RamsesII Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 17 yaşıma geldim,daha hiç birini geçirmedim..Feci tırsıyorum ileride geçirirsem ne olur diye[signature][hline]İndim yarin bahçesine, Parsellenmiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 O kadar korkmayın nadir olan şeyler bunlar.[signature][hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Lineage 2 | K.O.C. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 bildiğim kadarıyla bu hastalığı çocuk yaşlarda değilde ilerki yaşlarda geçirirseniz hastaneye kadar gidebilir sonuç..[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Müslüm Gürses: Yumurtaya can veren Allah'ım yeşil biberi nasıl yarattın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Çok korkuyosanız aşısını olun! :) Eskiden bunların aşısı yapılmıyordu. Artık hepsi rutin olarak yapılıyor neredeyse. Sağlık bakalnlığı; Kızamıkçık, kabakulak, hepatit, tetanoz, çocuk felcini ücretsiz olarak yapıyor. Bunun dışında diğer çocuk hastalıklarının da aşıları var. O kadar korkuyorsanız gidin bir sağlık ocağına :) Mesela su çiçeği ile temastan sonra 3 gün içersinde açısını olursan koruyucu olabiliyormuş. Tabii temas etmeden olmak en güzeli ya :)[signature][hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Lineage 2 | K.O.C. [Bu mesaj Qui tarafından 22 Mayıs 2004 00:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 İyi de Qui doğduktan sonra zorunlu kevgirlik döneminde o aşıların hepsini yapıyorlar zaten amma ve lakin o hastalığı yine de geçiriyorsun. Ehe aklıma south park geldi, Kenny su çiçeği çıkarırken ağıza tükürme oyunu oynuyorlardı. :)[signature][hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Saydıklarımı yapıyorlar sadece. Eğer ailen özellikle istemediyse yada hastanenin özel bir politikası yoksa yapılmıyor diğerleri. Bazende aşıların devamı gerekiyor onlar eksik kalıyor. En az 5-6 kere hastaneye gitmek gerekiyor bunlar için ilk sene. Genelde aileler üşendiği için eksik kalıyor aşılarda :)[signature][hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Lineage 2 | K.O.C. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 21 yasındada ne komıktır sımdı halın ha gecmıs olsun :D[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DonCorleone Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 ıghh ölcem kaşıntıdan bugün... kaşıyamıorumda zaten iz miz kalır sora Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 said: DonCorleone, 21 Mayıs 2004 23:49 tarihinde demiş ki: yaw telafi sınavıda kol gibi oluo ya.. hem kopyada çekilmez o sınavda :) "genelde make up olur sana matkap" diye bi atasözü vardı.[signature][hline]Cennet Annelerin Ayakları Altındadır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DonCorleone Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 yaw bu kaşıntı böle devam ederse hiiç çalışamıcam eh hiç çalışmadan girceğime acaba telafiye mi girsem finallerden sora.. of o da hiç çekilmez ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 o çıkan kabbarcıkları koparma sakın ha!!!! iz kalıyo ve geçmiyo ben de bir iki tane var..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) Üstüne Şehir Örten Şehir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 bende 7 yasindayken gecirmistim,ben sadece kasiniyordum ama 16 yasindaki abime bulastirdim..onda feci oldu 3 hafta rapor aldi falan filan =P Zaten su cicegi gecirdigim gun kalktigimda tepkim; "Aaaa bi suru sinek isirmiisss" oldu hueh.. Ayrica kabakulak falan gecirmedim ondan bende tirsiyom[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 said: Mesela su çiçeği ile temastan sonra 3 gün içersinde açısını olursan koruyucu olabiliyormuş. Tabii temas etmeden olmak en güzeli ya :) aşı mikrobun zayıflatılarak verilmişi değilmiydi yav3 gün içerisinde nasıl faydası oluyor o süre içerisinde mikroplar daha kuluçkadamı oluyor vücudun içinde doktorcuğum?[signature][hline]İki tarafta saldırıyorsa bu taaruzdur;biri saldırıyor öteki savunuyorsa bu kuşatmadır;ama biri saldırıyor öteki birşey yapamıyorsa,işte o zaman katliam olur A.K.A Xanros Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SilverSurfer Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 öncelikle çok geçmiş olsun sonralıklada diyeceğim şudur ki eğer 17-18 yaşınızı geçtiyseniz ve hala kabakulak ve su çiçeği geçirmediyseniz hemen geçirmenizi tavsiye ederim, çünkü bu hastalıklar ileriki yaşlarda geçirildiğinde büyük ihtimalle kısır yapıyo diye biliyorum, hatta bizim komşunun kızı 19 yaşındayken hala geçirmemişti diğer komşunun küçük oğlunun kabakulak olduğunu duyunca hemen götürdüler çocuğun yanına, öksürük falan bi şekilde kızı hasta ettiler. benden söylemesi şöyle boş bi haftanız olursa tatilde falan gidin bi hastaneye kapın güzel güzel kabakulak olun derim ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SilverSurfer Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 yani aşı falan yaş 40 yaşında olupta geberen bile oluyomuş, üf bu ne ya felaket tellalı oldum, hiyayt hepiniz gebereceksiniz!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 gecniş olsun[signature][hline]I don't discriminate, I hate everyone! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DonCorleone Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 said: Cthulhu_, 22 Mayıs 2004 17:36 tarihinde demiş ki: o çıkan kabbarcıkları koparma sakın ha!!!! iz kalıyo ve geçmiyo ben de bir iki tane var.. yok yaw dokunmuyorum bile yüzüme ama deli olucam kaşıntıdan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 said: SilverSurfer, 22 Mayıs 2004 18:25 tarihinde demiş ki: yani aşı falan yaş 40 yaşında olupta geberen bile oluyomuş, üf bu ne ya felaket tellalı oldum, hiyayt hepiniz gebereceksiniz!!! *!kollarini saga sola savurarak kosar* HEPIMIZ OLECEEEZZ!![signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 hehehe geçmiş olsun ben geçirdim mi acaba? merak ettim şimdi[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rona Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 geçmiş olsunnnnnnn[signature][hline]FENERBAHÇE CUMHURİYETİ Nüfus: 26.000.000 Başkent:Kadıköy Rakım:6 ****** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Geçmiş oLsun.[signature][hline][b]-Asitin üstüne baz döktüm; maksat PH oLsun.. -Ana gibi yar oLmaz,Bağdat gibi diyar oLmaz ama BAĞDAT BOMBALANIR... -Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 aynlız ateşe körükle gidilmez ama daha çok tedbirli oldiye söylüyorum.15 yaşından sonra bu tür hastalıklar ölümcül olabiliyor kendine dikkat et ALLAH muafaza...[signature][hline]Tıklayalım yardim edelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 çok geçmiş olsun ve dikkat et kabakulak cart curt çocuk hastalıkları harbi sakat oluyo, kısır da olursun sağır da allah korusun![signature][hline]Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki: açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 benim de kızamık geçirmem lazım yüksek yaşa kalmadan..ben 2 tane çocuk istiom yaa....[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) Üstüne Şehir Örten Şehir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Oha paticik te salgın mı var ? ALO[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar