra , yalandan da olsa bi show amaçlı fıs fıs yapıp sildir elemanına , her sabah sterile ediliyor yerine , her seferinde 0 mış gibi kullanın dersin . Titiz olan bayan sabahın ilk müşterisi değil sonuçta büyük ihtimalle :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 bir kaç fotoğraf ekledim :) 1 2 3 4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Mamba Facebook grubundan yeni mekan resimlerimizi görebilirsiniz misal... Mamba.NET Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 o değil de, nasıl gidiyor işler mali durum falan kurtardı mı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 mouselar nedir mouselar, logitech mi <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 DoruK said: o değil de, nasıl gidiyor işler mali durum falan kurtardı mı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 DoruK said: o değil de, nasıl gidiyor işler mali durum falan kurtardı mı :) kitlemize hemen hemen ulaştık sayılır. ama yinede daha profosyonel oyuncular peşindeyiz çünki biliyoruzki onlar oradalar. şunu anladıkki yoldan geçenlerle yada oylesine oyun oynayanlarla pek bi yere varılmıyor. adam 1.25 internet ücretini duyunca cıkıp arka sokaktaki 1 liralık izbe internet kafeyi tercih ediyor tabi. yoksa biz deri koltuk koymusuz atmosfer yapmısız 4850 ekran kartı koymusuz 22' monitor koymusuz. adam fazladan 0.25 kurusu duyunca gözü görmüyor :) borçlardan kurtulamadık ama hani ödemelerimizde aksama olmuyor şükür. Yakında düzenli turnuva organizasyonlarımıza başlayacağız. o zaman daha iyi bir gelir elde edip daha güzel bir yatırımlar yapabilme umudumuz var tabi. sorduğun için teşekkür ederim :) klavye ve mouse larımız cooler master. ama eski fps oyuncuları olarak mouse konusunda daha iyi bir seçenek arayışındayız. finansal durumlardan su an için askıda ama yakında kafemizle aynı adı taşıyan mouseları kullanmaya başlayabiliriz. kader kısmet değil tamamen çalışmamızla alakalı konular olduğundan gerçekten çok yoruluyoruz. emeklerimizin yazık olmamasınıda canı gonulden diliyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar