soulberry Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 güzel ama kendine devamlı bi yer ayarlaman lazım. ben caravan açıkken gider en köşede otururdum gündüzleri (gece yemiyodu tabi). yerim yurdum belliydi, kimse de ilişmezdi. bar sahibini zamanla tanıman önemli bence, o zaman daha da güvenirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Yalnız başına bara gitmek gibisi var mı yahu Giderken abazanlık gibi bir durumun olmasın ama kendini eve atmak için git Arada kendine zaman ayır kendinle sarhoş ol kendinle şakalaş kendi sarhoşluğuna kendin gül Kendine ayırdığın zamandan dolayı çok mutlu olursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 izmittesin tek başına bara gitsen barda oturtmazlar seni ücra bi yere atarlar.. gg yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar